M się wczoraj wkurzył, ze przepisy takie wspaniałe mamy. I na to wychodzi, ze się w styczniu zamrażamy tez swoje brzuchy co by dopiero w lutym zaczac coś jeść. Sis obiecała mi kase pożyczyć ale ja pozyczac bym nie chciała. W koncu jak mi się nalezy to niech płaca nie?
reklama
katola wiesz to jest naprawde starsznie nieludzkie wiesz nie podoba mi sie co ci na gorze robia z ludzmi nizszych sfer jak tak mozna!! PRZECIEZ NA ZDROWY ROZSADEK KAZDY WIE ZE NIE DA SIE TAK ZYC!! szukasz pracy jest 200aplikacji i co teraz nie wyplaca ci pieniazkow bo dostaniesz ta prace a masz na to szanse jak na wygrana w totka nie oszukujmy sie 200os na 1 miejsce!!
zycze aby ci sie udalo!!!!!!
Ja dostałam dziś wyjściowe TZN jadę po południu na wyprzedaże W prawdzie obiecałam sobie że nowy ciuch sprawie sobie dopiero jak schudnę ale brakuje mi z jednej bluzy takiej do łażenia i chciała bym coś chłopca na przyszły rok kupić. ( zawsze tak robię ) Zresztą Kacper jak mi do tej pory nie rósł i był takim małym pączusiem to teraz jak wystrzelił w górę poleciał dwa rozmiary do przodu , schudł normalnie chłopak jak malowany...już nie ma nic z mojego słodkiego maluszka
Buziam was kochane i lecę do roboty bo pora na zaległe porządki świąteczne hahahahaha Nawet nie odważę się pomyśleć, że może jednak uda się pojechać w góry do znajomych z dzieciakami na tego sylwestra...........................
A no i bym zapomniałam a chciałam się pochwalić!
Dwie rzeczy
1. Kacperek po raz pierwszy przespał całą noc bez pieluszki Zero wpadek. Jesteśmy odpieluchowani na całego!!!!!!!!
2. Biustonosz który kupił mi mój mąż pod choinkę jest idealny! Nigdy sam tak doskonale nie dobrałam sobie biustonosza! Normalnie nie czuję w ogóle jak bym go miała na sobie a cycki wyglądają zarąbiście!
Buziam was kochane i lecę do roboty bo pora na zaległe porządki świąteczne hahahahaha Nawet nie odważę się pomyśleć, że może jednak uda się pojechać w góry do znajomych z dzieciakami na tego sylwestra...........................
A no i bym zapomniałam a chciałam się pochwalić!
Dwie rzeczy
1. Kacperek po raz pierwszy przespał całą noc bez pieluszki Zero wpadek. Jesteśmy odpieluchowani na całego!!!!!!!!
2. Biustonosz który kupił mi mój mąż pod choinkę jest idealny! Nigdy sam tak doskonale nie dobrałam sobie biustonosza! Normalnie nie czuję w ogóle jak bym go miała na sobie a cycki wyglądają zarąbiście!
ulka jakies wiesci??
karola bedzie dobrze musi!! a znajomi jacys nie wiedza jakiejs pracy bo czasem znajomi pomagaja;-)
a ja przeziebiona jak nigdy!!! kuzwa chodze z chusteczka wszedzie bo kreci mnie w nosie bez przerwy oczy pelne lez masakra jakas!!! jeszcze nowy rok przywitam w lozku
karola bedzie dobrze musi!! a znajomi jacys nie wiedza jakiejs pracy bo czasem znajomi pomagaja;-)
a ja przeziebiona jak nigdy!!! kuzwa chodze z chusteczka wszedzie bo kreci mnie w nosie bez przerwy oczy pelne lez masakra jakas!!! jeszcze nowy rok przywitam w lozku
Evelajna
Październikowa mama
Marma aż szkoda chować pod swetrem nie? Byle do lata! Gratulacje dla Kacperka.
Minisiaj witaj w klubie. Porażka. Od początku grudnia wszyscy się własnie tym katarem zarażamy w kółko: płacz, smarkanie, potem gęsty katar, bolące gardło... Gdzie ta zima!
Werkowy suwaczek pokazuje 2,5 latka czy mi coś nie działa?
Kaka a to zgodne z przepisami jest, żeby na wszelki wypadek wstrzymywać zasiłek? Może niech Ci na piśmie dadzą taką decyzję, to można by o tym napisać choćby do lokalnej gazety czy tv. Przecież to jakaś bzdura na resorach. W ten sposób myśląc nikt nie powinien dostawać zasiłków, bo one mają na celu pomóc w okresie kiedy się tej pracy szuka.
Minisiaj witaj w klubie. Porażka. Od początku grudnia wszyscy się własnie tym katarem zarażamy w kółko: płacz, smarkanie, potem gęsty katar, bolące gardło... Gdzie ta zima!
Werkowy suwaczek pokazuje 2,5 latka czy mi coś nie działa?
Kaka a to zgodne z przepisami jest, żeby na wszelki wypadek wstrzymywać zasiłek? Może niech Ci na piśmie dadzą taką decyzję, to można by o tym napisać choćby do lokalnej gazety czy tv. Przecież to jakaś bzdura na resorach. W ten sposób myśląc nikt nie powinien dostawać zasiłków, bo one mają na celu pomóc w okresie kiedy się tej pracy szuka.
Evelajna
Październikowa mama
Persen przyda się na pewno przy spotkaniach w naszych urzędach. Kaka, kciuki trzymam!
reklama
Podziel się: