Stuk puk wtorkową kawusią
Piję kawkę i czuje jak mi oczęta uciekają jakoś nie mogę dospać moich wczasów, co wieczór obiecuje sobie że zasiądę do zdjęć ale padam nie wiadomo kiedy aż się mój maż ze mnie śmieje bo to do mnie nie podobne chyba jakieś witaminy musze sobie zapodać. Koleżanki z sąsiedztwa życzyły mi pamiątki nie będę mówić jakiej!!!! i mam nadzieje ze mnie moja psiapsiólka nie zawiodła
Agamir widzę że tak samo witamy dzionek tzn o tej samej h;-) a chłopaki z czasem się przyzwyczają ale ja nie wiem czy by moje serducho to
wytrzymało
Wiola powodzenia z nianią!!! BMI zazdraszczam
Piję kawkę i czuje jak mi oczęta uciekają jakoś nie mogę dospać moich wczasów, co wieczór obiecuje sobie że zasiądę do zdjęć ale padam nie wiadomo kiedy aż się mój maż ze mnie śmieje bo to do mnie nie podobne chyba jakieś witaminy musze sobie zapodać. Koleżanki z sąsiedztwa życzyły mi pamiątki nie będę mówić jakiej!!!! i mam nadzieje ze mnie moja psiapsiólka nie zawiodła
ależ ci dobrze!!!! i powiedzenie się sprawdza co drugi "..." ma szczęścieCzarna smiejemy sie z Jackiem, ze tesciowa woli zaplacic za prywatne przedszkole niz siedziec z nim w domu Wiec zapisala go i powiedziala ze bede fundowala wnuczkowi;-)
Asiu nie wiem co ci poradzić może dużo cierpliwości i uświadomienia sobie że tam mu się krzywda nie dzieje a Ty to robisz dla jego dobra i rozwoju. Może wprowadz jakieś nagrody drobne za pójście do przedszkola? a dla Anulki zdrówkaJa tylko egoistycznie . mam ciezki okres. anula chora, macius w czwartek szczesliwy w przedszkolu a od piatku płacz. dzis mnie błagał zebym go zabrala do domku. nie radze z tym sobie :-(
ehhhh oby choróbsko szybko minełoa my w domku w komplecie, tzn młody nie poszedł do przedszkola, bo w niedziele dostaliśmy goraczki i przeziębienia, tzn ja i młody; dzis już lepiej. Nie wiem jak ze szczepieniem, bo jutro ma mieć Damian i nie wiem czy w tej sytuacji nie odpuścić
Agamir widzę że tak samo witamy dzionek tzn o tej samej h;-) a chłopaki z czasem się przyzwyczają ale ja nie wiem czy by moje serducho to
wytrzymało
Wiola powodzenia z nianią!!! BMI zazdraszczam