reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Mój był przy porodzie i bedzie:-p no chyba ze wyskoczą rzeczy niespodziewane.:crazy::-D
Dorotka1234... no własnie jeszcze nie miałam i zaczynają mnie bardzo wk.... . Ciekawa jestem czy chociaż zapisali na egzamin (oczekiwanie 2 miesiace) bo jak nie to chyba bedzie inna rozmowa.

Czarna wiesz co oni nie moga cie zapisac na egzamin panstwowi sami nie moga cie na niego zapisac :tak: .Nie wiem ja to jest u ciebie ale u mnie to jest tak ze jak sie zacznie jazdy to mozesz jechac sie zapisac na egzamin ( wiesz trzeba zaplacic )
ale twoj instruktor musis sie zgodzic abys jechala sie zapisac na egzami:tak:.
Ja dopiwro pod koniec tych 30 godzin jechalam sie zapisac na egzamin a po zapisaniu czekasz okolo 2 miesiecy.Oni sami nie zapisza cie raczej na egzamin

reklama
A co do mam to ja mieszkam z mama ale moja mama ma dopiero 48 lat skonczy w maju teraz
i ona pracuje i po 15 dopiero wraca do domu i wlasnie z tym jest klopot :-(Od po 15 zajmie sie
dzieckiem ale kto wczesniej ???????? :-( a tesciowa mam daleko

Dorotka u nas sami zapisują na jazdy...i zapisują jakos na początku jak zaczynasz jazdy, zeby nie było dużej przerwy między ostatnią jazdą a egzamin. Ja miałam ostatnią jazdę w poniedziałek a we wtorek egzamin....a tak naprawdę to jeszcze rano we wtorek zabrali mnie na manewrówkę...żebym sobie dla pewnosci powtórzyła fajeczkę:tak:

Tralalala wsio wiem. Dzwoniła do mojego instruktora i jazdy zaczynam w przyszłym tygodniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i już mam umówiony egzamin (tylko nie pamieta na kiedy, nie miał notesu:-p) w czwartek sie dowiem.
Dorotka1234... u nas jest tak ze oni zapisują maja za to placone.

Co do opieki nad maleńswtem ja jestem osoba niepracująca:zawstydzona/y: i raczej bede sama siedziała z dzidziusiem:zawstydzona/y: a potem sie zobaczy czy wogóle sie bedzie mi opłacało iśc do roboty przy dwójce maluszków (opiekunki itp)bo nie mam z kim zostawić:baffled:
Ale to odległa przyszłosc:rofl2:jak dla mnie;-)

No to suuuper...trzymamy kciuki. Napisz kiedy masz jazdę cobym wiedziała kiedy nie wychodzić z domu;-):-D

Ja tam też jeżdze Waszą ulicą - wolę tam niż się przebijać przez centrum;-)
Przez weekend jechałam do teściowej więc siedziałam jakąs godzinę za kierownicą, a wczoraj wracałam z majówki i pół godziny za kółkiem. Tak więc naprawdę zaczynam jeździć:tak:

Jestem ciekawa kiedy mój suwaczek przeskoczy...hmmm
Już się nie mogę doczekać piatkowej wizyty - stęskniłam się za widokiem mojego Skarba:)

reklama
Jestem ciekawa kiedy mój suwaczek przeskoczy...hmmm

prawdopodobnie jutro:))

a znów przegladam allegro i najchetniej wpadłabym w wir zakupów maluszkowych tylko ze ja mam problem. Gdyż nie potrafie kupować uniwersalnie:-( moze dzisiaj na miescie cos znajde bo jest mi przykro ze jeszcze nic mojemu maluszkowi nie kupiłam:zawstydzona/y::-:)rofl2:

Do góry