reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Agnieszko, to Ci sylwester:/

Witam jako pierwsza w Nowym Roku:-D
Imprezka udana, młoda padła po 12stej:szok: i wstała ok 9tej więc dała pospać:-)

evelajna to dobrze ze babcia jest tak milo wspominana :)
agamir co sie dzieje??
karola nasza padla ok 2 pobudke zrobila o 10tej :)a my szlismy spac po 3 i po 10 wstalismy wszyscy razem :)

sylwester udany bylo milo i wesolo a jedzeeenia nie do przejedzenia dzis caly dzien bedziemy podjadac pozostalosci :))

Aga -co się stało???
Kaka - nieubłąganie od piątku nas też to czeka :szok:

Dzieciaki nam padły w Sylwestra o 22.30, ale rano wstały o tej porze co zwykle :-( Ciężarówki skończyły biesiadę tuż przed pierwszą, a panowie odpadli pół godz później. Cóż starość, nie radość :-p
Wyjeżdżamy dziś do Wawy. Jutro echo serduszka i badania. Mam nadzieję, że nic nie wyjdzie.
A młody w piątek tak sie rozszalał, że zarył nosem prawdopodobnie w schody, choć wg jego zeznań, w całą sprawę wmieszane też było drewno do kominka. Ma wielkiego strupa na nosie i wardze. Zakładam, że wziął pieniek i chciał wtarabanić się z nim po schodach, potknął się i zjechał na twarzy. Niestety nie jest nam w stanie tego potwierdzić. Ani ja ani M tego nie widzieliśmy, bo jedno było w łazience, a drugie w kuchni. W każdym razie mamy w domu skrzyżowanie młodego gangstera z ofiarą przemocy domowej. Ciekawe co w przedszkolu powiedzą :-p

Trina trzymamy kciuki za badania. Młoda rozregulowała sie ze spaniem po ślesinie hehehe i jakoś tak nie umiałam tego wyprostowac. Próbowalam ale poległam za kazdym razem, bo zwykle się przeziębiła w międzyczasie i cała nauka szła na nowo.A wypadki to i u nas się zdarzają. Wczoraj sobie zrobiła make up moimi kosmetykami.

puk puk
Aż wstyd się odzywać po takiej przerwie i jeszcze w takim okresie. Nie będe się ośmieszać i składać zaległe życzenia BN ale pragnę złożyć wam życzenia na nowy rok.
Konsekwencji w realizacji zamierzonych celów, dużo cierpliwości do dzieci, miłości i zdrowia. Mam nadzieję że wszystkie smutki i złe rzeczy zniknęły wraz z ostatnim wybuchem petardy.

Evela starsznie mi przykro z powodu Babci
[*]
[*]
[*]

Ulka czytałam o tej tragedii u Twojej koleżanki i aż mnie ciarki przechodzą!!!
Jak po sylwku????

Minisia umiejętność wybaczania jest piękną cechą

Marma ulalalla piękny gwiazdorek był ja bym chciała z tego ten weekend w spa:)))

Agamir tak o Was myśle moze jakiś wyjazd do sanatorium wam pomoże??? a macie tam w W-wie groty solne????

Tyle pamiętam:(((
Buziam później coś skrobne od siebie bo z małym jestem w domciu i goni mnie do klocków:))

ulka jak mala???
wlasnie jak po sylwku?
karola nasza spi ladnie na swoim ale niestety usypia z nami w salonie jak ogladamy tv potem ja zanosze ona pada 22-23 wiec nie ma mowy by po dobranocce szla spac grzecznie ;/
aga jak u was sytuacja??
trina no niezle hehe
czarna no baty sie naleza ;-)jak po sylwku ???
jak walka z nalogiem nadal jestes wolna????

ja od 1go dietuje ostro i dzis jest 1i 1/2 dnia jak nie pale:-pwmawiam sobie ze to codziennosc ze nigdy nie palilam :) tak samo z bieganiem mowie sobie ze tak robie codziennie ze to nic nowego ale nadal dupa siedzi na sofie :sorry:moze w koncu sie rusze ehh jak mnie wkurza to ze sama ze soba przegrywam no:confused2:

u nas po sylwku ok bylo naprawde baaardzo milo wkleje kilka fot na zdjeciowym i wy tez wklejcie napewno jakies macie:tak:

Domi nadal jestem wolna i coraz bardziej dumna z tego powodu:))) a tobie na prawde polecam książkę "Jak skutecznie rzucić palenie" jak chcesz daj maila to ci wyśle:)))

reklama
Do góry