reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

czarna79 wyjazd udany. Jeździliśmy z M po całym wybrzeżu- od Międzyzdrojów po Ustkę, żeby ciągle nie w tym samym miejscu;-) Ale chyba już się nie zdecyduję w tym roku na taką długą podróż:baffled: Dzisiaj rano miałam rozmwę z wielkim uchem, a przez cały tamten tydzień tylko 3 razy! Poza tym głowa mnie strasznie boli, i katar mam. Nie wiem czy to od zmiany klimatu czy jak... Nie wiecie czy w ciąży można używać kremu na przeziębienie Wick? Na ulotce nic o tym nie piszą, a zawsze na zatoki mi to pomagało...

reklama
Witajcie!
To moja pierwsza wizyta na tym forum. Chciałam się przywitać!
Świetnie, że są takie miejsca, Od razu mi raźniej, jak czytam Wasze wypowiedzi.
Ja spodziewam się mojego pierwszego dzidziusia 24 października.
Pozdrawiam

Witajcie!
To moja pierwsza wizyta na tym forum. Chciałam się przywitać!
Świetnie, że są takie miejsca, Od razu mi raźniej, jak czytam Wasze wypowiedzi.
Ja spodziewam się mojego pierwszego dzidziusia 24 października.
Pozdrawiam

Witam nowa mamusie :-D i zapraszam do czestego uczestnictwa:-D

A co tutaj tak pusto ?????:crazy:Ja wlasnie bed sie chwile uczyla testow :rofl2:

ja juz wróciłam z miasta i oczywiście nic nie kupiłam na komunie:baffled: ino chyba w dresach pójde:-D:szok::-D
A zaraz wybieram sie z malutka do piaskownicy bo póżniej wpada siostra mi włoski farbnąć:rofl2:

Kaka fakt powinni Cię inaczej potraktować a nie jak przestępce (tak ja to odebrałam) ale z drugiej strony mają rację pieski powinny byc na smyczy nawet jak sie wychodzi koło domku. Mnie kiedyś tak upierniczył sąsiadki piesek który tez nikogo nieugryzł a tylko dlatego ze biegłam:baffled:

Antuanet To super ze sie wyprawa udała. My w Boże Ciało jedziemy nad morze:tak:.
A co do WICA wydaje mi sie ze mozesz spokojnie zastosowac bo on w niczym niezaszkodzi:tak:

malena81 witam kolejna mamusie i zachecem do udzielania się. Ps napisz coś o sobie łatwiej nam bedzie Cię poznać:-p

czarna79 a kiedy masz komunię? Napewno zdążysz jeszcze coś ładnego kupić:tak:
Już posmarowałam wokół noska i czekam na działanie...Może przepchają mi się dziurki :) Poza tym szukam jak się wkleja tutaj fotki, ale jakoś nie mogę się doczytać.:crazy:Jakaś nie kumata jestem...Już wkleiłam-udało się po wielu próbach...

Ze smyczą to i ja się zgadzam, ale strasznie mi przykro że mnie tak potraktowała... Poinformowała mnie, ze kartotekę mi ząłożyli i że następnym razem spotkamy się w sądzie:crazy:. Jeszcze tylko odcisków palców nie wzieła i odbicia łapy Karmelka. Od dzisiaj chodze tylko na smyczy.

Antuanet24 faktycznie to chyba zmiana klimatu. Ja też ciągle psikam i witaminką C sie leczę.

malena81witaj
Ja sobie siedziała na leżaczku i czytałam gazetke o dzidziach, patrzyłam jak mąż z ojcem stawiaja altenke, ale meszki i komary zgoniły mie do domu.

Co można stosować na komary?? Bo u mnie plaga.

beza dzięki za odpoweź.
A ja wróciłam z weekendu, byliśmy w okolicach gniezna.Polecam na krótkie wypady.Fajna okolica , niedroga ,mało ludzi ,można odpocząc.
Od wczoraj czuję sie podle.Kłuje mnie w brzuchu jak diabli.Praktycznie nie mogę chodzic.Mam nadzieję ze to więzadła.Mój lekarz wyjechal na 2 tyg.Jak sie zdenerwuję to pojde do innego.Zaczekam do jutra bo dzisiaj już jest lepiej.Jak wy czujecie ruchy małego?Ja cos czuję ale nie wiem czy to to.Napisze o tym na odpowidnim wątku.

reklama
Hej no pustki u nas sa straszne :rofl2:

Ja zas sie ucze troche a przed chwila bylam z M na spcerze dzis jest ok:-D

Jakos dziwnie sie czuje niby nic mi nie ma ale jakos jakbym zmeczona bardziej byla:rofl2:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry