reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Ja tylko na chwilke.Czyli wychodz ze Oliwka malutka,no ale z tym zwiazana jest jej choroba.Musze z nia isc do innego neurologa bo tikuje strasznie,leki nie pomagaja:no:.

Dzieciaki mi spia ,choc alan zaraz na cyca wstanie.Jutro mam z Oliwka pedagoga do wczesnego wspomagania,pozniej do przedszkola jedziemy:tak:

ULKA milego odpoczynku w PL :tak:

reklama
Co tu takie pustki:tak:.My rano bylismy z Oliwka u pedagoga,zdala testy rewelacyjnie-ciekawe czy dostanie to wczesne wpomaganie ;-).Oliwka w przedszkolu,ja obiade juz zrobiony tylko czekam az moi chlopcy sie obudza,Po 16 jade po Oliwke,pobawimy sie i dzien zleci:tak:.Milej reszty dnia

Czesc Kobitki.

U nas okropnie brzydkoooooooooooooooooooooooooo leje i zimno br, zyc sie nie chce.
Tydzien minał intesywnie. Antos zakonaczył tydzien temperaturazobaczymy co bedzie dzis i jutro. W planach zakupy , wieczirkiem kino i spotkanie ze znajomymi a jutro mielismy zamiar jechac do zoo ale chyba nie wypali wiec bedzie długi spacer po drodze pewnie obiad i babcia a potem bedziemy w domku bawic sie i grac.

DOROCIA SUPEr ze mała SIE DOBRZE ROZWIJA

KAKA A JAK SIE CZUSZEJ AK TWOJE MALENSTWO?

CZARNA GDZIE JESTES?

Hej
AGAMIR zazdroszcze ci tego kina i spotkania ze znajomymi :tak:.
Ja siedze caly weekend w domu bo oliwka kataru mi dostala i dzis ma stan podgoraczkowy,wiec wole ja w domu 3 mac bo w poniedzialek do przedszkola ma isc:tak:.Z katarem bez kaszlu i bez goraczki to ja puszcze do przedszkola:tak:.

Ja posprzatalam w zabawkach dzis troche ,a ile miejsca sie zrobilo:-D.M byl w pracy,po 13 wrocil,pobawil sie z dziecmi a teraz pojechal do swoich dzieci,wiec wroci wieczorem,Ja ukladam z Oliwka puzle i jakos dzien leci ;-).Nudy straszne:-p

Żyję;-)
Jeszcze...
Sprzątania ciąg dalszy, końca nie widać, sił juz brak...
Zawsze miałam już wszystko wysprzątane do Wielkiego Tygodnia.

W czwartek mamy usg z pomiarami szczwgółowymi. Mam stresa.

Madziunia chyba dobrze, że żadna alergia nie wyszła. Hania tez dużo choruje odkąd w przedszkolu;/

Dorotka, widzę ze sobie swietnie radzisz z dwójką. Ja ostatnio jakoś nerwów nie mam:zawstydzona/y:

Witam się weekendowo.
Pogoda zwariowała - padał deszcz na przemian z gradem później słońce parę razy się pokazało a teraz sypie śnieg mokry.
Mam już dość.

Ja też z porządkami jakoś do tyłu jestem - planowałam lodówką się zająć i nie chce mi się - pewnikiem we wtorek zajrzę albo w środę po południu.
Dobrze, że okna pomyte i parapety zaokienne. Szafki w kuchni ogarniałam 3 tygodnie temu, więc tylko przelecę ściereczką z kurzu.
Od wczoraj zastanawiam się nad menu świątecznym i .... jakoś mało zdecydowana jestem.
Szukam nowych przepisów aby coś fajnego zaserwować tym razem.
Cóż w necie inspiracji nie brakuje :-)

Wczoraj wieczorem wybrałam się na drogę krzyżową ulicami miasta - było bardzo fajnie. Nawet nie wiedziałam kiedy te 2 godziny minęły :-):tak:
Jutro "palmowa niedziela" i chyba kupimy taka malusieńką palemkę - dla Sebcia.

Witam prawie poweekendowo.

A gdzie nasza Pani od listy obecności;-)

Jutro 12tc, w czwartek usg...stresa mam.

Hulajnoga kupiona więc święta mogą juz być.

KAKA gratuluje 12 tygodnia,ciesze sie razem z toba i juz 3 mam kciuki za usg,bedzie dobrze:tak:.
Oj kochana radzic sobie musze ,ale cierpliwosci to mi brak strasznie ,szczegolnie do oliwki choc dzis uswiadomilam sobie jak bardzo ona sie zmienila pozytywnie.Teraz jest taka fajna ze fajnie ozna sie pobawic,ma swoje ulubione zajecia,stara sie byc cicho jak alan spi,mozna juz z nia tak po doroslemu:-ppogadac:tak:.A my kobiety to chyba bardziej zorganizowane jestesmy np przy 2 dzieci niz przy 1:tak:.

My caly weekend w domu,oliwka z katarem,stan podgoraczkowy oboje z alankiem maja.Jak rano nie bedzie miala goraczki to pojdzie do przedszkola:tak:a jak bedzie miala to do lekarza idziemy.M rano do pracy a ja dzialam z dzieciakami,dobrze ze obiad mam z dzisiaj wiec bedzie luzniej hi.
M nie jechal dzis do dzieci wiec dzien taki fajny oidzinny,zabawa z dziecmi i film na kompie udalo nam sie zobaczyc .Ja sama na zakupy szybkie wyskoczylam a M sie bawil z nimi.

Milej nocy kochane

witam my żyjemy, ja odstawiłam tydzień temu małego od cyca, wziełam się za ręce, prawą mam już po ostrzykaniu ścięgna, a jutro lewej ostrzykanie, gipsu i tak niemam jak nosić, ale zawsze coś; wiec jak będe uziemiona poczytam co naskrobaliście, bo ostatnio rzadko kompa sprawdzam

reklama
hej malutkie żyje żyje ale tak jakoś nie po drodze mi było bb a raczej pisanie:zawstydzona/y::zawstydzona/y: na nim ehhh lenistwo. Ja też zaczełam powoli porządki świąteczne a po świętach zaczynamy lekki lifting w chałupce bo w końcu moj mąż wyraził zgodę na rezygnacje z sypialni na rzecz pokoju dla dzieci. Wiec jako że mnie znacie wiecie ze jestem w swoim żywiole:-D:-D:-D:-D prawie wszystko mam juz wybrane tylko sie zastanawiam czy piaskowiec mogę łączyc z tapetą:baffled::baffled::baffled: co prawda na dwóch różnych ścianach ale jednak w jednym pomieszczeniu i mam dylemat ehhhh
Buziam wpadne jutro i poczytam co u Was bo mały dzis zaczął gorączkowac wiec mamunia uziemiona w domciu :sorry2::sorry2::sorry2:

Do góry