reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

M się wczoraj wkurzył, ze przepisy takie wspaniałe mamy. I na to wychodzi, ze się w styczniu zamrażamy tez swoje brzuchy co by dopiero w lutym zaczac coś jeść. Sis obiecała mi kase pożyczyć ale ja pozyczac bym nie chciała. W koncu jak mi się nalezy to niech płaca nie?

reklama
katola wiesz to jest naprawde starsznie nieludzkie wiesz :( nie podoba mi sie co ci na gorze robia z ludzmi nizszych sfer jak tak mozna!! PRZECIEZ NA ZDROWY ROZSADEK KAZDY WIE ZE NIE DA SIE TAK ZYC!! szukasz pracy jest 200aplikacji i co teraz nie wyplaca ci pieniazkow bo dostaniesz ta prace a masz na to szanse jak na wygrana w totka nie oszukujmy sie 200os na 1 miejsce!!
zycze aby ci sie udalo!!!!!!

Ja dostałam dziś wyjściowe :p TZN jadę po południu na wyprzedaże :D W prawdzie obiecałam sobie że nowy ciuch sprawie sobie dopiero jak schudnę ale brakuje mi z jednej bluzy takiej do łażenia i chciała bym coś chłopca na przyszły rok kupić. ( zawsze tak robię :p) Zresztą Kacper jak mi do tej pory nie rósł i był takim małym pączusiem to teraz jak wystrzelił w górę poleciał dwa rozmiary do przodu , schudł normalnie chłopak jak malowany...już nie ma nic z mojego słodkiego maluszka :(

Buziam was kochane i lecę do roboty bo pora na zaległe porządki świąteczne hahahahaha :p Nawet nie odważę się pomyśleć, że może jednak uda się pojechać w góry do znajomych z dzieciakami na tego sylwestra...........................

A no i bym zapomniałam a chciałam się pochwalić!
Dwie rzeczy
1. Kacperek po raz pierwszy przespał całą noc bez pieluszki :D:D:D Zero wpadek. Jesteśmy odpieluchowani na całego!!!!!!!!

2. Biustonosz który kupił mi mój mąż pod choinkę jest idealny! Nigdy sam tak doskonale nie dobrałam sobie biustonosza! Normalnie nie czuję w ogóle jak bym go miała na sobie a cycki wyglądają zarąbiście!

Domi tylko co ja wskuram, NIC! Wogóle to się wszystkiego odechciewa.

Ja musiałabym tez o jakies bieliźnie pomysleć nowej ehhh

ulka jakies wiesci??
karola bedzie dobrze musi!! a znajomi jacys nie wiedza jakiejs pracy bo czasem znajomi pomagaja;-)

a ja przeziebiona jak nigdy!!! kuzwa chodze z chusteczka wszedzie bo kreci mnie w nosie bez przerwy oczy pelne lez masakra jakas!!! jeszcze nowy rok przywitam w lozku:wściekła/y:

Marma :-D:-D aż szkoda chować pod swetrem nie? Byle do lata! Gratulacje dla Kacperka. :tak:
Minisiaj witaj w klubie. Porażka. Od początku grudnia wszyscy się własnie tym katarem zarażamy w kółko: płacz, smarkanie, potem gęsty katar, bolące gardło... Gdzie ta zima!
Werkowy suwaczek pokazuje 2,5 latka czy mi coś nie działa?
Kaka a to zgodne z przepisami jest, żeby na wszelki wypadek wstrzymywać zasiłek? Może niech Ci na piśmie dadzą taką decyzję, to można by o tym napisać choćby do lokalnej gazety czy tv. Przecież to jakaś bzdura na resorach. W ten sposób myśląc nikt nie powinien dostawać zasiłków, bo one mają na celu pomóc w okresie kiedy się tej pracy szuka. :baffled:

Dla mnie to też bez sensu...może faktycznie jak nastęnym razem to poproszę to na piśmie. Wziełam sobie persen i juz się mniej denerwuje.

reklama
Do góry