reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Hello - mnie się nic nie chce .... albo jestem zalatana na maksa.

A dziś jak miałam wolną chwilę to spędziłam z młodym na zakupach - kupiłam jemu buciki, sobie też :-D:-D poszło 350 zł + jeszcze inne duperele.
No i przed chwilą zajrzałam do swojego ubezpieczenia samochodowego i :szok: jutro muszę jechać zakupić nowe.
A myślałam, że mam czas do grudnia ... to bym się z ręką w nocniku obudziła.
Cóż portfel znów szczuplejszy :no:

A to dla odrobiny uśmiechu na twarzy - ja uśmiałam się do łez.

SPRZEDAM KOBIETĘ

Data pierwszej rejestracji: luty 1972r
Pierwszy właściciel,

kolor biały,

pochodzenie krajowe,
używana,

brak hamulców,

lekko się prowadzi,

podgrzewane siedzenie,
obniżone sportowe zawieszenie,

automatyczne ssanie,

dwie poduszki powietrzne,

pełen lifting.
- NIE BITA!

Cena do uzgodnienia
- UWAGA: darmowa jazda próbna

SPRZEDAM FACETA:

Data pierwszej rejestracji: styczeń 1968r.
Egzemplarz okazowy,

duże gabaryty,

tył lekko zgarbiony,
poduszka powietrzna z przodu,

ropniak,

możliwość jazdy na gazie (zalecane),
wrażliwy na pedały,

drążek ergonomiczny położony centralnie - prawie nie widoczny,

najlepiej posuwa na obwodnicach,

na trasie bierze - wszystko jak leci.

UWAGA: porządnie stuknięty,

dużo pali,

problem z wytryskiem,

niemiłosiernie smrodzi z tylnej rury (zepsuty katalizator?).

Zapas gum gratis

Dobra zmykam relaksować się puki mogę :-p

reklama
Hej laski :biggrin2:
Ja czuje sie od kilku dni jak jakis slon, nie wiem czemu :-D Calkiem inaczej sie czuje niz w ciazy z Rafałem. Mdłosci, sennosc, ociążałosc i ogolnie jakas taka do dupy jestem... Nie wiem czemu, moze tez pogoda swoje robi, ale jakos tak dziwnie. A co to bedzie pozniej??
Ja dzisiaj po wizycie u Endo i moja tarczyca jest juz w normie :biggrin2: Tsh 3,5 (norma do 4,2) Oczywiscie lek dalej mam brac, ale wynik zadowolajacy :biggrin2: Tylko sie wkurzyłam bo niewiadomo czy nie zlikwiduja tego endo na NFZ, bo nie maja kasy, wiec na razie mnie na nastepna wizyte nie zarejestrowała (mam probowac dzwonic w grudniu), no i USG tarczycy i nastepne badanie musze zrobic na wlasny koszt, no ale jakos przezyje. Mam nadzieje ze od stycznia beda normalnie przyjmowac spowrotem...

A moj kochany synek spi od jakiejs 20, co prawda bez kolacji i w ciuchach, ale spi :-D hehe Zasnał nam w drodze powrotnej od tesciow :biggrin2:

Dzien doberek:-) POgoda ze tylko w wyrku lezec...
U nas stara bida, weekend zapowiada sie mega prqacowicie bo i wyklady i praca...no ale co sie chcialo to sie ma;-) Zocha w szkole, mlody robi demolke ja mialam w planie akies porzadki ale...mam takigo lenia ze szok ;-) moze z czasem mi sie zachce cokolwiek zrobic:-D

Czarna kolezaneczki no coz jakas cierpliwosc maja ale jak dlugo to nie wiem:-D:-D:-D:-D

Uciekam do demolatora, bo juz dzis zwalil tv, a teraz buszuje w pokoju zochy a ze chce sie dostac do chomika ktory dla jego zdrowia psychicznego jest na szafie wspina sie na biurko potem na szafe...
Milego dnia babeczki:-)

ps. lillunia moze inhalacje zrob na te zatoki zeby wszystko ladnie splynelo na reszte niestety nie pomoge bo nie mam pojecia

Ostatnia edycja:
Martynka super ze takie masz piękne wyniki!!!!

Lilunia tak jak Magda piszę inhalację!!! i uderz w homeopatię!!!!!

Magdasf ehhh az mi wstyd ale strasznie mi brakuje rozmówek:(((

Magdziunia uśmiałam się jak nie wiem co:-D:-D:-D:-D:-D
Co do bucików to mi się udało bo małemu pasują po Laurze (miała takie wysokie czarne trapery z futerkiem) a na śnieg kupiłam mu śniegowce w pepco:tak::tak::tak:

Hejka
Właśnie spijam kawkę kibicując naszym siatkarkom. Zaraz chce uderzyć na zakupki bo jutro wsio pozamykane:tak:
Wczoraj poprałam firanki więc przydałoby się okna umyć:tak::sorry2: a jeszcze czeka mnie bilans małego i okulista Niki.
A moje biedne nogi coraz bardziej mi dokuczają:-:)-:)-:)-(

Dziewczyny ratunku, zdycham...zatoki mi pękaja i boli mnie strasznie gardło. co mogę brać w ciąży?
Tak jak Czarna napisała. Inhalacje z soli albo z olejkami z eukaliptusa. z leków przeciwbólowych apap- generalnie paracetamol. Polecam Euphorbium krople do nosa, homeopatia - mi bardzo pomogły, Można też brać na zatoki sinupret to są ziołowe tabletki polecane przez lekarzy, oscilokociluim homeopatia na przeziębienie, i spytaj o jakieś syropy w aptece są takie które można brać a na gardło zwykły cholineks bez cukru tylko też zapytaj w aptece bo nie wszystkie mogą brać kobiety w ciąży.

A ja muszę się pochwalić. Dziś rano bez okazji dostałam od mojego kochanego męża bukiet 20 róż. Tak bez okazji:-D

Tak jak Czarna napisała. Inhalacje z soli albo z olejkami z eukaliptusa. z leków przeciwbólowych apap- generalnie paracetamol. Polecam Euphorbium krople do nosa, homeopatia - mi bardzo pomogły, Można też brać na zatoki sinupret to są ziołowe tabletki polecane przez lekarzy, oscilokociluim homeopatia na przeziębienie, i spytaj o jakieś syropy w aptece są takie które można brać a na gardło zwykły cholineks bez cukru tylko też zapytaj w aptece bo nie wszystkie mogą brać kobiety w ciąży.

A ja muszę się pochwalić. Dziś rano bez okazji dostałam od mojego kochanego męża bukiet 20 róż. Tak bez okazji:-D

Marma u mnie by się zapaliła kontrolna lampeczka, bo ja tam bez okazji nigdy nie dostaję :tak:

Cześć
u mnie nastrój - masakra, czyt. wątek lekarzowy, odwiedzi mnie dziś koleżanka z pracy, ale bardziej służbowo niż na plotki, poza tym mam wolne bo Szymcio u dziadków w lecznicy leki sprzedaję :-D:tak:;-) i przewozi je na taczkach z jednego miejsca w drugie.
Jutro mamy obiadek u rodziców i mały zjazd rodzinny więc zapowiada się miły dzionek
ppaaa

Dzięki dziewczyny, jak tylko M wróci z pracy to zaraz go wysle do apteki.
Czarna nogi do góry i daj im odpocząć ;-)
Marma gdzie Ty takiego Męża znalazłaś ?:-)
Magdasf niezły ze Stasia akrobata

Mykam robic sałatkę bo wieczorem znajomi przyjeźdzaja do nas.pa.

reklama
Do góry