reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

nie ma co podsumowywac ..jedna wielka lipa ..za to na nastepny rok duzo planow i oby sie powiodly:
*zrzucic te cholerne 10kg
*zmienic dom
*zmienic autko
*wakacje
*rzucic palenie

hehe jest tego trochezobaczymy co sie da zrealizowac :-D

reklama
Dobry wieczor:-) W koncu sie zmobilizowalam i cos skrobne, codziennie mowie ze to zrobie ale jakos tak zawsze cos wypada;-)

Marma faceci jak sie dobrze przymierza to potrafia lepiej dobrac stanik niz my;-)W koncu to oni biora je w koncu do lapek:cool2:

Minisia zdrowka zycze

Ja powoli zabieram sie do nauki bo sesja sie zbliza, jedno zaliczenie juz mam, pierwszy egz w term zerowym tez z glowy a teraz najgorsze przede mna... Marze juz zeby skonczyc te szkole, majac licencjat bede mogla szukac juz takiej pracy jakiej chce, bo teraz to szkoda gadac.
No i u nas chorobska byly, na szczescie odpukac wszystko wraca do normy ale mlody mial zapalenie oskrzeli wiec byly inhalacje (u nas to koszmar) i leki ktore o dziwo wypijal bardzo chetnie. Na cale szczescie wiekszosc lekow mielismy, wiec berodual i pulmicort wyszperalam z mojej malej apteki i tylko jeden lek musialam kupic wiec jakas oszczednosc byla bo finanse mega nadszarpniete przez swieta.

Ja chyba nie robie sobie postanowien na nowy rok...ten uwazam za nienajgorszy, wiele sie wydarzylo dobrego, wiele zlego ale coz takie zycie, trza pozytywnie myslec;-)(to tak dla Karoli:-p)

I wam i waszym rodzinom w tym 2012 roku zycze: zdrowia, milosci, szczescia, radosci, Wytrwalosci, optymizmu, docenienia tego co macie (bo wszystkie mamy baaaaardzo duzo;-)). Szampanskiej zabawy wam zycze:-)

Ja podsumowując uważam, że ten rok nie był zły, cieszę się że mamy pracę i tego nam życzę na następne lata, że dzieci zdrowe i mam nadzieję że zawsze tak będzie noi że my jako tako się trzymamy, ja biorę się za siebie po nowym roku idę do fizjoterapeuty na serię zabiegów na te moje wypadające dyski, zaczęłam ćwiczyć pilates,szczególnie na kręgosłup, do tego trochę zmniejszyć swoją wagę choć figury modelki to ja nigdy mieć nie będę......

Minisia wieści niestety są bardzo złe, mała umiera, lekarze nie dają jej dużych szans na przeżycie bo we czwartek nastąpiło załamanie choć matka nie przyjmuje tego do wiadomości:-:)-(
cholerne wypadki......

Życie jest bardzo kruche...

Moja najukochańsza Babcia jest już w drodze do nieba. Wybrała się w nią dziś o 13. Moja mama ją głaskała, trzymała za rękę i cichutko zgasła.
Tak mi smutno i źle. Chciałam zdążyć się z nią zobaczyć, teraz, za 3 tygodnie, ale już za późno.
Ona mnie wychowała, opowiadała bajki, u niej mieszkałam. Całe moje życie kręciło się wokół domu Babci.
Wiem, że jej cierpienia się skończyły, ale ja mam wyrwę w sercu i nawet na pogrzeb nie dotrę
Tak bardzo chciałam się do niej przytulić ten jeszcze jeden raz.

ulka ja mam tez nadzieje ze jednak :-(
evelajna (*) serdeczne wspolczucia :( ja juz swoje babcie i dziadkow pochowalam
magda dasz rade trzymamy kciuki za sesje

gdzie balujecie???

dziewczyny szampanskiej zabawy!!!

u nas rok w miarę udany, następny na pewno bardziej zakrecony i meczący :-)
a co do zabawy, to znajomi do nas przychodzą, mają córkę rok starszą od młodego, więc mam nadzieję, że dzieci z głowy, no i sa w ciąży, tylko młodej, wiec będę miała partnerke do picolo ;-)

Evelajna
[*] Wiem jak to jest jak się nie zdążysz z kimś pożegnać. Mi moja Babcia się przyśniła i pożegnałam się z nią we śnie. Wielką ulgę mi to przyniosło.

W tym roku postanowień noworocznych nie robię. Magda ja jestem wielką optymistką ale tylko wtedy jak se persen zazyję

Życzę Ci, aby wszystkie plany, nawet te wydające się abstrakcyjne, udało się zrealizować.
Szczęścia - dzięki któremu te zamierzenia będą realne.
Zdrowia, które pomoże w ich realizacji.
Pieniędzy - bez których, nawet te najwybitniejsze są niczym.
I przyjaciół, z którymi te sukcesy będzie można dzielić
Zobacz załącznik 421036

i moja ulubiona:
http://www.youtube.com/watch?v=3Uo0JAUWijM

;-)

Ostatnia edycja:
Evelajna bardzo mi przykro, dla Twojej Babci
[*]
[*]
[*]

Mimo tych wszystkich kłopotów i zmartwień ja Wam życzę udanej zabawy i szczęśliwego Nowego Roku!!!

Witajcie - przykro czyta się takie wiadomości :-(

Uleńko smutne bardzo - ale nadzieja umiera ostatnia.

Evelajna tak mi przykro - dla Twojej babci
[*]

Podsumowując ten rok mogę powiedzieć, że nie był taki zły. Wiele udało się zrealizować i osiągnąć.
Wczoraj dostałam wiadomość od mojej promotorki, że mogę drukować moją pracę - uff ciesze się bardzo.
Jeszcze tylko obrona i spokój, w maju złożyć papiery do rozmowy na mianowanego i mam nadzieję, że w sierpniu zdam pozytywnie.

A na nowy rok mam mocne postanowienia - zobaczymy co z tego wyjdzie.
Lecę przygotowywać małe przyjęcie dla nas.

Na koniec życzę Wam samych sukcesów i radości oraz dużo zdrowia i miłości w nadchodzącym Nowym Roku :-D

reklama
U mnie w domu Sylwestrowe wspominki. Wszyscy się zjechali. Żartują, że Babcia im Sylwestra rodzinnego zorganizowała.
Po przepłakanym dniu i nieprzespanej nocy jakoś lepiej mi już na duszy. Wujek-medium przekazał od Babci, że wszystko dobrze.
A Tuśka ozdrowiała. Jakby ręką odjął miesiąc kichania. Nagle nos czysty, nie kaszle, za to je jak marzenie. Jeszcze sobie dokładki każe dawać. M w szoku, a rodzinka mówi, że Babcia zawsze lubiła zdrowe i grzecznie jedzące dzieci więc się wzięła za prawnuczkę.
Oj grunt to widzieć choć światło radości :)

Kochane, wszystkiego dobrego w Nowym roku, niech się Wam darzy, zdrowie dopisuje, nigdy nie braknie do pierwszego, choćby nawet po szalonych zakupach. A dzisiaj o północy, obojętnie gdzie będziecie, niechaj szampan puknie głośno i zapowie dobry rok. Uściski dla Wszystkich!:happy2:

Do góry