reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

magda jak to co sniadanie, ale młody wymyslal i na niego popatrzyłam, zdrówka dla Stasia
czarna a ty masz krótkie, ja trzymam pewnądługosc wlosów, bo leń jestem a tak to kitka czy rozczesze i spokoj

a młody już na nogach, mocz złapany i bede chyba odrazy z nim do lekarza jechać bo juz sam zapach mi nie pasuje

reklama
Cześć kochane
ale naskrobałyście, aż miło :-)

u nas się okazało, afta swoją drogą, ale dziś w nocy Szymcio wymiotował :-(, w sobotę zrobił strasznie rzadką kupę, więc wnioskuję że jakiś wirus i coś na wzór jelitówki. Zapisaliśmy się do lekarza, ale tam taki tłok, że boje się czy aby czegoś więcej nie załapiemy :no:. MOże poczekam do jutra, w końcu jelitówkę trza przeczekać, najwyżej p-wymiotny czopek wetknę.
Kurcze dobija mnie to, ja na rozsypce, a tu wirusisko w domu siedzi.

hej hej hello:-D
Wanilia zdrowka dla szymonka!!
Wpm na szybciora pochwalic sie ze....z psychologii dostalam 4 tralalalalalalala nie wiem jakim cudem nie wiem czy to nie pomylka ale juz nie dociekam:-D:-D:-D Jeszcze 2 egzaminy i koniec spokoj na 4 miesiace;-):tak:

Nie zda, nie zda a potem 4...ja juz jej też wierzyć nie będę!;-)

Pierwszy dzionek super. Szczegóły na zamknietym;-)

No nie.. Magda nuda !!!! tylko zdałam i zdałam..napisałabyś chociaż raz OBLAŁAM !! żartuję oczywiście !! Gratulacje !!
Kaka - gratki udanego pierwszego dnia !!!!
U nas kulawo... wykaraskałam się jako tako z choroby, ale został mi jeszcze straszny kaszel, przy którym boli mnie brzuch :-( i ogólne jakies osłabienie, brak chęci i werwy do życia.,... ehhh..nie wiem co jest grane..ale koniec.... nie marudzę już !!!! zmykam spać :tak:

Magda generalnie Jagna bardzo mało odstaje od 4 latków jej podstawowa różnica to taka że ona naD wszystkim się krócej skupia niż 4 latki,a na pierwszych rytmikach płakała,wszystko generalnie ma na chwile.To jest przedszkole integracyjne bo takie mam najbliżej domu więc dzieci uczą się tolerancji do Mniejszych dzieci a Jagna naśladuje te większe i bardziej rozwinięte i robi to co one tak jak potrafi.Ale nie chodzi o to że przedszkole integracyjne bo generalnie w innym przedszkolu co miała być w 4 latkach było ogólne, ale to zaważyło że bliżej domu.Poza tym nie wiem jak to z Jagną jest ale ona naprawdę świetnie się rozwija i dorównuje dzieciom 3,5 letnim i to nie jest tylko moja opinia, poza tym widzę to jak się bawi z 4,5 letnim K chrześniakiem gadają ze sobą jak starzy i bawią się, i kłócą.

U Mnie dziś dzionek fajny bo byłam na uczelni Jagna niestety została w domku bo chora,właśnie usypia ale okropna jest do spania a jak nie pójdzie spać o swojej godzinie to miuczy i miuczy. DOBRANOC

Hejka,
Myśmy mieli trzydniowe tornado domowe i załamanie nerwowe m po drodze.
A teraz Tuśkowa nie chce spać.

Generalnie znowu u nas rewolucje: kredyt na wykończenie dostaliśmy (juppii!!)
M obcięli pensje o prawie 400 eu miesięcznie (załamka...)
Pierwsze podatki przy nowym budżecie zapłaciliśmy i przeżyliśmy szok.

Idę do m, bo zaraz go słyszę trafi z jęczącą Patuśką.
Buziaki dla Wszystkich!
u was to nie ma czasu na nudę:))) a cóż to za tornado????
czarna a ty masz krótkie, ja trzymam pewnądługosc wlosów, bo leń jestem a tak to kitka czy rozczesze i spokoj
no mam ale już rosną a musiałam ściać bo inaczej nie wyleczyłabym ich:no::no::no:
Cześć kochane
ale naskrobałyście, aż miło :-)

u nas się okazało, afta swoją drogą, ale dziś w nocy Szymcio wymiotował :-(, w sobotę zrobił strasznie rzadką kupę, więc wnioskuję że jakiś wirus i coś na wzór jelitówki. Zapisaliśmy się do lekarza, ale tam taki tłok, że boje się czy aby czegoś więcej nie załapiemy :no:. MOże poczekam do jutra, w końcu jelitówkę trza przeczekać, najwyżej p-wymiotny czopek wetknę.
Kurcze dobija mnie to, ja na rozsypce, a tu wirusisko w domu siedzi.
ehhhh i w takich chwilach człowiek ma wszystkiego dość. Zdrówka dla malego a wszystkim wirusom mówimy a sioooooo
Wpm na szybciora pochwalic sie ze....z psychologii dostalam 4 tralalalalalalala nie wiem jakim cudem nie wiem czy to nie pomylka ale juz nie dociekam:-D:-D:-D Jeszcze 2 egzaminy i koniec spokoj na 4 miesiace;-):tak:
wiedziałam ty łgarzu !!!!!!!!!!!!!! powinnaś teraz isć i się wyspowiadać z tych kłamstw co pisałaś wcześniej:rofl2::rofl2::rofl2:
No nie.. Magda nuda !!!! tylko zdałam i zdałam..napisałabyś chociaż raz OBLAŁAM !! żartuję oczywiście !! Gratulacje !!
Kaka - gratki udanego pierwszego dnia !!!!
U nas kulawo... wykaraskałam się jako tako z choroby, ale został mi jeszcze straszny kaszel, przy którym boli mnie brzuch :-( i ogólne jakies osłabienie, brak chęci i werwy do życia.,... ehhh..nie wiem co jest grane..ale koniec.... nie marudzę już !!!! zmykam spać :tak:
malutka niedługo będzie wiosna i nastrój się poprawi. Buziam i główka do góry

Marta ja pauzuje bo nie chce wywoływać nie potrzebnych konfliktów i więcej nic nie napiszę aby nie być porównaną do żmii . Brawa dla Jagny

reklama
u nas dalej kłopoty z sikaniem młodego, płacz, mówi ze boli, kończy sie na sikaniu do wanny, mocz ma mdły zapach i czekam na wyniki i co dalej

Do góry