reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

W środę idę na test...mam nadzieje, ze będą podstawowe pytanie dot. płac i kadr.
Dziś rano byłam zdać telefon służbowy. Sprawdzili czy niczego nie wysniosłam, miałam napisać co zrobiłam przez te dwa miesiące i tyle.
Mam nadzieję, ze juz nie będę miała z nimi wątpliwej przyjemności.

A potem ucyzłam się, troche sprzatałam, zupke ugotowałam, zdrzemnełam sie 30 min (nie spałam w nocy z nerwów), potem znouw się uczyłam, z Hanka się pobawiłam i ogólnie odżywam;-))

reklama
Ja też szafa, ale przegląd ciuchów po młodym, pozatym do 17 lało, a potem zaliczylismy kałuże z młodym.
Wczorajszy dzień cały za domem no i zaczelismy tzn młody zaczął kolejny sezon w basenie
ja juz wysiadam, codziennie jak wraca M ja musowo drzemka

Czesc kobitki. My powoli wychodzimy z chorób, Maksiol jeszcze na antybioytku ale wazne juz lepiej.
Antonio przechodzi czas "mamy" tzn . wszystko mama nie da się dotknąć nikomu.
Najwazniejsze, że wreszcie wiosna i chce się życ.

Miłego dzionka kobitki

Czekamy na nowe dzieciaczki.

Kaka NIE MARTW SIE ĘDZIE DOBRZE. ZAWSZE PO DESZCZE WYCHODZI SŁONCE. JESTEM MĄDRA KOBITKA DASZ SOBIE RADE. KAZDY KIEDYS TRAFIA NA WARIATA W PRACY ALE NIE KAZDY MA TAKA SIŁE I DETERMINACJE I ZOSTAWIA TO .. WIELKIE UZNANIE

Aga przeciez ja go zostawiłam...to nie ma sie czym chwalić,

co myślicie?
YouTube - Moje dobranocki: Krecik i narodziny zajączków

Kaka ja to już wcześniej widziałam, jak dla mnie trochę niesmaczne:no: bo to bajki dla maluszków przecież.

I ja też zrobiłam przegląd szaf, zimowych trochę na strych, trochę do kosza, moje ukochane kozaczki wyrzuciłam bo strasznie znoszone już były.. noi dzieci mi z ubrań powyrastały, więc trochę oddałam ale nowe dostałam.

Dziś sami z mężem w domku, ja sprzątam w domu on w ogrodzie i swojego samochoda:tak:

A od września Lenka już nie będzie chodzić do żłobka tylko do przedszkola i nie 2 a 3 dni w tygodniu, noi już prawie za darmo:-)

Agamir zdrówka
Kaka powodzenia na teście
Wanilia ale żeś robotnica, ja jeszcze nie sprzątałam nic tak na święta a nie mam takiego maluszka w domu:zawstydzona/y:
Evelajna trzymam kciuki oby teściowa szybko do pełnego zdrowia wróciła!!
Trina i dla Was zdrówka życzę

Hello
U nas dziś słonecznie więc inne podejście do życia:tak::tak: Właśnie wróciłam od naszej Karolki i Was uspokoje bo mimo ostatnich przejść bardzo dobrze się trzyma. Dzielna z niej babka i takim sposobem wiele osiągnie!!!! Hanulka oczywiście rozkłada na łopatki swoją dojrzałością:tak::tak::tak: I całą wizyte w miare Ok była zgodność z moim smerfem ale na koniec pokazali na co ich stać a w szczególności mój synek:dry:
Ok podgrzewam obiadek i musze z deka ogarnąć i po Laure lecieć;-)

Wiola no no kolejna mróweczka nam się tutaj ujawnia:-p:-p:-p

Kaka będzie dobrze jak to Agamir napisała po deszczu w końcu słońce musi wyjść!!!
Bajka dla mnie to totalne przegięcie!!!

Agamir super że w u Was coraz lepiej. A doczekamy się tych fotek ślubnych:-p:confused:

Ulka fajny taki dzionek bez dzieci:tak::tak::tak: ehhh marzenie scietej głowy:nerd:

Marma a Ty co tak cicho siedzisz:dry:

Magdasf a Ty to juz chyba o Nas całkowicie zapomniałaś!!!!!!!!!!!!!!!

Trina jak tam bańki postawione???

Czarna, mam dla kogo żyć i chyba tylko dlatego jakoś ciągnę.
A histeria na końcu była obopulna...Hania cały czas o Samiku mi mówi;-)
U nas dzis ogórkowa ( właściwie to od wczoraj).

Co do bajki, to ja byłam w głębokim szoku. Mogli to inaczej pokazać!

Ide dalej sie uczyć. Taka piękna pogoda, ze wolałabym gdzies wyjść. A na mojego M liczyc nie mogę, ze pójdzie gdzies z Hanką. Póki co marudzić nie mogę bo jedyny zywiciel rodziny;-)

Jedyny plus pracy ze specjalnie sie pilnowac nie musiałam i sie suwaczek zaktualizował. Kosztem nie jedzenia z nerwów...

reklama
Czołem babeczki
Karola bajka z narodzinami jak dla mnie nie do przyjęcia. Źle się czułam oglądając, a co dopiero dla dzieci!:szok:
Powodzenia na jutrzejszym teście. A Ty z tym żywicielem rodziny nie przesadzaj, nie dołuj się kobieto, pewnie nawet nie nacieszysz się wolnością, bo zaraz znajdziesz pracę, zobaczysz.

Czarna Twój Samik miał trądzik, jak to wyglądało i gdzie się umiejscowiło? bo buzia Stasia wygląda okrrrropnie!

Ulka ja chciałabym jeden dzień taki bez dzieci dla siebie, na swoje sprawy, bo dłużej chyba bym z tęsknoty nie wytrzymałą za moimi tygryskami.

Ja dziś niewiele mogę zrobić, jakaś rozstrojona jestem i nie mogę się zebrać do kupy. Zaraz zabieram dzieci na dwór, może złapię "pałera".

Do góry