reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Dzieki dziewczyny za zyczenia :-)
Oj Czarna zostało mi tylko 1,5h i dalej nic, wiec chyba nie wypali... buuu No ale na pewno bedzie ten prezent w koncu, tylko troszke spozniony :-) Jeszcze raz wszystkiego Naj :-)

reklama
czesc dewczyny serdecznie pozdrawiam.Dobrze ze po swietach. Do konca tygodnia jestem w domu.
CZRNA jeszcze raz sto latttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt. Pieknie jest miec 18 lat a wygladac na 17

A jaj mam jakiegos doła nawet 3 kawa nie pomaga, dobrze ze słonce za oknem

Dzien dobry babeczki:-) No i po swietach w koncu za to z dodatkowymi kiloramami;-) No ale coz ktos grubym musi byc zeby ktos mogl byc chudym:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja dzisiaj mykam na popoludnie do pracy,potem 3 dni wolnego, potem znowu na jeden dzien i tydzien wolnego:rofl2:
Powinnam sie zaczac juz uczyc ale czuje taka ogromna niemoc...a mialo byc tak pieknie :rofl2:
Dobra babeczki zmywam na kawke, dzieci buszuja w pokoju wiec moze uda mi sie spokojnie ja wypic:tak:

Witam poświątecznie,
Czarna, Martynka, Karolinka - wszystkiego naj naj naj urodzinowego. Troche spóźnione ale z głebi serca :-)
Wanilia - biedny Staś, mam nadzieje, że ni bedziecie musieli iść do szpitala. mojego M brat i siostra maja chorobę genetyczna zespól Gilberta, która jest związana z podwyższonym poziomem bilirubiny we krwi. Nie wiem jak Maciek, bo to dopiero podobno w późniejszym okresie wychodzi, ale generalnie nie jest to zbyt groźne, trzeba tylko łagodnie obchodzic się z watrobą (zero alkoholu np. ;-)).

U nas nic nowego. Świeta na wsi, w niedziele zimno strasznie, wczoraj juz ładnie. Wypieliłam sobie przynajmniej przyszły ogródek kwiatowy :rofl2: No i wciągnęłam migdały i ananasy w czekoladzie oraz białe pieczywo :zawstydzona/y: waga nie zareagowała, ale moje sumienie już tak. Poza tym brzucho mi urósł :-( wiec zaczynamy bardziej restrykcyjnie podchodzić do diety, wszak już za miesiąc dolce Italia ;-)

Hej
ja żyję tylko żółtaczką Stasia, a właściwie postępami w leczeniu, coś tam się poprawiło, ale od soboty Staś przestawiony na butlę, a ja odciągam pokarm. Jeszcze dziś i jutro, a w czwartek powtórka badania.
Szczerze mówiąc smutno mi strasnie, bo choć nie jestem super matką polką-karmiącą, to obawiam się, że malutki po 5 dniach odstawienia już nie będzie chciał cyca, a ja tak walczę o utrzymanie laktacji.:tak::tak:

Spóźnione ale serdeczne życzenia dla Madzi, Martynki Karolinki :)

U mnie młody cały czas na rękach. Cycolimy co godzinę. Kolek c.d.

Patrze na to moje szczęście i tak bardzo bym chciała żeby taki już został. Aż boje się pomyśleć że za półtora roku usłyszę mama idź... Chłonę każdą chwile bo za moment mama już nie będzie potrzebna :)

Witam sie wieczorową porą.

Wanila wiem co czujesz i przezywasz. Antosiek walczył z bilirubiną do 5 miesiaca . Mam nadzieje ze bedzie oki. Trzymam kciukasy za Stasienka (tak miał na imię moj braciszek).

Marma kochaj kocha i małego i duzyego synalka. Ja to jest dziwak ja lubie starsze dzieci takie jak maja juz około roczku. Na nowordki popatrze ale moje maluchy dały mi taki wycisk ze ten okres długo zostanie mi w pamieci.

A my dzis zaliczylismy dwa razy piaskownice plac zabaw i było super. Kocham słonce chce sie zyc. Cłopaki spia a ja za chwilke tez znikam troszke oddac sie gimastyce mozgu.

reklama
jeszcze raz ślicznie dziękuje za wszystkie życzenia!!!!

Hello
Dzisiejszy dzień to czysta laba:-p:-p:-p dzieciaczki się wyszalały na podwórku i z mamusią łapały witD3:rofl2: Nawet lalunie nie posłałam dzisiaj do przedszkola co by więcej czasu ze sobą spędzić;-)

Wiola znam przypadki gdzie po 2 miesiącach wracają do karmienia piersią!!! podobna są fajne tabletki heopatyczne na pokarm:tak::tak::tak: kciuki cały czas zaciśnięte!!

Pati a gdzie znów K posłałaś??? Ty miałam się pytać imię już wybraliście???

Martyna i jak tam sytuacja na froncie:blink:

Agamir widzę bratnia dusza spragniona słoneczka:)))

Do góry