reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Zakupy zaliczone, obiadek zrobiony (zaraz bedzie konsumowany) kwiatki na balkonie posadzone:))) i pieczeń prawie zrobiona:cool2::cool2::cool2: a co "co masz zrobic jutro zrób dziś bedziesz miał 2 dni wolnego":-D:-D:-D
Ok idu na obiadek i po Laurę i pewnie jakis plac zabaw zaliczymy;-)

Wiola nie wiem jak u Was ale w niektórych szpitalach wypożyczają lampy do domku takie specjalne. A ja trzymam kciuki za spadek!!!!! i oby wymioty nie wróciły!!

Martyna siedz u teściów i bycz się dziewczyno!!!

Lilunia u moich maluchów do tej pory pojawia się zazdrość wiec to normalne:tak::tak:

reklama
U nas z nocnikiem krok do tyłu;-/ Po swietach będę ja trzymac bez pamerka po domu.

A ja dostałam prezent od Zajaczka;-) Dostałam prace!!!! W zawodzie, po tej samej stawce co poprzednia wiec nie jest źle;-) Jutro zaczynam!

czarna mój też próbuje wydłubywać, ale na szczęscie bez tego drugiego. Ja też z tych co mają B od świeta- czyli teraz i karmienie, ja mam taką budowe, a u ciebie to całkowity brak tkanki tłuszczowej- widziałam zdjęcia
kaka gratki
marma nie wiem ja uzywałam lefax, ale na sab masz tam napisane na ulotce
martyna spokojnie jeszcze masz czas do terminu,
wanilia zdrówka

Sorki ale nie wiem co komu odpisywać. Dni tak przeładowane, ale odpuszczam powoli bo kregosłup mi zaczyna siadać. Dziś zaliczyłam małą przyjemność dla siebie- fryzjera, a potem zakupy pod małego i dla młodego. Wczoraj uswiadomiłam sobie ze to coraz mniej czasu zostało do małego, miałam ktg- ok, i badanie szyjka miękka, ale zamknieta, za dwa tyg usg i zobaczymy co jeszcze. Byli dzis myśliwi ocenić straty spowodowane przez dziki ( 80%) łąki zryte- no i sie dogadaliśmy ze dostarczą nam siatke leśną( tylko kilometr ;-) ) i nasiona na wiosne, bo tej i tak juz w tym roku nie ruszymy, bo siejemy te dwa nowe hektary, a jak zryjemy całosć to nie maja gdzie chodzic. M jak był w Hamburgu popsuła mu sie skrzynia biegów w busie i wracał na zepsutej, naszczescie się udało :-), szukał mechanika- ale tam wszystkie szwaby juz swiętami żyją- więc wracali na ryzyk fizyk- bo naprawa tam czy holowanie tu i napraw na miejscu to i tak tyle samo siana. No i tak jakoś leci ten tydzień ciągle coś, jutro drewno na ogrodzenie- i nawet człowiek nie ma kiedy o swiętach pomysleć. Na dodatek moja waga wystrzeliła w góre, wina M bo kupił słodycze, a ja nie moge mieć ich teraz w zasiegu ręki- bo zjem wszystko co widze.

A u Nas latoooo
Dzieciaki się wyszalały. Dziś miał mały test i był na zew bez pampka i tak zaliczyliśmy zakupy i spacerki i obyło się bez wpadki:)))
Idę się brać do roboty bo muszę koleżance 4 pary spodni skrócić;-) tzn dziś przygotuje a jutro przeszyje:tak::tak:
Buziam

Karolka a widzisz babo!!! naładowałaś akumulatorki, pobyłaś troszku z Hanulką i mozesz działać dalej:))) Brawo!!!!

Pati Ja nigdy nie miałam cycków:((( czy miałam +10kg czy wiecej. Jakoś ta strefa mojego ciała jest biedna:(((
A u Was widać nigdy nie ma czasu na nudę:-p

Karolina gratulacje!!
Wanilia oby wyniki Stasia wyszły dobre,noi zdrówka dla Szymonka
Czarna a toś Ty krawcowa?;-)
Ppatqa a u Was to zawsze coś się dzieje
Anula witaj i oby wszystkie kłopoty szybko się skończyły:tak:

Witam wieczorową porą, u nas jest normalnie pełnia lata, dzieci trzeba sprayem psikać żeby ich słońce nie poparzyło, bo za nic w świecie w domu nie chcą być.

Ja dziś wydałam trochę kasy na żarcie bo pojechałam na zakupki, upiekłam sobie wieczorem ciasta na orzechowca a jutro masę tylko zrobię, przełożę i gotowe, w sobotę sernik i sałatki zrobię a jutro jeszcze mam w planach ugotować jajka i robić z dziewczynkami pisanki do koszyczka.

Dobrej nocki:tak:

Czarna podziwiam Cie. masz trojke dzieci i na wszystko znajdujesz czas.nawet na skracanie spodni kolezance:-)
Marma ciesze sie ze Przemciowi lepiej.
Kaka gratki nowej pracy :-) super

u nas nocka względna. czekam az k wstanie i biore sie za porządki. dziewczyny mam pytanie bo moja Anulka 3 dni kupki nie robiła. moze jest cos co moge zrobic żeby zrobiła?
ale mi wyszło masło maślane

Karola - gratulacje! pisz co to jest :tak:
Lilunia - u nas z tym nigdy nie było kłopotu:no:
Ula - u nas tez pięknie :-)
Czarna - ech babo, ty to masz power :szok:
Pati - jak zwykle u Ciebie brak czasu na nude ;-)
Marma - oby Przemciowi jak najszybciej przeszły kolki :tak:

U nas nic nowego, czekam na świeta i wybywam na wieś

reklama
Dzien doberek, witam sie w koncu.
U nas jak nie jestem w pracy to dnie spedzamy na dworze, dzieci w koncu przeszczesliwe bo moga sie wyszalec:tak:
Ja jestem w nienajlepszej formie ostatnio, troche nam sie ostatnio wali chce juz koniec kwietnia...
Czarna u mnie ten sam problem z babolami :tak: w sumie ja nic nie robie tylko wwyciagam paluchy z nosa i mowie ze nieladnie jest dlubac w nosie. Mialam to samo z zocha i teraz mam spokoj, wiekszosc dzieci ma taki babolowy epizod w zyciu wiec to pewnie minie :tak:
Marma cierpliwosci zycze i zdrowka dla przemcia:tak:
Wanilika dla was tez duzo zdrowka!!!!! Mam nadzieje ze obedzie sie bez szpitala:tak:

To ja chetna do oddania jednego rozmiru cyckow,dupy i z kazdej nogi po 2 kg, taki pakiet:-D
Dzisiaj mykam do pracy wiec dopiero jutro zabieram sie za pieczenie, bedzie "prawdziwa" baba wielkanocna i pyyyyyszne ciacho cytrynowe:tak:Sprzatac jakos nie mam ochoty. z gory ogarniete bo wczoraj mielismy wizyte pana z banku ktory robil zdjecia (po co,na co nikt nie wie)
Milego dnia babencje:tak:

Do góry