reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

witam
agamir zdrówka dla maluszka
kaka, blond zdrówka dla was, kaka no a jakieś zdjęcia dzidzi
magda kujon by chciał wszystko w przedterminach:-p:-p:-p
trina cierpliwości, choć mi teraz tylko czasem żal ze juz nie cycole, ale jak przypomne sobie ze wiczorem cycał przez 2 h, a potem co 1-2 h w nocy pobudka, to już nie wracam, i zasuszam się całkowicie

Prawa ręka dobrze, jedynie czasem sciegno wypada, ale z lewą gorzej, ostrzykanie niewiele dało bo ciągle boli, za długo czekałam( od grudnia) i wyskakuje mi co chwila nadgarstek, oczywiscie orteza w użyciu rzadko, bo nie mam kiedy przy młodym, dziś dostaje na łeb bo Kamil ma wolne w przedszkolu i w domu roznosi obydwu, moje młodsze spało dziś tylko godzine między 10 a 11, i padło dopiero po kapieli o 20.

reklama
MAGDA widze ze sie uczysz:tak: to super a jaki kierunek?bo troche nie w temacie jestem:sorry:.Powodzenia.No fakt Czestochowa troche blizej :tak:.
CZARNA dzieki za mile slowa,mnie sie tez lepiej pisze takie posty:-D:-D:-D,no ale jak to w zyciu bywa -nic nie trwa wiecznie:rofl2: zart.
AGAMIR oj wspolczuje kochana i zdrowka dla Maksia
KAKA dobre wiesci z USG :tak:,nastepnym razem dzidziolek pokaze co ma miedzy nozkami:tak:
PATI wspolczuje ci z tymi rekami,obys szybko doszla do normy.

Ja dostalam @ i wszystko wiadomo jak sie czuje:cool: .Dzien minal szybko.Rano szykowanie do przedszkola,przeprawa autobusem do przedszkola:-D.W domu sprzatanko,gotowanko i spowrotem po oliwke.Pozniej zabawa z 2 i spanie :tak:.
Na jutro zostawilam sobie kuchnie,M chce malowac jutro jajka z Oliwka i Alankiem a w sobote do swoich idzie na jaja:-D.Jutro jeszcze zakupy trzeba zaliczyc.W nocy jutro ma G przyjechac na swieta do nas -to oliwka bedzie w 7 niebie:tak::-D:-D:-D:-D.

Dobranoc

No to fota na życzenie;-) Zdj-cie0316.jpg 6,61 cm szczęścia:-D

No a my dziś po południu jeszcze lekarza zaliczamy. Młoda brzydko kaszle;/ Jakies zakupy wypadało by zrobic więc bede latać na raty.

KAKA jakie slicznosci :tak:.

Opal nam sie konczy a sklep do 16 zawsze a M wraca o 16.30 wiec poszlam z alanem do tego sklepu,i patrze a tam kartka ze do 13 dzis otwarte a jutro zamkniete.Zanim brykiet kupilam to poprosilam 2 facetow aby mi pomogli go kilka metrow doniesc pod klatke i wyobrazcie sobie ze nie pomogli mi wiec PODZIEKOWALAM ZA DOBRY UCZYNEK:angry::angry::angry:matko swiat serio schodzi na psy.Pani w sklepie dala mi 30 kg brykietu na wozek i jakos doszlam z alankiem i brykietem do domu,pod klatka poprosilam jakiegos zula aby wniosl mi to na 2 pietro i wiecie co WNIOSL i nie chcial piwa:-D:-Da mialam hi.

Maly spi ide cos wszamac,powiescic firanki i kuchnie posprzatac,obiad jaki byle jaki szczele i jak M wroci to jajka mamy malowac a wieczorem wysle M do sklepu,zrobie mu liste i niech dyla bo ja juz sil nie mam:-D

Dorotka tak to juz jest że my kobiety MUSIMY sobie dać rade w wielu trudnych sytuacjach.

Potrzebuję zaszczyku energii moze ktos ma na zbyciu?

Dorotko ja miałam podobnie jak kupiliśmy szafki do kuchni. Gościu powiedział mi ,że nie wniesie na 1 piętro bo nie ma o tym nic w umowie.:sorry: Więc mu powiedziałam, że ja sama tego też nie wniosę i żeby przyjechał po 17 jak będzie M:-p Wnosił ale co się nagadał...
Przecież nie zostawię dzieci w domu żeby szafki nosić, a M mówił, żeby przyjechali wieczorem bo do 17 go nie ma.:baffled:

Czarna my też musielibyśmy się pozbyć sypialni gdybyśmy chcieli trzeciego dzieciaczka.

Kaka śliczności! Jakie maleństwo już duże:tak:
A energii i u mnie brak;-)

Dziewczyny mam problem ze słuchem Bartka. Od jakiegoś czasu widzę , że nie słyszy dobrze, głośno mówi i słucha tel. Od kilku dni sprawdzamy z M ile słyszy i marnie to wygląda. Np. nie słyszy jak się mówi do niego z odległości 2m normalnie(nie szeptem). Pani w przedszkolu też to zauważyła.
Myślę, że może to być związane z katarem który ciągnie mu się już ponad miesiąc. DO laryngologa kolejki. Chyba pójdziemy prywatnie.
Miała tak któraś z Was?
Tak strasznie się tym martwię.

Natusia możże rodzinny coś pomoze?? Ado laryngologa napewno warto iść. U mojej siostrzenicy niedosłuch wystąpił jako powiklanie po grypie...Ma aparaty na obu uszkach.

Właśnie czytałam na necie o przeciągającym się katarze. To może być powód.
Na początku myślałam, że on robi to specjalnie, że ciągle pyta "CO?"
Ale teraz wiem ,że naprawdę nie słyszy.
Do rodzinnego dopiero mogę iść we wtorek:-(

Kaka - śliczny fasolek :-)
Dorotka - ten Twój M, to chyba w porządku facet, skoro tak dba o swoje dzieci :tak:
Natusia - ja bym poprosiła o skierowanie do laryngologa, a w międzyczasie poszła jeszcze prywatnie. Wiem, że nie jesteś z Warszawy, ale polecam Ci Międzynarodowe Centrum Mowy i Słuchu w Kajetanach. Może warto podjechać. To jest najlepiej wyposażona placówka w Polsce i jedna z najlepszych w Europie. To tam wszczepiono pierwsze implanty ślimakowe. My tam z Maćkiem jeździmy w związku z jego opóźnioną mową. Teraz mamy kontrolę 18.04. Na pierwszą wizytę czekaliśmy 3 miesiące, więc da się przeżyć. A badaja kompleksowo. I specjalistycznymi urządzeniami słuch i mają kamerki, którymi oglądaja od wewnątrz uszy i nos (np czy nie ma przerostu 3 migdała). Naprawdę europejska klasa i to w ramach NFZ.

reklama
NATUSIA ja bym zrobila to co dziewczyny juz ci powiedzialy.Nie pomoge ci bo oliwka slyszy tzn nie slyszy jak cos od niej wymagam:szok:

Ja sie na same swieta rozlozylam,grypa teraz mnie dopadla:wściekła/y:.Mam juz dosc,postaram sie wykorzystac domownikow do prac ale znajac mnie to wiecej sama zrobie:cool:.

WESOLYCH SWIAT KOCHANE W GRONIE RODZINNYM I MOKREGO DYNGUSA:tak:

Do góry