reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Helooo
kochane przyzekam jutro odp wam na posty teraz poczytalam i musze odp ktora ma kontakt z Dorka PRZEKAZCIE JEJ GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i kurcze Wy tak o tych dzieciach ja zaczynam sie bac swoich mysli :((

reklama
Wiecie ci normalnie ludzie nie maja tupetu. Rozebrałam w tyg choinkę i tak codziennie zwlekałam z zaniesieniem jej do piwnicy bo w sumie mieszkam na 4p (ost) więc nikomu nie bedzie przeszkadzać;-) dziś wychodze z domku z zamiarek schowania ozdób i choinki i ZONK dostała nóg:szok::szok: normalnie zajebiscie ktoś zaczyna rok niech mu łapy się powykręcają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ehhh mam pewne podejrzenia ale za łapki nie złapałam:no::no::no:
a tak to stara bida;-)

Lilunia nami się nie przejmuj i się nie tłumacz szykuj się powolutku tylko nie zapomnij nas powiadomić:)))

Marma u nas nie ma szału na widok golizny;-);-) Antek to zajebiste imię!!!!! jeden z moich typów :tak::tak::tak:

Wiola ty tu nie piernicz nagle cie złapie a Ty taka nie gotowa:-p:-D:-D:-D:-D
a mały wydaje mi się że przechodzi kolejny etap:tak::tak::tak: dobrze ze teraz a nie jak mu się braciszek urodzi:-p:-p:-p

Magdziunia ehhh czytam o tych twoich wyprawach i aż zazdroszcze ja nie wiem jak góry wyglądając no chyba że tak samo jak w TV:-D:-D:-D:-D

Minisia bo nam się zarobisz kobito!!! dzieci wiedzą jak mama wygląda????

Agamir nigdy nic nie wiadomo cuda sie zdarzają;-);-);-)

A teraz dla NAJ:-p:-p:-p:-p
Niech Twoje marzenia szybko się spełnią byś mogła jak najszybciej zamieszkać na swoim, samych 4 no mogą być i 5 na egzaminach. Zadowolenia z męża i dzieci, samych sukcesów zawodowych( pamiętaj jak zostaniesz prezesem otwórz w Pile sieć i mam być kierownikiem:-p:-p) no i obyśmy mogły w tym roku się spotkać.
Zdrówka stara babo

Uploaded with http://imageshack.us

Helloooo!!

MagdaSF, 100 lat na swoim, bez teścia w pobliży, w zdrowiu i szczęściu. Radości na codzień, ni smutków, ni zmartwień. Wszystkiego najlepszego!!

Tak przypuszczałam, że zaraz wpadnę w wir pracy etc. A tu produkcja na całego!:szok:

Wiola w talim razie na Tuśkę tez padło, bo nagle zaczęła się bać wszystkiego. Nawet robota kuchennego, suszarki do włosów. Normalnie nic zrobic nie mogę, bo na mnie krzyczy i każe mi "zamykac się i samej siedzieć w takim huku"
Marma toś syna zszokowała...:) U nas golizna normalka.
Czarna a może kartkę winszującą jakże sprytnego pozyskania nowego nabytku wywiesić na klatce? Chamstwo na całego:wściekła/y::wściekła/y:

Fajnie tak sobie pomysły na kuchnie oglądać. A jeszcze fajniej realizować:tak::-)
Jutro ruszamy się na orkierstrę. Po serducha!

Witam się niedzielnie - słonko nieśmiało przebija się przez lekko zachmurzone i zamglone połacie chmur.
A ja leniuszkuję - zupkę z rana wstawiłam i dziś będzie pieczarkowa.
Młody pomagał mi utłuc kotlety schabowe i jak się skończyło to była wielka rozpacz.
Ale za chwilę zajął się czymś innym i po kłopocie.
Aż się rwie do pomocy czy to odkurzanie, sprzątanie czy prace w kuchni.
Myślę, że to po prostu dziecinna chęć poznawania świata i wszystkie bąble tak mają.

Czarna
mnie by szlag trafił - jak tak można ech.

Madziu sto lat kochana, zdrówka i pomyślności oraz spełnienia marzeń a w pracy samych sukcesów.

Evelajna fajnie, że i u Was WOŚP gra :)
19 lat w słusznej sprawie - uważam, że Jurek Owsiak robił, robi i pewnikiem jeszcze nie raz coś ciekawego i pozytywnego wykręci dla dzieciaków.

Szkoda, że nie możemy wyjść na spacer :sorry:
Ale nie mogę doczekać się wiosny - ciepełko, świergoczące ptaszki, słoneczko.
Ach i to życie budzące się z zimowego snu.
Najbardziej to mi odpowiada maj - słowiki wieczorkiem śpiewające, zapach lilaków.
No to się rozmarzyłam trochę a do wiosny zostało ponad dwa miesiące - leci szybko tak myślę.

Dobra uciekam na FB :-D

A u nas dziś Kolęda więc czekamy...

Czarna choinkę Ci sprzątneli, nieźle...może to tak katechetka z dołu;-)

100 lat dla kolejnej 18stolatki;-)

Witam!!!
Ech...wstyd mi ale brak mi czasu na cokolwiek ostatnio...Odkąd wrócilismy od Dziadków nie mogę się ogarnąć. K w domu więc korzystam i zajmuje sie tym co Wanilia. Niby prawie wszystko mam po Ma ćku a tu sie okazuje że tyle rzeczy jeszcze brakuje. Wciąż o czymś sobie przypominam. Dziś piorę ciuszki po Maciusiu. Boże jakie to malutkie wszystko. Już zapomnialam że Macio był kiedyś taki mały :-) K jak zobaczył te śpiuoszki to się zaczął zastanawiać czy bedzie Malutką umiał trzymać na rękach :-) Zmykam prasować i jakąś kolację wciągnąć.
Lilunia termin sie zbliza wielkimi krokami ahhhh

To tak tylko przy okazji szukania pomysłu na imię. Ale jakoś coraz bardziej Antek do mnie przemawia. Ale jeszcze wszystko przede mną :)

Ja tylko właśnie mam tego typu myśli myśląc o swoim teściu i jestem najszczęśliwszą osobą na świecie że jest tak daleko :-D

Ja się staram jeszcze zapierać rękami i nogam i przed przywiezieniem tych wszystkich rzeczy do domu i praniem, prasowaniem, przeglądaniem :-D Ale daje sobie czas do Lutego a później to już nerwowo nie wytrzymam :-D Na razie podkupuję jakieś drobiazgi które wpadną mi w oko ;-)

Dziś mój mężulo ma urodziny i wpada rodzinka na ciasto. Trzeba będzie coś upichcić z paczki bo jeszcze nie mam za bardzo siły nad siedzeniem nad garnkami. M od rana zabrał się za sprzątanie i powiedział że mam się z łóżka nie ruszać :-)
Sto Lat dla meza:tak: i BRAWO dla niego za pomoc w domowych obowiazkach :tak:

MARMA ja tez chciałam córeczke ale teraz TWA TYGRYSY DAJA MI TYLE RADOSCI i kazdy mowi ze z kazdym dniem będzie lepiej. nIE POWINNAS MIEC DEPRESJI JA PRZY antosiu MIAŁAM WIELKA AZ DO TEGO ZE NIE REAGOWAŁAM NA JEGO PŁACZ PRZY maksiu BYŁA CAŁKIEM INACZEJ A TO PEWNIE DLATEGO ZE NIE MIAŁAM PROBLEMÓW Z KARMIENIEM i było jakos inaczej.

NAJPIEKNIEJSZA CHWILA PRZED TOBA ZOBACZY SIE Z MALUSZKIEM DOTKNAC GO I MIEC GO JUZ PO 2 STRONIE BRZUSZKA.

a CO KAPIELI TO ANTOS REAGUJE JAK NAJBARDZIEJ NORMALNIE KAPAŁ SIE ZE MNA Z MEZEM NIGDY SIE PRZED NIM NIE CHOWAŁAM JAK ZOBACZY KOGOS NAGO NP W PRZEBEIRALNI NA BASENIE TO NAWET NIE REAGUJE . ZRESZTA OSTATNIO PASJAMI SIE ROZBIERA Z PIZAMY I MI UCIEKA . TEGO NIE MA PO NAS

OBIADEK UGOTOWANY , MAMA PRZYGOTOWUJE SIE NA WIECZÓR . iDZIEMY DO KINA I NA KOLACJE ZE ZNAJOMYMI A CHŁOPAKI ZOSTAJA Z KUZYNKA BO O NIANI NIE MA MOWY. NIESTETY MAKSIO NIE AKCEPTUJE NIKOGO OBCEGO.
Mmmmm super i jak sie udalo????

Wiecie ci normalnie ludzie nie maja tupetu. Rozebrałam w tyg choinkę i tak codziennie zwlekałam z zaniesieniem jej do piwnicy bo w sumie mieszkam na 4p (ost) więc nikomu nie bedzie przeszkadzać;-) dziś wychodze z domku z zamiarek schowania ozdób i choinki i ZONK dostała nóg:szok::szok: normalnie zajebiscie ktoś zaczyna rok niech mu łapy się powykręcają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ehhh mam pewne podejrzenia ale za łapki nie złapałam:no::no::no:
a tak to stara bida;-)
O nie masakra co za ludzie:wściekła/y:
wiedza kochana wiedza mamusia poswieca im kazda chwile nawet dzis bylismy na spacerku :tak:sloneczko ladnie swiecilo choc zimno
po 16 na silke skoczylam teraz nast wizyta we wtorek i od nast wtorku biore Wike maja tam zajecia fitness przez zabawe dla dzieci :tak:

Witam się niedzielnie - słonko nieśmiało przebija się przez lekko zachmurzone i zamglone połacie chmur.
A ja leniuszkuję - zupkę z rana wstawiłam i dziś będzie pieczarkowa.
Młody pomagał mi utłuc kotlety schabowe i jak się skończyło to była wielka rozpacz.
Ale za chwilę zajął się czymś innym i po kłopocie.
Aż się rwie do pomocy czy to odkurzanie, sprzątanie czy prace w kuchni.
Myślę, że to po prostu dziecinna chęć poznawania świata i wszystkie bąble tak mają.

Czarna
mnie by szlag trafił - jak tak można ech.

Madziu sto lat kochana, zdrówka i pomyślności oraz spełnienia marzeń a w pracy samych sukcesów.

Evelajna fajnie, że i u Was WOŚP gra :)
19 lat w słusznej sprawie - uważam, że Jurek Owsiak robił, robi i pewnikiem jeszcze nie raz coś ciekawego i pozytywnego wykręci dla dzieciaków.

Szkoda, że nie możemy wyjść na spacer :sorry:
Ale nie mogę doczekać się wiosny - ciepełko, świergoczące ptaszki, słoneczko.
Ach i to życie budzące się z zimowego snu.
Najbardziej to mi odpowiada maj - słowiki wieczorkiem śpiewające, zapach lilaków.
No to się rozmarzyłam trochę a do wiosny zostało ponad dwa miesiące - leci szybko tak myślę.

Dobra uciekam na FB :-D
Widze ze tez FB kroluje :))) jeju wiosna az sie rozmarzylam:tak:

A u nas dziś Kolęda więc czekamy...

Czarna choinkę Ci sprzątneli, nieźle...może to tak katechetka z dołu;-)

100 lat dla kolejnej 18stolatki;-)
haha to niezla katechetka :-)

NAJ STO LAT DLA CIEBIE KOCHANA!!!

Ktora ma FB a ja nie wiem???
No u mnie tez stara bida praca dom silka :) mam zamiar zrzucic jak najwiecej ale kondycja moja pozostawiam wiele do zyczenia ;-)

Magdasf najlepsze życzonka radości, cudowności, wieczorów pełnych wrażen i chwil zapomnienia. Oby każdego dnia slonko świeciło.
Magdziunia ale wiosną od ciebie zapachniało
Czarna ale chamstwo z tą choinką.
Kaka jak tam po kolędzie. Jak Hania reaguje na Pana w sukience ;-) Nasz rok temu to wył strasznie. W tym roku zobaczymy jak będzie.
Minisia a co Ty chcesz zrzucac? :-)

My dziś dzionek rodzinnie spędziliśmy, kościól spacer. Potem znajomi z rocznym synem przyjechali i po godzinie się zmyli bo Maciek zabierał ich synowi wszystkie zabawki i nie chcial sie dzielić i chyba stwierdzili że szkoda z nami tracić czas...
Ja mam chyba jakąś depresję ale przedporodową...wciąż mi się chce wyć.nie ogarniam tego wszystkiego.wstyd mi sie do tych uczuc przyznac komukolwiek. Wam jest mi jakos tak łatwiej się wyżalić wirtualnie. Nie chce mi sie rano wstać z łóżka ... nie mam pomysłów na zabawę z Maciusiem, który widząc moje nastroje ucieka ode mnie i tylko z K chce się bawić. Mam traumę po porodzie z maćkiem. Te cholerne vakum, urwana pępowina itp... przeraża mnie myśl że mam to znowu przechodzić. Chciałabym żeby już było po wszystkim, żeby Malutka była z nami w domku. martwie sie jak sobie dam radę....ech się wyżaliłam Wam...

STO LAT NAJJJJJJJJJJ

my dzis po basenie, zajęcia super, w jego grupie wiekowej i zawansowania są we dwójkę czyli prawie indywidualne zajęcia, basen super, na naspępnej wizycie pytam gina czy moge też. młody zadowolony, w drodze powtotnej zaliczył "fryty" i zasnął, a jak wstał to było "chce na basen" ;-)

pati to super spedzony czas :) ja tez chce malutka wziasc na basenik :)
lilunia nie denerwuj sie bedzie dobrze raz byly problemy teraz nie bedzie juz tak na pewno bedzie dobrze!!!

reklama
Ja wpadam tylko powiedzieć że spać, spać i jeszcze raz spać...:sorry:
Jutro M wyjeżdża w delegację na 2 dni więc słomiana wdowa ze mnie.

Ocieplenie i widoczna już trawa wprawia mnie w dobry humor.

Mykam spać półki mam jeszcze M:-)

Do góry