U nas duszno ale narazie nie zapowiada się na deszczy czy burze ale do wieczora daleko;-) na szczęście pranko mozna zrobić;-) i juz drugie schnie;-)
Mały po spacerku i zakupach padł ale muszę po 14 go budzić na obiad i po Laure iść i reszta dnia zapewnie na podwórku spędzimy
Ulka dlatego Ja nigdy nie nastawiam się na luźny dzionek bo nigdy nie wypali
U nas hulajnoga stoi w piwnicy
Gdzie fota??????????
Co do komunii My w zeszłym roku chrześniakowi M. daliśmy 400 . ale na prawdę pod tym względem jest wielka rozpiętość
Anulka o jaaaaaaa a ratowałaś się u PRAWDZIWEGO masażysty bioenergoterapeuty???? Moja mama miała tak ze stawami biodrowymi pół roku leżała a wyjscie do wc to tragedia i postawił ją na nogi!!!
Mi w wieku 16 lat wypadło biodro i też mnie uratował przed operacją
Gościu uczył się w Azji i ma dar prawdziwy!!!!!
Trina moja młodsza dwójka ma od zawsze przypływ miłości
Dziś mały taki cyrk odstawił rano jak chciałam Laurę zaprowadzic do przedszkola że w biegu go ubierała i szedł ze mną
Najlepiej jak gotuję i mówi "Amik pomoze" a Ja nie bo gorące a On " amik mały kucharz mamusia duży kucharz -plosze" (z programy Ceebeebis-czy jak to się pisze;-)) nauczyłam to mam.
Mały po spacerku i zakupach padł ale muszę po 14 go budzić na obiad i po Laure iść i reszta dnia zapewnie na podwórku spędzimy
Ulka dlatego Ja nigdy nie nastawiam się na luźny dzionek bo nigdy nie wypali
U nas hulajnoga stoi w piwnicy
Gdzie fota??????????
Co do komunii My w zeszłym roku chrześniakowi M. daliśmy 400 . ale na prawdę pod tym względem jest wielka rozpiętość
Anulka o jaaaaaaa a ratowałaś się u PRAWDZIWEGO masażysty bioenergoterapeuty???? Moja mama miała tak ze stawami biodrowymi pół roku leżała a wyjscie do wc to tragedia i postawił ją na nogi!!!
Mi w wieku 16 lat wypadło biodro i też mnie uratował przed operacją
Gościu uczył się w Azji i ma dar prawdziwy!!!!!
Trina moja młodsza dwójka ma od zawsze przypływ miłości
Dziś mały taki cyrk odstawił rano jak chciałam Laurę zaprowadzic do przedszkola że w biegu go ubierała i szedł ze mną
Najlepiej jak gotuję i mówi "Amik pomoze" a Ja nie bo gorące a On " amik mały kucharz mamusia duży kucharz -plosze" (z programy Ceebeebis-czy jak to się pisze;-)) nauczyłam to mam.
Ostatnia edycja: