reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Witam się raniutko. Dziś przyjeżdża moja chrzestna z Lublina także dzień pełen wrażeń. W końcu coś się dzieje w tych moich 4 ścianach. :) Już mam serdecznie dość tego domu i leżenia.A na dworze taka piękna pogoda. Może jakiś mały spacer by mi nie zaszkodził? W sumie już dużo lepiej się czuje.

Wanila ładna kuchnia Ci się szykuje:)

Też bym się wybrała na spacer do zoo z moim krasnoludkiem we Wrocławiu przepiękne wielkie Zoo,no ale nic z tego.Ale w przyszłym roku chyba wykupię karnet :-D

czarna Kacperczak ostatnio odmawia mi w ogóle spania w ciągu dnia. Są dni kiedy i owszem śpi 3godziny i nie można go dobudzić za to w nocy jest wojna, ale ostatnio nie ma nawet mowy o drzemce.

Zapomniałam dodać że za tydzień kończę pierwszy trymestr :)

Melduje ze zyjemy tylko mnie cos chandra jesienna dopadła ii weny na pisanie brak. Dziś mój brat do nas przyjeźdza to moze mi się humorek poprawi. na dzis duzo spraw do załatwienia wiec mykam i wybaczcie ze tak egoistycznie napisałam. miłego dnia. ma byc dzis pieknie.

Dzien doberek:-)
U nas karolinowe kopiujwklej;-)
Troche zesteowana jestem dzis bo moja mama ma dzis operacje, ma zaawansowana dysplazje kreow czy cos i nie oge sobie znalesc miejsca. Wczoraj jeszcze zdazyla mnie wkurzyc;-)wiec jest w formie wiec pewne wszystk pojdzie OK:tak:

U nas tez coraz zadziej sa drzemki w dzien, zdazaja sie dni ze spi z 3 odziny ale to juz jak jest mega szalenstwo;-)
Ucieka babeczki, milego dnia:-)

Ale Wy ranne ptaszki jesteście;-)
Wanilia ładne szafki będziesz mieć
Magda napewno będzie wszystko dobrze z twoja mamą

Dzieńdoberek, w sumie i u nas tzw. kopiuj-wklej, bo nic się nie dzieje ciekawego, moja choroba powolutku odchodzi nareszcie, Karolinka w szkole a Lenka ogląda bajeczki i skacze po fotelach:tak:

Ja rowniez przelotem i w dodatku nie z mojego kompa wiec polskich liter brak:-p

Wlasnie dotarlam z pracy do Asi-niani, dzieciaki spia, my sie szykujemy i niedlugo zaczynamy Arthur's Day - swieto stworzyciela Guinnessa.
Asia mieszka niedalego glownej browarni, Guinness pachnie po okolicy, ludzie juz sie do pubow wybieraja, transport zapchany... Irlandczycy potrafia sie bawic:-D

A my chyba w domku lykniemy po ciemnym z pianka, bo z Tusia i Bobem i tak juz mamy wesolo, haha.

A tutaj cos na pocieszenie- po angielsku co prawda, ale serce rosnie jak pisza o Polsce jako o kraju z pierwszej piatki "najlepszych panstw do zycia":happy:
Great Britain is 'worst place to live in Europe' - Yahoo! News UK

O 18:59 miedzynarodowy Guinness toast!!! Hluuup!!!! .....Mniam:happy2:

Zapomniałam dodać że za tydzień kończę pierwszy trymestr :)
czas leci jak chole.... oby po tym okresie wszelkie dolegliwości ciążowe mineły;-)
Dzien doberek:-)
U nas karolinowe kopiujwklej;-)
Troche zesteowana jestem dzis bo moja mama ma dzis operacje, ma zaawansowana dysplazje kreow czy cos i nie oge sobie znalesc miejsca. Wczoraj jeszcze zdazyla mnie wkurzyc;-)wiec jest w formie wiec pewne wszystk pojdzie OK:tak:

U nas tez coraz zadziej sa drzemki w dzien, zdazaja sie dni ze spi z 3 odziny ale to juz jak jest mega szalenstwo;-)
Ucieka babeczki, milego dnia:-)
i jak mama??????????

Wiola jak dla mnie bomba choć osobiście sama wybrałabym same jasne lub mieszane:-p Kiedy ty masz wizyte????

Witam panienki
U mnie dzionek minął szybko od rana w wiecznym biegu że nawet mi się nie chce już obiadku gotować na jutro:sorry: No nic będe musiała od rana się wziaść do roboty, bo jutro tez zapowiada się dość zalatany dzionek:rofl2::rofl2::rofl2: ehhhh uwielbiam jak jest pikna pogoda:-D:-D:-D:-D

Czarna wizyte mam za tydzień 30 września. Już się nie mogę doczekać. Mnie też podobało się zestawienie kolorów jasno-ciemne, ale M nie znosi jasnych mebli więc nie będę się nad nim znęcać. :-)

Magda jak po operacji mamy???

Cześć
ostatnio na forum coś frekwencja kiepska, pewno panienki korzystają z ostatnich ciepłych dni.

U nas też nic ciekawego się nie dzieje.

Miłego dzionka i już prawie weekendu.

Magda jak mama?
Evelajna opita guinnessem? Ja uwielbiałam z sokiem porzeczkowym :-D
Czas leci migiem. Szczególnie przy tym moim małym szogunie :-D

A ja siedzę dalej w domu, wczorajsza wizyta udana. Cały dzień tuliłam się do klozetu za to wieczorem jak się dorwałam do jedzenia to skończyć nie mogłam:-D A później przez to spać nie mogłam :sorry2:

reklama
Dzien dobry babeczki:-)

Mamie odwolali peracje i przelozyli na poniedzialek, pewnie ja szlag w tym szpitalu trafia, ale zaoptrzyla sie ponoc w krzyzowki, tv tez ma wiec chyba przezyje tam pare dni:tak:

Jutro jedziemy do zoo, a moj chlop jak zawsze przed wyjazdem zaczyna naprawiac samohod...mam nadzieje ze tranzitm z tylu na pace nie bede musiala jechac:-D
Ja juz chalupine ogarnelam, zaraz sie zwijamy z mlodym do m1, dostalamdwa bony kazdy na 20% znizkiw orsayu wiec zal nie wykorzystac :-D:-D:-D

Do góry