reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Witam się dziewczyny po przerwie:-)
Już posprzątałam (coś wyjątkowo dziś mi się chcoiało więc większe porządki porobiłam).
Na obiad robię tylko naleśniki i w sumie to tylko dla Bartak bo my iziemy na wczesną kolację.
Humorek mi dopisuje (ale o tym na zamkniętym:-p), ślicznie słoneczko świeci i Bartuś jakiś ostatnio taki grzeczny i nawet się słucha:rofl2:
Z każdym dniem widzę jak coraz ładniej mówi, stara się po swojemy tłumaczyć co chce. Można z nim już porozmawiać, fajnie odpowiada.
Cały czas w domu bez pieluchy, tylko na noc dajemy. Czasem zdarzy mu się coś popuścić więc muszę sama go pilnować . Jak już zrobi co miał zrobić na ubikacji to krzyczy ''mama juszszsz":-)

My wieczorkiem dziś wyskakujemy na 'randkę' bo niania przychodzi.

I to na tyle . Muszę nadrobić zaległości w czytaniu, co tam u Was słychać:tak:

reklama
Cześć
ja dziś też w dobrym nastroju, odwiedziłam koleżanki w pracy, poplotkowałyśmy i od razu człowiekowi się humor poprawia:-D.
Tylko sklepów niezaliczyłam bo prawie wszędzie remanenty.

A czy w Trzech Króli to markety pootwierane, czy nie? Bo może w czwartek byśmy gdzieś wyskoczyli:confused2:.

czarna pracuje ze mna na zmianie ale jak Slawka zmiana ja siedzialam w domku z dziecmi teraz jak mamy ja ona siedzi z nimi a ja pracuje razem z M

magdasF mebelki I klasa!

a ja sie pochwale jak m wroci z pracy jedziemy na silke z kolezanka i na basen za jednym razem:tak: na tej silowni jest tez solarka:-pjuz sie doczekac nie moge :-D:-D

hejka
I u nas już po choince nie żebym była wpływowa na jakieś sugestie ale ile można ją ją na nowo ubierać:eek::eek: wczoraj znów część z bombek leżała pod choinką więc stwierdziłam koniec:tak::tak: ale reszta ozdóbek jeszcze na miejscu;-)
ale bynajmniej mam gdzie suszarkę z praniem stawiać:-D:-D:-D:-D

Wiola mieli córkę i to ona ją znalazła:-:)-:)-(

Minisia to ta twoja koleżanka nie pracuje????

Pati teraz się wybyczysz:-p:-p żartuje:rofl2:

Magda bardzo pomysłowe te mebelki:tak::tak::tak: i jak masz miejsce i możliwość to popieram pomysł z powolnym kompletowaniem wyprawki mieszkaniowej. I kuchnią się jeszcze pochwal;-)

Marma ja tam jestem zdaniem że i bez szkoły rodzenia można urodzic bo trzeba:-D:-D:-D ale idz jak masz okazje a nóż widelec w czasie porodu trafisz na te same położne co prowadzą szkołe:-p

Trina mi się też marzy domek i na marzeniach pozostanie raczej:-:)-:)-( gdyby nie ceny działek człowiek by się bardziej przyłożył a tak:sorry:

Kaka tobie się nie dogodzi:-p
ps ja świąteczne piosenki nadal słucham:cool2:

No właśnie na to liczę :-p

Powiem szczerze że po pierwszych dwóch daniach jestem bardzo mile zaskoczona.
Mamy mieć zajęcia z; ginekologiem, pediatrą, położną,rehabilitantką, psychologiem, anestezjologiem i zajęcia z muzykoterapii :szok::-D
Byłam dziś na zajęciach z rehabilitantką. Powiedziałam jej że nie mogę ćwiczyć i jestem na fenoterolu to pokazała mi ćwiczenia które mogę sobie wykonywać spokojnie w domu na leżąco tak aby pobudzić układ krążenia bo przy leżeniu ostatnio ciągle mi nogi drętwieją. Tak więc jestem mega zadowolona :-)

Magda bardzo mi się podobają te mebelki.

Wanila obawiam się że w czwartek będzie wszystko pozamykane.

kaka to do smaku w czwartek, piątek będę piekła ciasta i robiła tort bo kacper ma imieniny a m urodziny i rodzina się zjedzie. Myślę o jakimś dobrym jabłeczniku z kruszonką :-p

wiecie co od swiat nie potrafie się zorganizować, jak chodzialm do jobu wszystko grało, czy jak wczesniej siedziałam z młodym sama do oiadu, a teraz M od swiat urlopuje, młody rano przybiega do nas i spi z nami wiec spimy do 9, zanim sie pozbieramy z góry jest 10, snioadanie spacer i już obiad robie, i popołudnie, jejku musze się jakoś poogarniać. Od niedzieli młody znowu bbedzie chodził na basen, tylko czekam na informacje czy bedziew grupie 1-2 latków czy 2-5 latków, basen ozonowany, woda 32 stopnie, chetnie i ja się pokąpie ale znając mojego pecha cos bym znowu złapała.

A dzisiaj m montował tv, potem jechał po owies i dziń minął, a ja mysle o wyrku

czy wasze dzieci też tak kłamią, bo młody klamie i fantazjuje na całego????????

magda no własnie jaka kuchnia

Natusia ale Ci dobrze z tymi randkami:-p:-p:-p:-p

Wiola raczej sklepy beda pozamykane:tak::tak::tak:

Marma fajnie ze jesteś zadowolona z zajęć zawsze coś nowego i nowe znajomości:tak::tak:

Pati mój jak na razie to prawdomówny jest:tak::tak::tak: a organizacją się nie przejmuj;-)

CZesc dziewczyny miłego dzionka. Ja na urlopie więc jeste w domu z tygysami. Troszke dziwnie jest bo d dawnac nie byłam z nimi cały dzien sama. Jakos nie potrafie siena nowo zorganizowac .

Witam.

Jutro znowu święta. Choinka jeszcze stoi w przeciwieństwie do innych choinek...;-)

Ojej świętom mówię już stanowcze dość!!

Pati bo w domu ciężko się zorganizować, jak ja pracowałam to więcej rzeczy zrobiłam niż teraz jak siedzę w domu.

Ja dziś piorę, piorę, piorę. Jutro Luk będzie w domu to ja sobie na spokojnie będę prasować. Szymonek od niedzieli coś niewyraźny, niby gorączki nie ma, ale w oczkach dziwny i pokasłuje. Daje syropki, a jak nic się nie zmieni, to trzeba będzie do lekarza jechać.

reklama
Co tam u was środowo;-) u nas zimnica chyba znów jakieś mrozy idą bryyyy
Od rana mamy w domku puzzlolandie chyba z 6 kompletow puzzli ułożonych:-D:-D
A zaraz chyba dzieciarnie ubiore i pojdziemy na spacerek i moze wpadne do kumpeli na kawke bo ile można w domku siedzieć:baffled::tak::tak: ale jeszcze musze prano zapakować do pralki;-)

Witam.

Jutro znowu święta. Choinka jeszcze stoi w przeciwieństwie do innych choinek...;-)
he he he
CZesc dziewczyny miłego dzionka. Ja na urlopie więc jeste w domu z tygysami. Troszke dziwnie jest bo d dawnac nie byłam z nimi cały dzien sama. Jakos nie potrafie siena nowo zorganizowac .
ojjj nie jest to łatwa sprawa
Ojej świętom mówię już stanowcze dość!!

Pati bo w domu ciężko się zorganizować, jak ja pracowałam to więcej rzeczy zrobiłam niż teraz jak siedzę w domu.

Ja dziś piorę, piorę, piorę. Jutro Luk będzie w domu to ja sobie na spokojnie będę prasować. Szymonek od niedzieli coś niewyraźny, niby gorączki nie ma, ale w oczkach dziwny i pokasłuje. Daje syropki, a jak nic się nie zmieni, to trzeba będzie do lekarza jechać.

Moze jakieś lekkie przeziębienie wysmaruj go na noc wickiem;-) i witaminke C zapodaj;-)

Do góry