reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Kolejna Wielkanoc, kolejne żonkile
kolejne życzenia, lecz specjalne, miłe!
Radosnych, pogodnych świąt spędzonych wśród bliskich.
A DLA PAŹDZIOSZKÓW BOGATEGO ZAJACA

reklama
wielkanoc.jpg

Doznajcie w te święta
wyjątkowego szczęścia
poczujcie miłość Boga
i opiekę aniołów
zrozumcie sens życia
i potęgę rodziny
otwórzcie serca
i wpuście ptaki nadziei.

Wesołego Alleluja życzy Ula z rodzinką.

Witam z rana i z życzeniami biegnę

ZDROWYCH WESOŁYCH ŚWIĄT, MOKREGO DYNGUSA ORAZ OPTYMISTYCZNEJ ZIELENI DOKOŁA
od Wioli, Łukasza, Szymonka i Stasia:-)

A my zamiast świętować dzis jechalismy do szpitala z Hanką;-/
Nagle dostała gorączki i ją obsypało. Myślałam, ze to ospa bo ostanio moja siostrzenica przechodziła. Na szczescie to tylko pokrzywka. Problem w tym, ze nie wiem skad to się przypałętało??

No nic, ale w koncu moge usiąsc i zacząc swietowac.

I Ja wpadam złożyć Wam kochaniutkie Zdrowych Spokojnych i Pogodnych Świąt!!!

Kaka z powietrza się to bierze moja Niki miała i siostra, trwa kilka dni raz jest raz znika.

Ulka Dla Karolinki
Niech jej uśmiech z twarzyczki nie schodzi i humorek towarzyszy w każdej minucie życia. Samych sukcesów w szkole i zdrówka oczywiście.

Ostatnia edycja:
Hej kochane
a mi dziś smutno:-:)-:)-(
wszyscy pojechali na 80 urodziny babci Luka, a ja z Malutkim w domku.

W piątek powtarzaliśmy badanie i bilirubina jeszcze skoczyła do góry na 9,69. Chcieli go wziąć do szpitala, ale pojechaliśmy na prywatną wizytę do ordynatora oddziału dziecięcego i kazał na święta odstawić pierś i powtórzyć badanie wewtorek.

No i bujamy się z karmieniem butlą, ściąganiem pokarmu. Staś nie chciał załapać butelki, ryczeliśmy oboje, ale teraz już jest trochę lepiej:tak::tak:.

Ale nie marudzę już

miłego świętowania,

u nas niestety właśnie zaczęło lać, a miało być tak pięknie......

Kochane Zdrowych i Spokojnych Swiat Wielkanocnych!!

Karola zdrowka dla Hanulki
Ulka wszystkiego naj dla Karolinki
Wanilia trzymam kciuki za badania!

a ja nie zamulam bo humor ze usiasc i plakac :(

reklama
Niech zające i barany,

pospełniają Twoje plany.

Porzuć wszystkie swe rozterki,

bo to będzie czas wyżerki.

Niech to będzie czas uroczy -

życzę miłej Wielkanocy.

Wesołych Świąt życzą Martyna, Patryk, Rafałek i dzidzia :-)

Do góry