Kawka konsumowana zaraz odkurzę i idu na zakupki a później do piaskownicy.
A wieczorkiem chyba się wezmę za łazienkę albo kuchnie zobaczymy co bardziej będzie mi się chciało
))
Jejku dziewczyny mam problem z moimi maluchami nagminnie dubia w nosie!!!! i małemu ja zabiorę raczki i wyczyszcze nos jest taka histeria ze to jego baboki i on chce jeść!!!! normalnie wstyd wyjść z nimi
((( wczoraj juz im pozakładałam plasterki na palce ale jak tylko sciągne problem nawraca. Tłumaczę, udaję ze płaczę pokazuję im jak to są robaki itp nic nie pomaga
(((( juz gadałam z lekarką czy moze jakiś braków nie mają i mówi ze to nawyk jak obgryzanie paznokci
((
Ale najważniejsze od 3 dni mój synek sam sygnalizuję swoje potrzeby mówi mamuś chce siku!!!! więc od przyszłego tyg zaczynamy naukę nocną
))
Martyna a korzysta mały chociaż z tych wszystkich pojazdów????bo arsenał ma nie zły!!!!
Ulka ja YCD oglądam tylko do momoentu zakończenia castingów
)))
Kaka ja tez stawiam na 25
))) może być koło 00:00 co by dziewczyna najadła się do syta
))
Anulka jasne ze pamiętamy. Widać wiele przeszłaś ale jak Kaka pisze po burzy przychodzi słonko i wpadaj do nas jak tylko bedziesz mogła.
Karolka My w domku w sumie będziemy tylko rankiem (śniadanko) i wieczorami. Więc ja robie bigos (juz zamrozony) biała, 2 sałatki, pieczeń faszerowaną, pastę jajeczną, JAJA, jakaś wędlinkę i wsio. Może ciacho upiekę ale zobaczymy.
Marma ja tego nie podawałam ale wydaje mi się ze już mozesz, biedny Przemcio.
Trina ojjj chciałabym mieć B
((((((((
A Macius ma charakterek i widać mocny będzie z niego zawodnik i nie da się ustawiać
)))