reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Patrycja Agamir takie ma a łóżeczko extra. Ja planuje na przyszły rok z hakiem piętrówkę dla małego co by łyżeczko się pod spodem zmieściło a potem dołączy się drugie.

Czuje się fatalnie. Mdłości mnie prześladują. Ale i tak jest o niebo lepiej niż z Kacperczakiem.

reklama
Wiola Ty nie gadaj tylko wklejaj fotki:)) ale pamiętając Twoją pierwszą ciąże znów będzie mikro brzusio jak u większości przy wzdęciach:))

Patrycja jak się tak rozbrykałaś to wpadnij do mnie umyć okienka:)) a łóżeczko EXTRA!!!!!!!!!!

Trina hmmmm czyżby niechciana @ ma się (nie) pojawić:))) w niedziele:))

Marma nie zazdroszcze mdłości itp choć osobiście tego nie znam.

U mnie po staremu więc co Ja wam będę smęcić:))

Marma, bidulo, "cacy, cacy..." jak mawia Tusia
Hej
...steskniona za dziecmi(wracaja 10go wrzesnia)
mala spi, m w pracy
No właśnie pytałam jakiś czas temu czyś wszystkie dzieci wysłała i mi ta myśl spokoju nie dawała. No i jest! Dowiedziałam się: malusia z mamą :happy:

Otwieraj otwieraj! :tak:
Kaka trzymam kciuki za poszukiwania.
Własny chlebek, mniam:)
Patrycja
łóżeczko super! Gdyby było dziewczęce- pozazdrościłabym trochę:-p
A wózek Agamir bardzo chwaliła i zapadł mi w pamięć- planowałam takowy zakupić gdy przyjdzie czas;-):-D

Nie wiem czy uwierzycie, ale zatrudniam koleżankę od 1-go września. Sama już nie daję rady.
I okazało się, że najbardziej potrzebna jest pomoc w sprawach socjalnych, bo te urzędy tutaj robią teraz emigrantów strasznie- odmawiają zasiłków, dodatków z powodów zupełnie głupich, licząc, że "Polak języka nie zna, zrazi się druczkami i wróci do siebie". I muszę się porządnie dokształcić z "socjala":laugh2:
Buziaki:*

Trina trzymam kciuki
Wanilia u mnie 2 kg na plusie, ja mam problem bo odchudzałam sie zanim zaszłam w ciąże i pewnie teraz stracone kg powrocą ze zdwojoną siłą
Evela super że interesiki się kręcą
Minisia powodzenia w rozkręcaniu interesiku
Kaka ale smaka mi narobilaś na taki chlebuś
Patrycja świetne łóżeczko
U nas goście i po gościach , bylo miło i szkoda że sie tak szybko skończyło. Teraz w weekend ja jadę na tydzien do rodziców, niech troche pobiegaja za małym a ja bede miala chwilkę dla siebie. Miłego dzionka.

Cześć
Pati, świetne łóżeczko!

Czarna w tamtej ciąży co i rusz się fotografowałam, a teraz jakoś nie mam ochoty, ale chyba muszę zacząć bo potem nawet pamiątki nie będzie. teraz co i rusz zerkam do swojego pamiętniczka i porównuje tą ciążę do poprzedniej :-)

Lilunia, znowu odchudzać się zaczniesz po ciąży, ni ma rady ;-)

Marma ja nadal miewam mdłości, co prawda nie haftuję, ale to i tak okrrropieństwo!

A ja dziś zrobiłam małemu na obiad pulpeciki, właściwie poleciałam po całości i narobiłam dla wszystkich :-) a ta gadzina nawet gęby nie otworzyła zeby spróbować. Ostanio wcale nie chce jeść, już wymyślam, cuduje kanapeczki łakomczuszki i nic, tylko bie, bie (herbata) i nic poza tym. załamka

Nie wiem czy uwierzycie, ale zatrudniam koleżankę od 1-go września. Sama już nie daję rady.
I okazało się, że najbardziej potrzebna jest pomoc w sprawach socjalnych, bo te urzędy tutaj robią teraz emigrantów strasznie- odmawiają zasiłków, dodatków z powodów zupełnie głupich, licząc, że "Polak języka nie zna, zrazi się druczkami i wróci do siebie". I muszę się porządnie dokształcić z "socjala":laugh2:
Buziaki:*
no pięknie czyli interes kwitnie!!!!!!!1 oby tak dalej!!!!
Czarna w tamtej ciąży co i rusz się fotografowałam, a teraz jakoś nie mam ochoty, ale chyba muszę zacząć bo potem nawet pamiątki nie będzie. teraz co i rusz zerkam do swojego pamiętniczka i porównuje tą ciążę do poprzedniej :-)

zyzcę więcej chęci i czekam na fotki a i dodam że każda ciąża jest inna:)))

Domi młoda babo
W tym dniu należącym wyłącznie do Ciebie pragnę zaofiarować Tobie wszystkie wspaniałości tego świata a Ty spośród tych wybierz te które przyniosą Ci radość, miłość i szczęście.

Witam u nas tak zmienna pogoda że co chce wyjść to zaczyna padać!!! więc siedzimy w chałupinie:wściekła/y::crazy:
Dziś wieczorniem ide z Niki do kina na Step Up 3D zobaczymy jakie będą efekty:))
Buziaki

Hej
Czarna kochana nie wiem gdzie wyswietlilo ale to moj maz ma dzis urodzinki:zawstydzona/y::-D
przekaze zyczenia:-D:-D

Evelajna pieknie interes kwitnie BRAWO!!!

Ja mam wizytowk,i strone internetowa i koszulki zarezerowane tylko ostateczne szlify i klikam ENTER wtedy beda moje :-)
dzieki wszystkim za mile slowa :tak:

reklama
Wanilia, Lilunia, Marma- oby mdłości szybciutko ustąpiły;-)
Evelajna no, no gratuluję:tak: oby tak dalej się kręciło:tak::tak:
Minisia za Ciebie także trzymam kciuki, oby się udało;-)

Witam się wieczorową porą. Dziś musiałyśmy w domu siedzieć bo prawie cały dzień padało, pod wieczór troszkę wyszłyśmy i Lenka pobiegała po kałużach, a ile miała radości z tego:-D
M dziś cały dzień przed komputerem i uczy się angielskiego, jak jest motywacja to i chęci zaraz są:tak:
Moje małe gwiazdki już pokąpane i oglądają bajki, jakoś tak od przyjazdu od dziadków się utarło, że z godzinkę wieczorem ogladaja zanim idą do łóżek....

Do góry