reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Trini tez ci bedzie lzej przy dziadkach! Nawet nie wiesz jak teraz mi brak jak ich nie ma. nATOMIAST TYLE DNI Z DZIECMI KTÓRE NIE MOGA WJSC I SIE WYBIEAC TO KOSZMARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

reklama
Agamir - tylko, że to teście, a teście wiadomo, nie rodzina ;-) ze swoimi rodzicami, to zawsze inaczej
A co do uziemienia, to wierzę i współczuję. Ja Maćka z ulgą dziś, po 2 dniach tylko, odstawiłam do przedszkola. Na kaowca zdecydowanie się nie nadaję :-p

http://purechristianity.blogs.com/photos/uncategorized/3rd20birthday.jpg

Dla Antosia spóznione życzenia urodzinowe!!!

Evelajna to przykre jak Cię potraktowali, przecież trochę tam pracowałaś :no:

Trina no to czeka Cię duża zmiana ale dobre to że teście w każdej chwili mogą Ci pomóc

Wanilia zdrówka dla Was

Magdasf ale Wam to szybko idzie, pochwal się domkiem;-)

U nas pomalutku, w końcu M dziś do roboty pojechał bo też ostatnio przestój był i w domu ale chociaż ogródek z tyłu zrobił i nasz pokój przemalował bo tamten kolor był za ciemny.
Lenka w przedszkolu bardzo dobrze jak narazie, chodzi razem z sąsiadką jej najlepszą koleżanką więc i tam razem się bawią.
Ja jak do tej pory regularnie chodzę na bieżni, narazie nie robię dużych dystansów ale po trochę podkręcam tempo.

Rozmawiałam wczoraj z teściową i jej powiedziałam, że dzieci za nią tęsknią a ja nie mam tyle kasy, żeby 600 euro wydać na same bilety, bo naprawdę wtym roku takie ceny są i obiecała, że jak wyzdrowieje to przyjedzie, a miała wycinane coś ze stopy i musi się jej to wszystko zagoić bo trochę jej ropiało do tej pory.

A na ten weekend też będziemy mieć gości, znajoma z Dublina z mężem i rocznym dzieckiem i jeszcze ich kolega- kierowca, tak że będzie wesoło mam nadzieję.

No a na przyszły weekend urodziny mojego maleństwa o matko kiedy minęły te 3 lata:szok:

Dla Antosia 100 lat! 100 laaaat!

Ale ten czas leci. Nasze paździoszki już trzylatki! :tak::-)

...Wczoraj tylko dostalam na e-maila ze sa zainteresowani moja osoba mam tylko im przeslac foto (nie zdjecie tylko foto) calej sylwetki....wiec nie wiem juz czy chce takiej pracy.......

No żartujesz... A można odesłać zdjęcie myszki miki do wiadomości jakiegoś urzędu co to reguluje przepisy dot. zatrudnienia? O ile się nie mylę prośba o zdjęcie czy datę urodzin jest nielegalna.
...A w niedziele napędził mi stracha. Byliśmy w tesco, M poszedł sobie jakieś koszulki powybierać, a ja spodnie dresowe i ocieplane dla Maćka szukałam. On był ze mną. No i znalazłam, odwróciłąm się i wkładam do wózka i mówię "idziemy taty szukać", a młody myk i tyle go widziałam. Zniknął. Szukam go, znalazłam M i razem szukamy. A tu z głośników, że mały chłopiec ubrany tak i siak ok 3 lat czeka na tatę w punkcie obsługi klienta. Jakas kobieta go podprowadziła. On oczywiście zero przejęcia. Kiedys się zgubi na amen i może wtedy przestraszy i będzie pilnował :wściekła/y:

Może lepiej niech nie zgubi... A może go na szelki i powiedzieć, że jak się nie trzymam rodziców, to na szelkach, a jak grzeczny, to bez. Albo do wózka.

a no widzisz, Bogu dzięki za dziadków :-)

Święte słowa!!! Nawet teście by mogli być :-D

Ula fajny weekend się zapowiada! My też zaczynamy razem urzędować w weekendy. Jednak nie ma tego złego... :-D

witam

JESZCZE RAZ Z CAŁEGO SERCA DZIEKUJE WSZYSTKIM CIOTECZKA Z BB ZA PAMIEC O ANTOSIA URODZINACH. BUZIAKI

U NAS DZIS DOSC WIETRZNIE ALE WZIEŁAM CHŁOPAKÓW NA KILKUMINUTOWY SPACER BO W DOMU DOSTAJA PALMY.

TERAZ SPIA A JA PIJE KAWKE

Hej
ale się u nas na forum chorobowo zrobiło. Łoooo matko! Chyba przez tą pogodę

zdrówka dla chorowitków!!!

a ja już czekam na weekend, chociaż nie wiem jak ale dziś już czwartek:szok:, ale mi teraz dni uciekają.

zdrówka, zdrówka, zdrówka

Już piatek, jak ten czas leci. Młody poszedł dziś do przedszkola z marchewką i jabłkiem, a mały drzemie, chwila spokoju

reklama
Czesc i miłego dzionka.

Antos ma dopiero strupki wiec nie sadze aby dostał pozowolenie na przedszkole ale moze dostanie. Maksymiliano na razie sie trzyma choc jego kaszel i katar to masakra ale sadze ze to allergia .

Do góry