reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Hej
u mnie nic sie nie dzieje

ale wpadam z info o alegro gosciu mial w poniedzialek przeslac mi skan dowody wysylki towaru jednak sie nie doczekalam i wieczorem zakonczylam spor a co za tym idzie jesli nie doszlismy do porozumienia zajelo sie tym allegro, nie wiem co mu napisali ale dzis dostalam meila od niego ze mam podac numer konta i kwote to mi kase zwroci ;/zobaczymy!

Witam
Dni tak szybko lecą że aż szkoda bo jak tak dalej pójdzie to szybko jesień i zima nastanie:(((((((((( a tak mi dobrze teraz:)))
Ale z drugiej strony coraz bliżej do słodkiego lenistwa na łonie natury bite 7 dni:)))) już się nie mogę doczekać.
U moich dzieci też calkowity brak apetytu, śpimy przy otwartych oknach +wentylatory. Ale co tam w końcu lato wiec nie narzekam:)))
Kaka jak po weselichu???????
Magdasf ehhh dlatego ja mocno się zastanawiam na samodzielna budową domku:)))
Malena miłego wypoczynku
Marma milych imprezek :))))
Minisia no ciekawe czy chociaz kase odda??? czy i ona zaginie po drodze:)))

tyle pamietam:)))

Na weselu meg upalnie co sie mocno dawało we znaki na nieklimatyzowanej sali. Hanka u tesciówki. Teściówka zdała egzamin na 5;-) a ja sie i tak wys[ac nie mogłam bo się obudziłam o 7mej i marudziłam M że jedziemy po młodą hehehehhe

Za to sprzedałam jedna spacerówke - ta co miałam u mamy bo i tak juz z niej nie korzystałtśmy i sie obyło bez ceregieli jak z gondolką.

I awansowałam u mojego dziecka na "mama kina";-)

Heja hej!!!! ale tu pustki!!
Evelajna - jak tam system?? hula??
Malena - 7kg???? wow!! to faktycznie szybko przybiera!!
Madzia - super, że wszystko dobrze!!
Małaulka - współczuję przejść z teściową :-/
Wiola - uważaj na siebie!! a po cichu troszeczkę Ci zazdroszczę ;-/ my zaczniemy starania po powrocie z Maroka, czyli w paździeniku...a może i już nawet w cyklu Marokowym???? tylko nam starania zajmą więcej czasu, gdyż chcemy się o dziewczynkę postarać,.... moje małe/wielkie marzenie....
Trina - oj zazdroszczę... my w sobotę wyjeżdzamy i już doczekać się nie mogę.... Obawiacie się biegunek w Egipcie... my w Maroku właśnie też...tym bardziej, że będziemy zmieniać miejsce noclegu... ale w Maroku zagrożenie jest z tego cow iem mniejsze niż w Egipcie...no ale zobaczymy....
Magdasf - oooooo !!!!! wakacje z Patrycją, Karolą i Martyną???? oo..super!!!! A MOŻE KTOŚ BĘDZIE W OKOLICY ROWÓW OD SOBOTY?????
CZARNA - A WY to gdzie się wybieracie??
Kaka - mama kina???? hehe..niezły skrót!! Szyme ostatnio mówi tylko mamusiu, albo tatusiu, czy dziadziusiu :-)

U nas OK..upał starszny.. w weekend u znajomych bylismy, którzy mają dom w lesie.. dzieciaki cały weekend spędziły w małym baseniku....w sobote już wyjeżdżamy, ale jeszcze nic..nawet nie przymierzałam się do pakowania...
Miłego dnia !!

Witajcie - lato pełną gębą więc korzystamy ile możemy po ostatnich przejściach.
Rowerek, spacerki, basenik i bomby witaminowe w postaci świeżych warzyw i owoców.
A tak poza tym to wszystko dobrze - tylko mi jakoś tak smutno, bo wszyscy wyjeżdżają a my nadal planów brak - jeszcze dwa tygodnie lipca i sierpień ... może uda się coś wtedy wykombinować z wyjazdem.

Dziewczyny fajnie macie z tym wspólnym wyjazdem :-D

Co do zagranicznych wojaży z małym to mam lekkie obawy właśnie w sprawie tych biegunek.
Sama przeszłam przez to w Egipcie - co prawda lekko .... a nasi znajomi to chorowali strasznie.
Mnie to się marzy Turcja - jakiś hotel all inclusive i przy plaży ... ech.
Może w przyszłym roku ;-)

Nie narzekam już :zawstydzona/y::-p:-D

Moje dziecię 10 minut temu usnęło - szok, bo nie spał w ciągu dnia.
To nic w nocy też będzie :tak:

Lecę wstawić fasolkę szparagową hmmm pychaaaaaaaaaaaaaaa :-p

hej
widze ze mamusie uzywaja pogody az zazdroszcze u nas cieplo ale nie upalnie
co do mojego alegro chcialam poinformowac ze po interwencji allegro gosciu oddal kase :)wiec jestem zadowolona ze nie dalam sie w rogi puscic :)
nie ma ksiazki ale ale jest kasa ale co nerwow napsul to moje :(

u nas nic nowego wszystko po staremu

czekamy na rodzicow moich w srode przylatuja na 10dni potem biora starszki na miesiac do Pl

papa mamusie

reklama
No i my wróciliśmy z Grunwaldzkich wojaży :) Oczywiście przegraliśmy a le w następnym roku na pewno im pokażemy! :) Kacper u teściów bawił się świetnie i nie było żadnych problemów czego się obawiałam. Upały przeokropne. Całe dnie spędzałam siedząc w cieniu i mocząc nogi w wiaderku co nie dawało zbyt wiele bo każda z osobna wyglądała jak jedno wiaderko tak strasznie mi puchły i nie wiem od czego bo nawet w ciąży nie miałam z tym problemów. Za to noce były moje i wracałam o godzinie 5 do namiotu a o 8 wstawałam bo robiła się sauna. Tak więc teraz odsypiam. W domu wielkie rozpakowywanie i pranie. Do zobaczenie później.

Do góry