reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

hej witam sie po swietach.Oliwka dzis w domu zostala bo od 2 dni miala goraczke,w niedziele wymiotowala,dzis w nocy na szczescie obylo sie bez goraczki.Ide z nia dzis do lekarza i zobacze co mi powie,mam nadzieje ze goraczka sie juz nie powtorzy i ze od jutra bedzie mogla isc do przedszkola:tak:bo ona uwielbia tam chodzic;-).

Milego dnia

reklama
My dzis pierwszy dzień w przedszkolu. Zobaczymy jak długo.
Faktycznie ten czas zapiiii dopiero co się dzieciaczki rodziły a tu już roczek... Bosss jak ja się boję tego nocnego wstawania i chodzenia na rzęsach:sorry:

co tu takie pustki????:szok:
KAKA nic sie nie boj,moze z tym wstawaniem nie bedzie tak zle :tak:

oliwka osluchowo ok,ma tylko lekko gardlo zaczerwienione,jak jeszcze jutro temp choc dzis miala tylko lekki stan podgoraczkowy to w czwartek mocz jej do badania zaniose,dostalam skierowanie jak cos na badanie moczu,obadam co bedzie jutro.Jak nie bedzie goraczki to dostalam pozwolenie na przedszkole
wink2.gif
.
W magicznej krainie bylismy ja ,M i dzieci.Oliwka i alan maja orzeczenia o niepelnosprawnosci i niedawno dowiedzielismy sie ze na orzeczenie wstep darmowy ,wiec dzieci sie dzis wyszalaly a my z M tez mielismy chwile aby pogadac bo nawet alan zajal sie sam soba
wink2.gif
.
Pozniej ja z dziecmi do kolezanki na klachy poszlam no i wieczor i spac
wink2.gif
.
Dobranc

Hejka,
Mnie to ino po rzyci lać... Strasznie się obijam :zawstydzona/y:
Przepraszam, że mnie tak wcięło, ale czas w PL leci bardzo rodzinnie. Komputer się okazał wrogiem nr jeden;-)

Przemkowi, który sobie w kaszę nie da dmuchać, jak na przyzwoitego barana przystało- stoooo latek!!:-):-)

A wszystkim Mamusiom i Pociechom duuużo zdrowia na wiosenne, kratkowane dni.:tak:

Dla Przemcia spóźnione życzenia urodzinowe!
Kaka - nie będzie źle, już wiesz jak może być, więc nie jest taki szok. Ja lepiej znosze teraz nocne pobudki. Kryzys był jedynie po 1 tyg, kiedy młoda miała noc z dniem zmienioną. teraz luzik, 2 pobudki, koło 2 i 6, a później śpi do 10 ;-) a poza tym jak będziesz znów chciała butla karmić, to wczesniej nocki bedzie przesypiać

U nas teraz nastał czas rączek non stop. Jakby mogła, to by na mnie wisiała jak małpka. Męczące.

kaka nie wiem czy cie to pocieszy ale moj alan spi pierwszym snem spokojnie tak do 23 gora do 24 a po tym czasie spie juz z nim bo cycoli sie doslownie co chwile i nie mam sil wstawac tak do niego.Alan wstaje mi po kilka razy w nocy i jakos daje rade:tak:.Moze pozniej zajrze teraz moje oba mi bucza:crazy:

Witam czwartkowo,korzystam poki dzieci spia bo pozniej nie wiem czy dam rade.Dzis w koncu nawet pospalam bo oliwka spala spokojnie a ostatnie noce jak goraczkowala to byly straszne,dzis fajnie spala i bez goraczki wiec dzis zaprowadzam ja do przedszkola:tak:.
Wczoraj dzien minal na spacerze,zakupach,u kolezanki troche i tak zlecialo,padlam wczoraj juz po 21:-D.Caly dzien wczoraj z dziecmi sama bo M po pracy jechal do swoich dzieci.Dzis zostaje w domu i juz obiecal oliwce kilka godzin zabawy,oni tak maja ze M wraca z pracy,je o sasiada na ziemi i sie bawia:tak:.

Milego dnia

Kaka nie bój żaby - będzie ok ;)

Patrycjowa dziś zaliczyła swoje pierwsze wiercenie w zębie, plombowanie i znieczulenie ... gazem rozweselającym.
Jakoś poszło. Z nagród do wyboru były takie cudne pierścioneczki z misiami. Wybrała autko ze śrubokrętem:-D
A ja byłam na giiigaaantyyycznych lodach z przyjaciółką:cool2:
Strasznie mi tu dobrze
Buziam! :*

reklama
U nas dziś też dentysta. M idzie z młodą. I chyba też będzie wierconko. Kurczaki nie wiem jak się zachowa na fotelu;/

Do góry