reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Wanilia GRATULUJĘ Drugiego Królewicza:tak:

ilunia83 mój chodzi późno bo tak po 22 czasem 23, ale on śpi po południu min. 2,5 godz, czasem ponad 3 więc wstaje po 17. Musi się wyszaleć jeszcze przed snem;-)

Dzien doberek. Dziekujemy za zyczonka dla stasia:tak::-)
Ja tak troche egoistycznie nieodpisze wszystim bo nie mam sily normalnie, u nas jelitowka zapaowala, zocha wczoraj w nocy zaczela zygac i tak wczoraj caly dzionek i dzisiaj w nocy, teraz rano wypila mleko bo sie uprla ze chce i poki co spokoj, mam nadzieje ze u niej to juz koniec, za to mlody zaczyna nam kupy strzelac...
Dzisiaj mam troche roboty, tylko checi za bardzo nie ma;-):tak: Ja od 2 dni jestem na dukanie i mam pierwszy bardzo mobilizujacy sukcesbo jest -1,5 kg:tak:
Wanilia gratuluje synusia!!!!
Marma poszlam na pedagogike, po 2 semestrze wybiore najprawdopodobniej opiekunczo-wychowawcza choc zastanawiam sie jeszcze nad resocjalizacyjna;-)
Lilunia nasz mlody chodzi spac kolo 22, czy spi w poludnie czy nie.
Malaulka widzisz jaka masz super corke:tak:Moja zocha jak widzi ze sie zle czuje to tez zajmie sie troche stasiem, nie robiac mu na zlosc;-)
Trina tak jak pisaly dziewczyny nie daj sie wkrecic w jakies historie pan ze zlobka, jestes dobra mama, a im sie naprawde chyba nie chce du.py ruszyc, moj stas potrafi sie rozebrac w sklepie jak widzi ubrania z zygzakiem bo chce sie przebrac:-Dale nie ubierze sie, smoka musze sila wyrywac bo jest jak przyklejony a z mowa...no coz jedna wielka klapa:-Dto samo z nocnikiem....

Stasiu ostatnio po moich nieobecnosciach tylko mama ,mama,mama. Jak ubieram tylko spodnie to od razu chwyta mnie za reke i nie puszcza, jak cos robie to z nim uczepionym u nogi, i troche wtedy mam wyrzuty sumienia ze tak zostawiam te moje robaki:sorry:A od wtorku zaczynam prace, to dopiero bedzie...No nic jakos damy sobie rade.
Milego dnia babeczki:tak:

Wanila gratulacje synka :)

Natusia to trzymamy kciuki i przesyłamy fluidki ciążowe **********************

Ja teraz też chodzę bardzo wcześnie spać bo gdzieś o 21 zasypiam, no chyba że jest coś ciekawego w telewizji to jak wyśpię się w dzień to 22 dociągnę :-D

Kacper chodzi stać tak że ok 19 jest kompany i kładziony do łóżeczka i sam sobie zasypia. Przeważnie do 20 jest już po wszystkim. Wstaje tak najczęściej ok 6. Ale bardzo rzadko śpi w dzień. Właściwie tylko jak źle prześpi noc lub jak jest chory lub osłabiony.

Dziś został ze mną w domu bo w nocy strasznie kaszlał i dostał kataru i nie wiem czy tylko przeziębienie czy to znowu alergia. W sumie nic poza tym mu nie jest.
Muszę iść bo młody chce rysować.

Wanilka gratki Synka :-) To będziesz miała prawdziwą obstawę w domku :-)
Magdasf oby jelitówka szybko Wam odpuściła i poodzenia w diecie.
Marma oby Kacperkowi nic sie gorszego nie rozwinęło.

U mnie kiepski dzionek bo młody dziś jakiegoś szału dostał. tylko chodzi i wszystko rozwala. dobrze że dzis do rodziców jedziemy to sie nim dziadkowie troche zajmą.

**************** Marma odebrałam. Mam nadzieję, że zadziała:rofl2::rofl2:

U nas popołudniowa drzemka i ja też się na chwilkę położe bo jakaś taka niedospana jestem.

I w końcu na środę zarejestrowałam Bartka na bilans. Ma lekki katarek, mam nadzieję, że mu do tej pory przejdzie.

Heloł

mam dziś wymianę mebli w kuchni, pewnie wszystkiego dziś nie zrobimy, ale jak już będzie ustawione wszystko, to wrzucę foty.

U nas chorób ciąg dalszy, boli mnie żołądek, chyba od antybiotyku.

Pewnie aktywnośc na bb znów spadnie przez wekend, bo dziewczyny z rodzinami powyjeżdżają na święta.

reklama
Wiolka gratuluję synka, teraz imię musicie zacząć wybierać;-)
Lilunia odpocznij u rodziców, moja też czasm dostaje jakiegoś wariactwa, jest wtedy nie do zniesienia, ale ja cierpliwie czekam kiedy jej przejdzie i po chwili mija, Karolina nie miała tak, po kim Lenka ma taki charakterek to nie wiem:no:
Marma u nas też już drzemek ni ma chyba że gdzieś jedziemy to w samochodzie śpi
Magdasf a moja już od wczoraj planuje co będzie robiła z tatą jak wróci, generalnie wszystko, więc ja będę mieć wolne:-)

Hello babeczki, właśnie wyjęłam sernik z piekarnika i tak pachnie w domu, że ech......
Wieczorkiem po 19.00 wyjeżdżamy na lotnisko.

Czarna oglądałaś ten koszmarny mecz?????:-:)-:)-:)no:

Do góry