reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
a masz jakieś objawy? mdłości itp? ja właśnie czekam aż się ziemniaczki ugotują i wciągam tradycyjny obiadek czyli kotlecik z piersi kurczaka. Muszę najeść się smażonego dopóki mogę :-D

A co mam zrobić. Pójdę bo muszę. Przecież chyba moge jeszcze nie wiedzieć ze w ciaży jestem;-)

Kaka, gratuluję ogromniaście! Spokojnych 9 miesięcy!
A tak się czaiłaś z "humorami, huśtawką nastrojów..." :-D:-D
Trzymam kciuki za jutrzejszą rozmowę.:tak:
Trina czekaj czekaj, nie od razu Kraków zbudowano. Ale widać potrafisz być sugestywna, haha.
Jeśli faktycznie czekacie na odwilż, to korzystaj z dobroci kuchni polskiej i się nawet nie zastanawiaj;-)
Ula dobrze, że niegroźne i że kuracja pomaga. Też byłam zadowolona z "serwisu szpitalnego".
Za malutką wciąż się modlę i wierzę, że będzie dobrze:tak:
A będąc teraz w domu też już zakupiłam bilety na święta i znowu pojadę sama z Tuśką (27 marca) a m do nas dołączy. Co tu będę siedzieć i liczyć na klientów, którzy wszystko mają gdzieś:crazy:

Minisia bez sensu życzyć "udanego rozwodu", ale skoro to już pewne, to życzę żeby było szybko, bezboleśnie i żebyście Ty i dzieci byli szczęśliwi.
Mam nadzieję, że m Cię nie zrobił tak w bambuko jak moją koleżankę tutaj:
są rozwiedzeni od wielu lat, ale jak mu się noga powinęła przydreptał do niej po prośbie. Przygarnęła go, bo córeczka mało szału za tatą nie dostawała. Wkręciła go w swój biznes kulinarny, pomagał jej, a w zeszłym tygodniu ukradł rzeczy do pracy, pudełka, nalepki i teraz pod jej nazwą firmy sprzedaje to samo do sklepów... Nóż się w kieszeni otwiera na takich tumanów.
Wiola sto lat dla Stasia. Hmm... już roczek. Czas leci, rosną dzieci:-)
Agamir oby nic się nie przypałetało, tfu, tfu. Ja też frytki wciągałam jak głupia - a tu "kraj frytkowy iście - i wyszła Tusia :happy:
Czarna straszne co piszesz. Nie żebym Ci tu kadziła, ale Niki ma mądra mamę i będzie jej łatwiej przez to przejść z Twoim wsparciem. Te historie z czadem są potworne:-(

Po powrocie się rozpakowujemy, pierzemy. M jest w domu dziś i jutro więc pracuję (taaaa...., jak widać:laugh2:)
Tuśka tak ściskała swoje zabawki wczoraj. Siedziała u siebie i się nacieszyć nie mogła, hehe.

Zaglądam tutaj, komp nam się zepsuł i małża o lapka ubłagałam, a tu takie wieści!

KAKA OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Minisia przykro mi że to tak się wszystko ułożyło.....

Trina jak patrzę na twój suwaczek to aż mnie ciarki przechodzą! Lada chwila i maleństwo z wami :D

A z kąt te wieści że blond20 w ciąży? Ja nic nie wiem.......? To pewnie z waszego tajnego wątku......

Co do innych wątków to ja bardzo dobrze się czuję w kwietniówkach. Głównie rozmawiamy na fb bo na bb aktualnie czasu brak ale z kilkoma dziewczynami poznałam się osobiście i się spotykamy na kawkach, spacerkach itp, itd.

Ostatnia edycja:
Marma - Asia ma suwaczek ciążowy w sygnaturze :-) ja ostatnio wracałam do naszych starych wątków z okresu okołoporodowego i sporo dziewczyn, które się nie udzielają już u nas, się rozmnożyło, sądząc właśnie po suwaczkach :tak:

reklama
Cześć Laski, właśnie wróciłąm z ktg/usg. Skurczy brak, ale za to wiemy ile mniej więcej waży młoda. Pobiła chyba brata. Maciek miał jak się urodził 3450, a tu z pomiarów teraz wychodzi ok. 3500

Do góry