reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Wanilia GRATULACJE

u nie kopiuj wklej, praca, obiad, drzemka ( ja z młodym), a po drzemce młody marudny do wieczora, na ale może zaraz padnie.

reklama
Cześć Kobitki,
Miałam napisać z Polski, miałam poczytać...
Ba! Przegapiłam urodzinki większości Paździoszków - spóźnione, ale najszczersze życzenia dla dwulatków!!
Nie mam o czym pisać. Jakieś świństwo mi wyszło u gina, cytologia do bani, humoru nie mam.
Na zabieg mam iść i chyba już tutaj pójdę.
Stres mnie zżera i mam nadzieję, że to niegroźne i wyleczalne.
To jakiś guzek prawie 1,5 cm głęboko w szyjce i cytologia III grupy.
Ot i tyle.
Sorki, że tutaj ale jakaś niemrawa jestem.
Wiem, że będzie dobrze, ale nerw mnie wziął, bo za kilka tygodni egzaminy, a ja się będę teraz po szpitalach szwędać:/

Ściskam Was

Evelajna trzymaj się!

A ja mam okazję zobaczyć jak to jest jak się ma 2 dzieci;-) I nie mam na myśli mojego M heheheheh. Zaprosiłam na weekend moją chrzesniaczkę. Ona ma 10 lat więc spora różnica wieku ale na poczatku słyszałam ciagle od niej: a ona mnie szczypie, a ona mnie popchneła itp. Oczywiście mała zaczepiała dużą. Przy cyzm duza troche wyolbrzymiała chcąc zwrócić na siebie uwagę.
Potem piekliśmy ciasteczka i sytuacja sie cudownie rozwiązała. Hanka niczym prawdziwa gospocha wałkowała ciasto. Ciastka wyszły pyszne i sa prezentem na dzisiejsze urodziny mojej mamy.
Wieczorkiem M uśmiercił dynie na lampion. Chciałam dzieciakom nastrój zrobić.
Przy kolacji z 2 bablami śmiać mi się chciało. Wyobrazałam sobie jak by to było tak na stałe heheheh. Troche jest roboty zeby zagonić oba do kąpieli i do łóżka. Hanka nie mogła długo zasnąc bo chciała się cąły czas bawić, potem w nocy co chwila sie budziła z rykiem ze chce się bawić...i dobrneliśy do rana, ale po 7mej obudziła moją siostrzenice zanim zdążyłam zareagować.

dynia.jpg

Evelajna trzymam za Ciebie kciuki kochana. Będzie dobrze bo musi być i tyle !

To ja się wam przyznam szczerze że ja osobiście jestem po prostu przerażona tym że będę miała dwójkę dzieci i zastanawiam się jak ja to ogarnę jak z jednym nie daję rady .... Mam tylko nadzieję że będzie to dziewczynka i o wyjątkowo spokojnym charakterze. Drugiego Kacpra to nie przeżyje...

witam halloweenowo :-D:-D

Karola kochana dla Hanusi to byla nowowsc dlatego tak gdyby miala codziennie taka siostrzyczke napewno bylo zupelnie inaczej:tak:
do dziela z mezem :) a tak powaznie to nie planujecie juz wiecej dzieci???
marma a co ja mam powiedziec czy czarna ?? i dajemy rade czasem jest ciezko ale jak z 3 dzieci potrawimy znalezc czas na zabawe w doroslym towarzystwie(sylwek, karnawal) to chyba nie tak zle ;-) glowa do gory 2 dzieci to nie katastrofa ;-)

tak sobie wlasnie pomyslalam co u Gosi Kuprewicz i innych mamus ktore dawno tu nie zagladaly?????halo czytacie nas odezwijcie sie!!:tak:

u mnie halloween czekamy na dzieci ale sami spedzamy w domku
2010-10-31 pani dynia.jpg
pencil.png

hello babencje

Evelajna Jesteś silna i głowka do góry bedzie dobrze!!!!!!!!!!!

Magdasf dajesz zdieciaczki na głęboką wodę:tak::tak: tak jak byłaś dostępna 24h/7 tni w tyg tak teraz ....... nie dziw się reakcji Stasia:tak::tak::tak:

Wiola ale fajniutko gratki kolejnego synusia za trzecim razem bedzie córcia;-)

Kaka heheh czyżbyś chciała przekonać M że dajesz sobie rade z dwójką:-p:-p:-p:-p

Ulka oglądam każdy mecz i jeszcze wczoraj miałam totalną załamkę:-:)-:)-( no ale dziś:-p:-p:-p:-p:-p

Minisia udanego swiętowania Hallowen

U nas kopiuj wklej;-)

Wiecie..ja to bym tak chciała i nie chciała. Jak się przydarzy to będzie, swiadomie chyba sie nie zdecyduje.

Włąsnie wróciliśmy z urodzin mojej mamy i chyba zaraz pęknę ehhh

reklama
Ewelinka trzymam kciuki, będzie dobrze!!!!!!!
Marma poradzisz sobie napewno z dwójką, my jesteśmy tu sami bez pomocy nikogo z rodziny i dobrze tak jest choć czasem by się gdzieś poszło, no ale cóż poczekamy aż dzieci podrosną a potem będziemy chodzić po imprezach:-p
Kaka no to może los zdecyduje za Was? tak trochę mu pomóż i np. się upij:-p:tak:
Czarna ja nawet dziś nie oglądałam, bo mi się nie chciało wstać...

Hello w hallowenn, już pierwsze dzieciaki własnie były, ale w tym roku mamy tyle słodyczy, że napewno nam wystarczy...
Nasza diablica też się umowiła z dziewczynami i od 19.00 będą chodzić:tak:

Do góry