reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Sto lat dla Antosia

Zdrówka, zdrówka i zdrówka dla wszystkich o te choróbska zasuwają teraz w powietrzu.

U nas chrzciny udane, choć ja po nich padłam i to dosłownie; Kamil uparł się ze "kwadrata" nie założy i koniec; Damian w czasie chrztu był zmęczony a jak został polany wodą to darł się ile wlezie, a potem msze przespał u mnie na rekach, całe szczeście w domu był grzeczny, Kamil wyszalał się z Szymim; jak bede miała chwile wrzuce fotki

reklama
Heloł
dla Antosia milion całusków z okazji 3 urodzin!!!!!
u nas...nie powiem, że lepiej, bo znów nocka będzie do du...y, ale....

ja już wychodzę na prostą, mąż też już łazi a nie się wlecze, Szymon ma katar, ale nawet bez czerwonego gardła, za to najmniejszy walczy z katarem i najtrudniej mu ta walka przychodzi :baffled::baffled::baffled: bidulek męczy się strasznie a do tego spać nie może, a jak nie może to taaaak daje popaliiiiiiiićć, że uffff.....na rękach wije się jak piskorz, wózek go gryzie, poduszka też więc nie wiadomo jak skakać koło niego :baffled::baffled::baffled:, ale dzień z dnia chyba będzie przechodziło.

W pracy zapitol, ale to norma, obiecałąm nie przywozić do domu papierów, a dziśj uż segregator tachałam, bo nijak wyrobić się nie mogę, ale w końcu 15 miesięcy w robocie nie byłam. Poza tym agenci szczęśliwi, że wróciłam (haha, akurat, ale przynajmniej miło mi :-D) no i jakoś się kręci :-):-)

buziaki i dzięki za fluidki :-)

Wiolu u nas jak Ania miała straszny katar to robiłam jej wywar z ziół: nostrzyk, szałwia i rumianek. moczyłam w tym reczniki czy pieluchy i wieszałam dookoła łóżeczka i lepiej sie jej oddychało.

A dla Antosia duzo zdrówka i super prezentów.

Czesc dziewczyny z całego serca dziekujeza zyczenia dla Antosia a Antoai przesyła ciocia z bb buziaka.

Wanila jak duzo pracy to super. Szkoda małego ze tak się męczy jak dziecko cierpi to najgorsze.

Pati super ze imprezka udana.

Miłego dzionka

Wanilka - zdrówka dla rodzinki!!!
Agamir - a co z Maksiem? chodzi do żłobka?

Ja właśnie jem śniadanko, wyprawiłam moich panów, Maćka do przedszkola (jupi!), M w drogę (wróci dopiero za tydz :-() teraz jeszcze kawka i chałupę trza odgruzować :baffled:
M ma jutro oglądać w Gda mieszkanka, które wybraliśmy i zajść do przedszkoli. Dzwoniłam, niby miejsca są , ale trza się osobiście pofatygować, bo kierownictwo chce poznać rodziców. To mi wyglada na taka mała selekcję :baffled:. Ciekawa jestem efektów ;-).

Trini- Maks nie chodzi do złobka po piersze dlatego ze niestety dalej walczy z kaszlem i ma czerowne gardło i katar po 2 antos ma ospe i nie moze .

Kiedy macie zamiar sie przeprowadzic do Gdanska?

Agamir - no nie wiem, myślę, że w ciągu miesiąca. Musimy chałupę znaleźć i wszystko pozałatwiać. Z pracodawcą M całą tą biurokrację też.
No to teraz na dniach powinnaś mieć drugi rzut ospy u Maksia. I kolejne dwa tyg w domu. W robocie nie marudzą? U mnie to już foch by był :-)

Wiesz odkad mam dzieci to oze raz byłam na zwolnieniu jak cłopaki byli chorzy tak cały czas babcia z dziadkiem byli na strazy a teraz moja mama mam miec operacje wiec nie chce jej narazac

reklama
Do góry