Czesc i czolem :-)
Wanilia dokladnie do M1 mam 3 przystanki autobusowe;-)takze jak bedziesz w poblizu to wpadaj na kawe!!
Trina najgorsze sa poczatki ;-) jakos sie dotrzecie z malutka i musi byc juz tylko lepiej
w kazdym badz razie zycze duuuuzo wytrwalosci i cierpliwosci:-)A dla meza to wiesz...kara musi byc;-)
Dorota fajnie ze ci sie w koncu poukladalo
Oliwka jak dla mnie po buzi wogole sie nie zmienila, jest taka jak ja pamietam ;-) I w sumie czestochowa nie tak daleko od Łodzi;-)
U mnie male zamieszanie, 14 kwietnia mam juz pierwsza zerowke, materialu bardzo duzo, nie mam czasu sie tego wszystkiego nauczyc, 15 egz z angielskiego....jeszcze tylko rok...a potem 2
i z glowy
Mnie juz tydzien boli nerka, w piatek mam usg, chociaz dzisiaj to juz mam watpliwosci czy to naprawde nerka czy nie boli mnie od kregoslupa bo zaczela bolec z lewej strony. w poniedzialek chodzilam juz po scianach tak bolalo, lekarz popukal po plecach przepisal przeciwbolowe i wsjo....zobaczymy co na badaniu wyjdzie.
Na piatek Zocha zaprosil kolegow i kolezanki z klasy na urodziny, troche pozno no ale w koncu i ona zdrowa i jej koledzy, a to jedyny moj wolny dzien, wiec pewnie demolke zrobia w chalupie
slodycze juz zakupione,napoje mega niezdrowe tez
na kolacje bedzie mc donalds, wiec mysle ze dzieci beda zadowolone. Ja wyszukalam sobie zabawy dla takich 8-mio latkow, mam nadzieje ze dam rade;-)
Dobra podwijam kiece i lece choc troszke poczytac.
Baj baj ;-)