Dobry wieczor:-) W koncu sie zmobilizowalam i cos skrobne, codziennie mowie ze to zrobie ale jakos tak zawsze cos wypada;-)
Marma faceci jak sie dobrze przymierza to potrafia lepiej dobrac stanik niz my;-)W koncu to oni biora je w koncu do lapek
Minisia zdrowka zycze
Ja powoli zabieram sie do nauki bo sesja sie zbliza, jedno zaliczenie juz mam, pierwszy egz w term zerowym tez z glowy a teraz najgorsze przede mna... Marze juz zeby skonczyc te szkole, majac licencjat bede mogla szukac juz takiej pracy jakiej chce, bo teraz to szkoda gadac.
No i u nas chorobska byly, na szczescie odpukac wszystko wraca do normy ale mlody mial zapalenie oskrzeli wiec byly inhalacje (u nas to koszmar) i leki ktore o dziwo wypijal bardzo chetnie. Na cale szczescie wiekszosc lekow mielismy, wiec berodual i pulmicort wyszperalam z mojej malej apteki i tylko jeden lek musialam kupic wiec jakas oszczednosc byla bo finanse mega nadszarpniete przez swieta.
Ja chyba nie robie sobie postanowien na nowy rok...ten uwazam za nienajgorszy, wiele sie wydarzylo dobrego, wiele zlego ale coz takie zycie, trza pozytywnie myslec;-)(to tak dla Karoli
)
I wam i waszym rodzinom w tym 2012 roku zycze: zdrowia, milosci, szczescia, radosci, Wytrwalosci, optymizmu, docenienia tego co macie (bo wszystkie mamy baaaaardzo duzo;-)). Szampanskiej zabawy wam zycze:-)