reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

A mi zaraz bb wyłączą więc szybko:
Lilunia nie martw nie martw. Będzie dobrze! Pozytywne myśli do Ciebie ślę!!!
Magdziunia i reszta babeczek- co to jest fb :/ Nie kumatam....

WOŚP zagrało, kasiorkę do puszek powrzucaliśmy gdzie się dało. A Tuśkowa takie super zdjęcie dostała... Wstawię jak zeskanuję

Buziaki:*

reklama
Czesc dziewczyny miłego dzionka . Ja juz po kawce , obiadek dla maluchów sie gotuje i dzis wreszcie do pracy. Zobaczymy jak tacie wyjdzie siedzenie z dwojka dzieci w tym tygodniu to dla niego wyzwanie.

A nam dzien minał szybciutko bylismy na zakupach w sali zabaw u tesciowej tak wiec maluchy padły juz o 20

LILUNIA NIE MARTW SIE BEDZIE DOBRZE

CZARNA OBY CUDÓW W MOIM PRZYPADKU NIE BYŁO

NA FB TEZ JESTEM

Hej Kobitki!
U nas kolenda jutro, a dzis M wyjeżdża do Gdńska, wiec bedę sama :-( nie bardzo mi sie to podoba, zwłaszcza ze my trochę na bakier z kościołem jesteśmy (nasz ślub i Maćka chrzest, o chodzeniu na msze nie wspomnę :zawstydzona/y:) ale pocieszam się, że mamy postępowych księzy i nigdy nie podnosili tego tematu. A że przychodzili do nas raczej pod koniec chodzenia, tj po 20, młody juz spał. Może w tym roku sie załapie, po później zasypia niestety :baffled:
Lilunia - ja też mam wątpliwości czy sobie poradzę i czy na pewno chcę drugi raz przechodzić przez to wszystko. Ja tak jak Agamir raczej miałam depresje poporodowa, a i sam poród, tak jak Ty przez VE, więc nic przyjemnego. Teraz mam wrażenie, że z mackiem to już z górki i nie chce mi sie za bardzo znów w pieluchach siedzieć. Ale z drugiej strony sama jestem jedynaczka i nie chcę na to skazywać młodego, bo to może przyjemne w dzieciństwie, ale im człowiek starszy tym bardziej potrzebuje rodziny. Ale z drugiej strony u mojego M więzy rodzinne są takie sobie, żeby nie powiedzieć żadne, momi tego, że ma 3 rodzeństwa. Widocznie zależy to od rodziców.
Agamir - dostałaś moją odpowiedź na Twojego maila???
Magda - wszystkiego naj, naj, naj
Evelajna - o Facebook chodzi :-) tez jestem i raczej tam niż na nk, wiec może się tak dziewczyny pozapoznajemy ;-)

MAGDA STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NATUSIA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! Kolejna ciężarówka do kompletu :-D

Lilunia powiem Ci że ja też się boję i momentami mnie dół dopada jak dam sobie rade i strasznie boję się porodu pomimo tego że nie miałam takich przeżyć jak ty. Zastanawiam się czy znowu spędzę z małym 3 tygodnie w szpitalu i jak ja zostawię na ten czas Kacpra. I ciągle prześladuje mnie myśl że coś może być nie tak z dzieckiem. Strasznie się tego boję. Teraz mam obsesję że muszę mieć w domu monitor oddechu. Przeraża mnie wizja znowu podłączonego dziecka do wyjącej aparatury z welfronem w główce i całego pokłótego. Ale odrzucam od siebie te myśli i staram się mówić sobie że na pewno wszystko będzie dobrze i tym razem zdrowi wyjdziemy po 3 dniach do domku bez żadnych komplikacji i tym razem Uda się i M będzie ze mną przy porodzie i będę miała jego wsparcie. Po prostu musi być dobrze.

Ja mam konto na FB :-)

Czarna ehhh nie ma to jak mieć miłych sąsiadów....

Mój M ostatnio naprawdę przechodzi samego siebie. Normalnie nie będę go chwaliła bo mu przejdzie ;-):-D

A ja wczoraj miałam wyjątkowo miły dzień. Pojechałam sobie odwiedzić mojego rudzielca do stajni i porozmawiać troszkę ze znajomymi. Napaliłam się strasznie bo jeden koleś właśnie przywiózł damskie siodło do stajni i będzie prowadził na nim lekcje jazdy. Od dłuższego czasu chciałam się zapisać nawet na taki kurs ale ciągle coś wypadało a ty taka niespodzianka :-) Ciekawa jestem jak to moje rude zareaguje na taka nowość. Normalnie chciała bym już czerwiec:-p;-):-D

Później przyszli do nas znajomi i siostra ze szwagrem tak że wieczór minął przemiło. Normalnie po takim dniu złapałam tyle pozytywnej energii na cały tydzień że aż buzia sama się uśmiecha:-) A dziś na 12 jadę na szkołę rodzenia i będziemy mieć muzykoterapię :-)

hejka
My wczoraj też zaliczyliśmy WOŚP ale szczerze sądziłam że moje miasto bardziej się postara:baffled: moim dzieciaczkom po 1,5 juz się znudziło i wracaliśmy do domku:sorry2:
Jestem wściekła bo moja Laura znów chyba bedzie miała Z S:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Na razie tylko ma lekko załzawione oczka ale coś czuję ze będzie powtórka z rozrywki nie wiem skąd te cholerstwo!!!!!!!! a miała dzis do przedszkola iść:crazy: no nic poczekam do jutra jak się rozwinie to idę do okulisty:tak::tak:
A po za tym SB:rofl2::rofl2:
aaa ja na FB tez mam profil ale nie korzystam;-) jakoś nie potrafie się tam wkręcić ale jak coś znajomych przyjmuje:-p:-p :rofl2:

A tak z innej beczki jak któraś znajdzie czas to polecam film Prawo Zemsty;-)

Lilunia stan ten uważam jak najbardziej za normalny wiec główka do góry. Weźmiesz maluszka w ramionka i wszystko wroci do normy;-);-)

Trina ja mam bardzo dużo rodzeństwa i w sumię tylko z jednym bratem mamy minimalny kontakt (wszyscy nie tylko Ja) i powiem ze to szczęście mieć taka rodzinkę:tak::tak:

Marma powodzenia 2 szkole rodzenia;-);-) ucz sie pilnie:-p

Agamir 6:10 i obiad się gotuję:szok::szok::szok: chyba przeskoczyłaś wszystkie:szok::-D:-D:-D:-D

Kaka właśnie ją podejrzewam;-) ale przecież nie zrobię jej rewizji:-D:-D

A gdzie nasza stara d...:rofl2::rofl2::rofl2:

Hej hej hello:-) Slicznie dziekuje za zyczonka:tak: Do teraz dochodze do siebie po przeczytaniu certyfikatu....:-D:-D:-DBoski poprostu:tak:

Moj malutki juz ciut lepiej tzn. temperatury juz nie ma ale za to w buziuni pelno takich babli jakby mu sie pojawilo. Mam jednak nadzieje ze najgorsze juz za nami i bedzie tylko lepej.
Dzisiaj mykam do pracy wiec zaraz zaczynam sie zbierac bo przed 13 do pracy:tak:
Papapapa i milego dnia:-)

witam sie laski
trina, agamir dajcie namiar na was na FB bo po nicku nie dojde haha

milego dnia babeczki u nas leje jak diabli ;//

U nas dla odmiany ciepełko i słoneczko świeci, szkoda tylko, że mały śpi, bo nim wstanie słońce już się schowa :baffled:

Lilunia nie wiem co to vacum, bo ja cesarkowa, ale nastroje depresyjne mi nie obce, teraz jak Szymcio ma jazdę z "boję, boję" momentami wymiękam.

Ja mam dwóch braci i jesteśmy ze sobą bardzo zżyci, dlatego chciałam, aby Szymon miał rodzeństwo. Mój Luk jedynak i ma przefikane. Nie ma się komu wyżalić, pogadać, dlatego z moimi braciakami trzyma sztamę.

Konto na FB też mam, ale nie korzystam, tak jak z nk. Czasem tylko zajrzę, nic poza tym. Ale znajomych chętnie przyjmę;-).

Czarna ale świństwo z tą choinką, a niech im się złamie jak będą stroić ją na święta złodziejaszki.

Magda najlepsze życzonka na okrągłą rocznicę. Było z tej okazyji party? ;-)

cześć
Wczoraj zrobiliśmy Szymciowi totalny dzień dziecka, łącznie z placem zabaw, kulkami, mc donaldsem. Był zachwycony, a i dla nas fajna odmiana. WOŚP też odhaczone, serducho do kolekcji nalepione, więc sumienie mam czyste :-)

A dziś dzień jak codzień, także nie smęcę.

Ostatnia edycja:
reklama
hej laski naszlo mnie planowanie imprezy urodzinowej dla Wiktorii ma je co prawda za miesiac i 3tyg ale juz mysle co zorganizowac tj jedzenie nie stanowi problemu ale co wymyslec zeby dziewczynki sie nie nudzily moze pomozecie???

Do góry