reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

kropka24 ! Ja byłam w 5 tc ( 3 tygodnie od zapłodnienia ) i bylo widac tylko zagniezony malusi ( 5,1 mm) pęcherzyk. jak dasz rade i nie skręci cie z ciekawości to poczekaj do 6 tc ( 4 tc od zaplodnienia ) i zobaczysz już sreduszko ! zapewne juz zauważyłaś ze tamten kalkulator wylicza i tak i tak wejdź sobie tu to wyliczy ci od ostatniej @ i bedziesz miała dokładniejszy suwak Pregnancy: Humorous week-by-week calendar and free pregnancy tickers
klikasz Pragnancy tickers, wpisujesz date porodu, zaznaczasz kolor , opis ( humor lub zwykły ) klikasz get my ticker! Potem na samym dole Yes i known ... kopjujesz BB kod i wklejasz do podpisu i juz !

reklama
Ok, chyba mi się udało. Choć ten poprzedni suwaczek też mi się podobał. :-)
Dziękuję Dlaczegotak ;)
Z obliczeń wynika że Maluszek za tydzien będzie miał już 4 tygodnie, więc się chyba skuszę na ta wizytę :-)

Bardzo dziękuję za szybka odpowiedź i tego linka. Bardzo mi się przydał :-)
Myślicie że jak za tydzien pójdę do lekarza to już będzie można rozpoznać ciążę??

Lekarz moze powiedzieć cokolwiek dopiero około 5 tygodnia..niestety..z tego co wiem, dopiero koło 6. tygodnia widac cos na usg

Kropka24 ! Ja bym też poszła :tak: nie ma to jak zobaczyc 1 raz że coś rośnie w twoim brzuszku ! :laugh2: Spokojnie możesz już iść ja byłam na przełomie 4/5 tc i już było widać, a w 6 tc widac serducho. chyba ze masz bardzo długie cykle ( ok 35 dni ) to radze poczekac jeszcze z tydzień !

Hej mamuśki. Mnie niestety bierze ból gardła, więc nie ciekawie. Póki co popijam herbatkę z miodem i cytryną, ale znając mnie to za mało. A czosnku przełknąć nie da rady, tak jak i cebuli, szczypiorku, odrzuca mnie na kilometr.
Mdłości zaczęły mi się w 6 tc
Miłego dnia kobietki

Hej Dziewczyny.

Moje mdłosci też już się przeniosły na cały dzień. Lewo żyję..nie mam siły nic jeść i tylko małymi kawałkami przyjmuje cokolwiek.

A wieczorkiem wizyta. Juz sie doczekać nie mogę:)

Nabuco widze, ze suwaczki szaleją...jesteś o tydzień starszej ciaży...a dni nam zostało tyle samo.

reklama
Kropka24 ! Ja bym też poszła :tak: nie ma to jak zobaczyc 1 raz że coś rośnie w twoim brzuszku ! :laugh2: Spokojnie możesz już iść ja byłam na przełomie 4/5 tc i już było widać, a w 6 tc widac serducho. chyba ze masz bardzo długie cykle ( ok 35 dni ) to radze poczekac jeszcze z tydzień !

Idę. Już się zdecydowałam :-) Zobaczymy jak to będzie
Współczuję Wam bardzo dziewczynki tych mdłości. 3majcie się. Coś czuję, że niedługo mnie też to dopadnie...
Mam jeszcze jedno pytanie: Jak się robi, żeby ten mój suwaczek pojawiał się zawsze, gdu napiszę wiadomość? Bo narazie to go wklejam.

Do góry