reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
Czesc dziewczyny miłego dzionka.

A ja jestem załamana Antosiowi przez dwa dni było lepiej wczoraj chrypka znowu zielony katara do lekarza zapalenie krtani i oskrzela kolejny antybiotyk a ja dalej na zwolnieniu. Bede siedziec juz 3 tygodnie.

Byłam na wizycie kontrolnej u remtaloga wyniki do d................ jeszcze dopatrzyla sie torbiela pod kolanem .

Czarna dobrze ze u Ciebie wszystko oki

Czarna - super, że wyniki ok
Agamir - a to ze sobą byłaś?

Ja właśnie popijam kawę, pogoda do d... i obudziłam się z bólem głowy. Młody odstawiony do przedszkola. Ech... nie dość, że dziś wtarabanił mi się w środku nocy do łóżka i przyjął bierny opór jak chciałam go eksmitować (jak jest tata, to działa, młody śpi u siebie :crazy:), to jeszcze od momentu jak go zaczęłam ubierać i spytał się gdzie idziemy, do samego odstawienia na salę, mantrował "ja chce w domu, nie chce do przedszkola" :-(

Trini współczuje jak głowa boli nic miłego

Tak byłam ze soba niestety od urodzenia Maksa jestem na sterydach bo ma Reumatoidalen Zapalenie Stawów

Dzien doberek:-)

Trina u nas jest codziennie placzaco przed przedszkolem, z tym ze jak juz jest to idzie do dzieci i ladnie sie bawi. Pani ostatnio pochwalila mlodego ze jest bardzo samodzielny, kontaktowy.
GALERIA link do galerii z przedszkola, jak widze na zdjeciach stasiulina to od razu dziub sie smieje;-)
Mezem sie ne przejmuj, ja bym zapytala sie kiedy bedzie w domu i zaplanowala sobie jakis wypad, a uprzedzila dzien przed;-)

Wanilia, dzielna z ciebie babka:tak: I dobrze ze szymonek zadowolony z niani, ty mozesz byc spokojna (chociaz to i tak trudne bo kto lepiej sie zajmie dziecmi jak nie mama;-))

Czarna wiesz jak to sie mowi, diabli zlego nie biora;-):rofl2: Taki maly zarcik, dobrze ze wszystko ok.

Ja bujam sie zaraz malowac drugi raz sciany w sypialni, mamy kolor czekoladowy, troche ciemny jest ale i tak bardzo fajnie to wyglada, jak sie spreze to jeszcze dzis panele poloze:tak:
Na 17 mamy zebranie w szkole wiec musze sie steszczac.
Milego dnia babeczki:-)

Agamir biedny Antoś :-( zdrówka dla niego

Trina ja bym zrobiła tak jak magda ci radzi. ech... te chłopy. ja we wtorek wyszłam na godzine sama po południu to 5 razy do mnie dzwonił.

Magda sf super przedszkole i stasio widac ze zadowolony. fajna ta fotka w chełmie strażackim.

Mój mały w domku. u nas póki co miłość do przedszkola zaszczepiona. jak nie idzie to jest smutny. zobaczymy co bedzie po weekenddzie bo bedzie miał prawie tydzien przerwy. u nas w srode szykuje sie w przedszkolu niezla impreza. ma byc uroczyste otwarcie przedszkola. ma byc prezydent minister edukacji telewizja itp. macka przedszkole w tym roku zostalo oddane do uzytku i otwarcie ma byc z wielka pompa. jak któras ma ochote to tutaj sa fotki
Legionowskie przedszkole - wzór dla całej Polski - LEGIONOWO.TV

A ja dzis jade do kumpeli na parapetówke. nie wiem jak mój k sobie z dziecmi poradzi bo maciek odkad poszedl do przedszkola to tylko wola mama i mama. kiedys chodzil z tata sam na spacery, bawili sie godzinami a teraz K mu nawet kanapki nie moze zrobic tylko mama...

po ciężkim poranku, młody wracając z przedszkola już pod domem zawrócił i stwierdził, że on idzie do przedszkola nie do domu :-)

Hej mamuśki a mi organizm daje popalić byłam dziś u lekarza:no::no::no::no: ale reszta na zamkniętym jak znajdę odwagę by się wyspowiadać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Czesc dziewczyny miłego dzionka.

A ja jestem załamana Antosiowi przez dwa dni było lepiej wczoraj chrypka znowu zielony katara do lekarza zapalenie krtani i oskrzela kolejny antybiotyk a ja dalej na zwolnieniu. Bede siedziec juz 3 tygodnie.

Byłam na wizycie kontrolnej u remtaloga wyniki do d................ jeszcze dopatrzyla sie torbiela pod kolanem .

Czarna dobrze ze u Ciebie wszystko oki

Ehh te choróbska ile to te nasze dzieci muszą nacierpieć!!!! a ta chrypka nie od uciążliwego kaszlu???? normalnie współczuje
A co z tobą co dalej????
I jeszcze raz dziękuje za sms-ka!!!!!!

Trina bo te nasze dzieci jeszcze nie wiedzą co dobre:))) oby jutro płaczu nie było:tak::tak:

Lilunia mmmm twój M dziś staje na wysokości zadania a ty tel wyłącz!!!:rofl2:

Magdasf ja chce zdjecia!!!! moja sis ma d pokój czekoladowy i wygląda czadowo!!!!

Witam się zieeeeeeeeeeewaaaaaaaaaaaaająąąąąąąącooooooooooooooooooooooo.
Nie dość, że wstałam po 5.00 to jeszcze taki mega zalatany dzień.
Cóż może jutro wypocznę :-p

Po zawodach dobrze - choć mogło być lepiej - zestresowały mi się dziewczynki, jak zobaczyły inne grające w klubach sportowych.
Ech .... życie.
Ale co tam - były, zobaczyły i pograły.

Przepraszam, że tak egoistycznie - lecę się położyć.

reklama
A my mamy rano marudzenie, ale przynajmniej wiem dlaczego, w poniedzialek doszedł nowy chłopczyk i strasznie płacze. No i się zaczeły teksty chce kurtke z tomkiem, jak ma waldek:; alo na rożową taką ma heidi:-). Wiem że dziś byli w piaskownicy i mieli teatrzyk, ale więcej nie udało mi się od mlodego wyciągnąć. A ja latam, zakupy, sprzątanie, w sobote stanie przy garach mnie czeka:wściekła/y:

Do góry