reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

Czarna - nie wiem czy już ok, bo młody nadal smarcze (i ja razem z nim). Mam nadzieję, że do wyjazdu sie nie rozłoży :baffled: czyżbys JESZCZE schudła???:confused: to możliwe :confused: :-p
Anula - no własnie - to Ty robisz przegląd czy Misiek?
ja tez muszę u gina generalny przegląd zrobić, łacznie z poziomem hormonów, bo mi sie nie podoba to, co robi mój organizm przez ostatnie tygodnie :dry:
Lilunia - nic mi nie mów o spacerach, chyba młodemu smycz sprawię....
Magdziunia - i jak po urodzinach?
Wiola - no nie ma jak meska solidarność ;-)

reklama
u nas dalej remont ganku i siwy dym w całym mieszkaniu- nawet nie latam już ze szmatą- nie mam siły- czekam aż skończą. Pozatym cały czas na dworze tylko teraz uciekliśmy przed upałem- tak upałaem z dworu- Kamiś juz lata w sandałach, krórkich spodenkach.

Hej
biggrin.gif

U nas na razie ok. Mała głownie je i śpi, mało płacze, Rafał wzorowy braciszek i mam nadzieje ze juz tak zostanie
biggrin.gif

Przed chwila była połozna i przyjdzie znowu w piątek... W sumie nie ma koniecznosci bo wszystko u nas ok, no ale jak chce
laugh.gif
Wczoraj bylismy u pediatry, mała przybrała w 4 dni od wypisu 170g, wiec ładnie, ogolnie wszystko ok, tyle ze tak jak Rafał ma cichy szmerek na sercu... ehhh Mam nadzieje ze to taki rozwojowy i sam przejdzie z czasem... Chociaz u Rafała do tej pory go słychac, ale na echo nic nie wychodzi... hmm

A u nas dopiero teraz zazdrość sie prawdziwa pokazuje, poklepywanie, szturchanie Ani itp. Nic nie daje mi przy niej zrobic. Dzis sie obrazil i płakał za Tatą. ech...

Hej Dziewczyny!
Te lekarskie wycieczki dotyczą mojej skromnej osoby. Miałam kilka jednodniówek - wysoka temp., senność i ból w kazdym milimetrze ciala. Do tego kręgoslup mi wysiada na dobre. Nie mogę już spać na plecach tylko na boku a wstawanie rano zajmuje mi przynajmniej 5 minut bo ból nie do opisania. Z Miśkiem wszystko ok oprócz alergii ale to juz nasze normalne życie, trudno.... A własnie przypomnialaś mi Trina, że czas i gina odwiedzić i cytologię zrobić.
Dziś mogę być dumna z Miśka. Grzecznie wysiedział u fryzjera. Oczywiście milion pytań do pani dosłownie o wszystko. Poza tym cały dzień na dworze. Młodemu nawet upał nie przeszkadzał. Na szczęscie śpi od 40 minut a ja mogę odetchnąć przy kawce

Witam wieczorowo
Po całym dniu na słońcu jestem wyj... na maxa chyba zaraz sie wykapie i mykne spać albo chociaż do łóżeczka. Jutro u Nas zapowiadają burze zobaczymy ile się sprawdzi:))

Trina nie nie nie stara wygrzebałam nawet nie wiem skad:)))
A dla Was zdrówka!!!

Lilunia może go pogoda wykończyła i to tylko jedno dniowa zazdrość

Anula o jaaaa to sie załatwiłaś kobieto szok. Oby szybko doszło do rozwiazania problemu!!

Martynka oby oby z Roksi było jak z Rafciem.

Pati my też śmigamy na letniaka. Dobrze że mamusia wcześniej zaopatrzyła szafe:)))

Hello wieczorkiem:tak:

Czarna ja też jestem dzisiaj wyj.... jak to napisałaś;-) miałam mieć luzny dzień a tu się nazbierało kupa roboty ale i trochę kaski wpadło:tak:
Anula a może Ty masz dyskopatię??? Ojej zdrówka Ci życzę!!
Martynka oby u Was tak dalej bezproblemowo.
Lilunia może Czarna ma rację, może Maciuś był dziś przemęczony i tak reagował??
U nas niestety lato się skończyło i poszło do Polski a tu chłodniej i pochmurniej i jeszcze tydzień następny tak ma być:baffled: ale przynajmniej nie leje.
Dziś byłyśmy w sklepie i kupiłyśmy Lence hulajnogę ze świnką Peppą:tak: ale było radości, jezdziła po podwórku ale jak wchodziła do domu to też z nią i nawet jak już bajki oglądała w salonie to z hulajnogą:-D
Zobaczymy jak to długo będzie trwało:-)

Pisałam właśnie kartkę na komunię dla chrześniaczki mojego M i teraz dyskutujemy ile włożyć do niej:confused: to córka mojej dawnej dobrej koleżanki z którą niestety kontakt się urwał jakiś dawny czas temu, kupiłam jej śliczny album pamiątkowy na zdjęcia noi teraz nam tylko kwestia kasy została.... HELP!!

No nie wiem do końca co mi tam wlazło ale przy kazdym znieczuleniu w kręgosłup (a miałam 3) slyszałam że mam tam strasznie pozbijane kęgi i sa za baaaardzo blisko siebie. Ja chyyba znam przyczynę. Mój guru od kolan, jak je operował zapytał czy szczepiłam się Priorixem. Niestety u doroslych czesto ta szczepionka powoduje zwyrodnienia w stawach. Raz już uciekalam od wozka inwalidzkiego. Teraz też muszę.... dla mojego wulkanu energii - Michalka. Na wózku na pewno za nim nie nadąże ;))))))) Jest dobrze bo potrafię już z tego żartować. Ale nie ukrywam, ze boję sie tego co wyjdzie na zdjęciu. Jakby nie było kręgosłup to nie kolanka

MARTYNKA oby wszystko zakończyło się pozytywnie, no przecież musi

Ostatnia edycja:
Anula - no to lecz się dziewczyno, bo rzeczywiście, kto bedzie za Michałkiem biegał :-) na szczęście za parę lat będziesz miała pomoc w dzwiganiu. a później bedzie mamusie na rekach nosił. Uroki posiadana syna ;-)
Czarna - szkoda, że bliżej nie mieszkasz. Mam mnóstwo rzeczy do przeróbki :-D
Lilunia - to normalne zachowanie, wczesniej miał Cie przecież tylko dla siebie :tak:najwazniejsza jest tu Wasza reakcja, zeby go do siostry nie uprzedzić
Ula - a faktycznie jeździ na tej hulajnodze? udaje jej sie utrzymac równowagę? jak tak to jestem pełna podziwu :tak: młody ma rowerek biegowy i musi mieć stały kontakt z ziemią, jeszcze nie potrafi inaczej
Martynka - no mam nadzieję, że z tym serduszkiem to nic poważnego :-)

Maciek od wczoraj najchętniej to by siedział mi na plecach. M pojechał do Gdańska, wraca w piątek, a Macio nie da mi odejść na krok. Najlepiej jakbym z nim siedziała cały czas, jak wstaję, to ciągnie mnie za koszulkę albo wiesza sie na nodze. i "mama nie". Nagły wybuch miłosci do mamusi nastąpił :-)

reklama
Anula to poważniejsza sprawa, życzę Ci szybkiej poprawy zdrowka;-)
Trina jezdzi bo to hulajnoga na 3 kółkach jest:tak: w dodatku na opakowaniu napisane jest od 3 lat:tak: o taki:

http://www.smyths.ie/Peppa-Pig-Scooter-!F08827-prod.aspx?qwSessionID=f11741f2-32a3-4601-8b03-473ab44a7b70

A my dzisiaj się na spacerek wybieramy, musimy kupić kości dla psa u rzeznika bo wszystko chce gryzć więc trzeba ją czymś zająć.
Pogoda taka sobie niby słońce ale chłodno, wieje wiatr ale przynajmniej pranie szybko schnie:tak:

Do góry