reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Wiola ahhh Ci faceci nie znają się a się wtrącają:))))

Marma ehhhh narmalnie zal mi ciebie ale cóż nie każdy moze mieć tak dobrze jak Ja w ciażach miałam:)))

Hello
Ja już wsio zrobiłam co miałam zrobić:)) właśnie pije kawkę i czekam na bratową bo mykamy na miasto:))) moze znów coś upoluje:)))

Halo dziewczynki bo znów zaczne liste obecności sprawdzać:)))

reklama
Witajcie!
Znów mi komputer odmawiał posłuszeństwa, ale już ok.
Cały tydzień mam szpital, bo Izka na antybiotyku, a mały zasmarkany.
Całe szczęście, że bez gorączki, to przynajmniej z pogody korzystamy.
A tak poza tym to po staremu...
Z nowych "rzeczy" to tylko PIERWSZY ZĄBEK :)

Miłego dnia mamuśki!

Witajcie kobitki po długaśnej przerwie :-)
czarnej się nie odmawia ;-) więc jestem i melduję że u nas po nerwowym i bardzo stresującym pierwszym półroczu nastały super wakacje i mam nadzieje lepsza końcówka tego roku, dzięki Magda za mobilizację, już dawno paluchy mnie swędziały żeby się odezwać ale nie mogłam zebrać się do kupy :tak:
u dzieciaków super dobrze, Seba w 3 klasie gimnazjum, ja oczywiście już przeżywam egzaminy w przeciwieństwie do niego :baffled:, organizuję mu korki (na razie z angielskiego).
Poza tym nie wszystko układa się tak jakbym chciala ale to już popiszę i pożalę się z czasem i wolałabym na zamkniętym, jeśli jeszcze po takiej nieobecności mam dostęp :tak::zawstydzona/y:

Najważniejsza sprawa - wszystkim naszym brzuszkowym mamusiom gratuluję i życzę wszystkiego naj, naj, naj :tak: cieszę się razem z Wami :-)

Mirabelko jak fajnie, że wróciłaś bo to nasze grono się kurczy jakoś;-)
Malena gratulacje dla synka za pierwszy ząbek, teraz to on już taki duży chłopak jest:tak: noi zdrówka życzę:tak:
Magda to w poniedziałek będziemy trzymać kciuki za twoją mamę co by wszystko poszło ok:tak:
Marma oj bidulo współczuję ci tych strasznych mdłości, ale już niedługo się skończą, czego ci życzę:tak:

Moj mąż dziś pierwszy dzień na swojej działalności i już od rana go nie ma w domu...
Trzymajcie kciuki, żeby miał dużo pracy, bo wtedy ja będę mieć dużo pieniążków:-)
Moje dziewczynki szaleją u góry, Karolina pilnuje Lenkę bo ja czekam na klientki a potem ma obiecane, że może iść do koleżanki, w tym tygodniu miała dużo lekcji w domu do odrabiania i tak jej schodziło, że rzadko miała czas iść się pobawić do dzieci, a tu jeszcze w sobotę polska szkoła i też dużo zadają na religię chodzi bo bardzo chciała i też trochę zadania.... oj zajęte to moje dzieciątko, mam nadzieję że nie zawsze będzie tyle pracy bo się wczoraj trochę już wkurzała:no::no:

OBECNA :-D

A na swoje usprawiedliwienie nie mam nic prócz tego, że praca, dom i tak cały czas.
Ciągle coś do zrobienia a dziś wzięłam się ostro za sprzątanie i kuchnia błyszczy :-p okna również.
Pogoda cudna i aż się chce żyć .... nie ma to jak nasza, polska, złota jesień ... szkoda tylko, że już w poniedziałek ma się z lekka popsuć pogoda :baffled: łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

A tak poza tym, to stara bida ... a dziś wkurzyłam się na max.
Wywiesiłam rano 2 prania i wzięłam się za sprzątanie, w międzyczasie wstawiłam pościelowe.
Jak się wyprało to ułożyłam małego do popołudniowej drzemki i poszłam wywieszać.
Zdjęłam to co wyschło i miałam zacząć wieszać pościel a tu suszarka ogrodowa taki kołowrotek trach - jedno z ramion pękło.
Myślałam, że mnie szlag trafi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Fatum jakieś czy co :confused: No hellou .... ja tu mam pranie do powieszenia a ta małpa popsuła się.
Muszę na allegro wyczaić drugą. Ta co prawda była z Lidl`a i miała lekką konstrukcję .... więc może dlatego tak pękła.
Ech .... mało nie kosztowała bo 160zł .... zła jestem jak osa.
Sprawdzę co mają na allegro i trza zamówić.

Mirella witaj po długiej przerwie - dobrze, że wszystko się układa.
Oj Seba to już duży chłopak i wierzę co przeżywasz przed kwietniowymi egzaminami.
Będzie dobrze - poradzi sobie.

Madzia korzystaj z takich okazji - każda forma zakupów dla kobiety to radość :-p
No i zdrówka dla mamy - trzymam kciuki za poniedziałkową operację.

Malena gratki dla Nikusia - oby pozostałe ząbki tak ślicznie wychodziły.

Uleńko oby Karolince twojej udało się raz dwa z lekcjami i oby znalazła czas na zabawę z rówieśnikami.

Marma nie zazdroszczę mdłości - oby jak najszybciej się skończyły a Ty żebyś mogła cieszyć się kolejnymi, spokojnymi miesiącami ciąży.

Evelajna tekst przeczytałam jednym tchem i aż dumna jestem :tak:
A jak po guinnessie :-p

O raju, Malena już pierwszy ząbek!:szok:
Mirabelka, kochana, miło Cię widzieć:tak::-)
Magdziunia diabli by mnie wzięli, ale to jest coś za co lubię Irlandię: wymieniłabym od ręki. Albo dostała kasę z powrotem.

Nasz dzień Guinnessa był niezły. Wytrąbiłyśmy po małej pincie ciemnego (Marma tez lubię z sokiem:tak:), spakowałyśmy dzieci na spacer na plac zabaw, i godzinę przesiedziałyśmy pod zjeżdżalnią, bo lało:-D:-D:-D

Nalałam sobie wina, m odpadł, siedzę i oglądam jakiś horror. A potem będę się bać, drzwi zamykać na milion zasuwek, świecić świeczkę... Walnięta jestem:confused:

Dzien dobrek babencje:-) Chcialam wczoraj wejsc wieczorkiem ale normalnie bylam tak zmeczona ze padlam przed 23 co do mnie nie pdobne ;-)
Wypad do zoo super udany i jak to mowi osiol ze shreka "ja chce jeszcze":-D, menz mani chyba mniej zaowolony bo ciszy i spokojny, widac kto w domu u nich rzadzi:-D (dostne zaraz kopa od mani:-D)
Jak dla mnie troche przereklamowane to zoo, ale w sumie chodzilo o to zeby sie spotkac, no i moze nastepnym razem bedzie nas wiecej:tak:

Mlody ciut lepiej, jak widzi strzykawke z antybiotykiem to ucieka do lozka i udaje ze spi:-D ale nie ma to tamto, jak mus to mus i trzeba wypic chociaz nie dobre, pewnie mnie znielubi przez to;-)
Uciekam do smarkaczy no i zycze udanej niedzieli;-)

Malena Gratki za pierwszego zębola!!!! a jak poszukiwania pracy???

Mirabelka widac sms-ik wystarczał za kopa:)))) Super że się odezwałaś:tak::tak::tak:

Magdziunia na to się mówi złosliwość rzeczy martwych:dry::dry::dry:

Evelajna ja kiedyś mogłam na okrągło oglądać horrory a teraz:no::no::no:

Ulka a Ja myślałam że tylko w polskich szkołach dzieci mają tyle pracy:sorry2:
i trzyma kciuki za Twojego M:tak::tak: aby jak najwięcej $$$$ przynosił:-p

Magdasf toć mi nikt nie wierze jak mówię,że mój M dopiero po 0,5 zaczyna mówić ludzkim głosem:-D:-D:-D:-D

Hello
Witam się i Ja.
Wczoraj dzień mega udany choc co do samego ZOO to faktycznie przereklamowane:sorry2::sorry2: lepsze jest na stacji benzynowej w Człuchowie :-D:-D:-D I tak jak Magda po 22 już spałam:szok::szok::szok::szok:

Laski to zapraszam do Gdańskiego Zoo :-)
My się zaraz własnie wybieramy :-D Tam jest piękni, dużo zwierząt, ciekawych roślin i ogolnie super :-)

reklama
Heloł
jak Czarna towarzystwo ruszy to zaraz jest co poczytać :-D:-D:-D:-D

moj m pojechał na agro show do Poznania a my z Szymonem leniu****emy, jak codzień zresztą:sorry2:.
Pogoda cosik się psuję, ale i tak zjadamy obiad i zmykamy się wietrzyć.

Miłego dzionka :-)

Do góry