reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Evelajna oby ta druga połowa roku byla lepsza;-)
Magdziunia my matki polki już chyba tak mamy, pamiętam jak malutkiej Lence zrobila się grudka na piersi a ja od razu w ryk i myślałam o najgorszym a lekarz na drugi dzień mi mówi, że to normalne u takich maleństw bo tam jeszcze hormony nie calkiem unormowane i rzeczywiście za kilka dni śladu nie było po tym....
Minisia spóznione życzenia wszystkiego dobrego:tak:
Magdasf u nas z nocnikiem też porażka:no:

Witam, babcia zabrała dzieci na spacer gdzieś to ja spokojnie się umylam i taraz na chwilkę zasiadłam do kompa.
Wczoraj sobie pojechałam w miasto i zaliczylam kilka sklepów , solarium i fryzjera ach jak dobrze tak ;-)
Pogoda dziś się popsula, bo pochmurno i czasem trochę popada deszcz ale przynajmniej jest czym oddychać;-)
Czekam dziś na mecz wieczorny........... się będzie działo:tak:
Buzka:tak:

reklama
Ja tez chce do fryzjera i solarium...ale najbardziej chce zeby mi ots facjate przerobił na ładniejsza;-)

Karola ja ci przerobie nad morzem:-D:-D:-D tylko bedzie bolalo jak kopac bede dupsko:-p:-p:-p:-p
Ulka ja tez zaliczyla wczoraj fryzjera i od razu czlowiek sie lepiej czuje, niby nic takiego nie robilam na lepetynie tylko skracalam ale 10 lat mlodziej:-D
Evelajna no coz...dla urody trza pocierpiec;-) I nie martw sie ten 2010 rok juz niedlugo sie konczy;-)
Magdziunia przezyc nie zazdroszcze...ale tak bym ci kopnela w zad za nakrecanie sie (chociaz ja pewnie tez bym sie nakrecala);-)

Dzien doberek:-) U nas wczoraj od poludnia padal deszcz i zimno sie zrobilo, a dzisiaj chociaz slonko swieci to wietrzysko nieludzkie. Dzieci zjadly obiad, ubralam i wyslalam z babcia ;-)tzn babcia miala zabrac sama zoche na konie do kolezanki ale wcisnelam i mlodego:tak:
Jacek zrobil mi dzis siuprajs i zjawil sie o 15 w domu;-) wiec pedze do niego bo trza korzystac poki chata wolna:-D

hej zmeczona po pracy padam
dziekuje za zyczenia!
Evelajna druga wysylka nadal ksiazki nie mam napisalam meila jak nie odp to zadam skanu wysylki jak nie zglaszam do allegro dosc zartow!
nic i tak nie wskoramale moze gosc sie wytraszy

Heja hej!!!!
Pamiętacie mnie jeszcze?? ?? jakoś straciłam ostatnio wenę do pisania.... muszę na nowo się wciągnąć, bo im dłuższe przerwy tym trudniej wrócić na nowo...
U mnie ogólnie dużo zajęć w ciągu dnia... Budowa pochłania nam kupe czasu (pieniędzy niestety też, choć szukamy tańszych rozwiązań...), więc po pracy budowa, Szymek, a wieczorkiem siedzenie na necie i szukanie dobrych ofert płytek AGD itd... Biegać chcę zacząć.. M się nakręcił i biega co 2 dni... W przyszłym tygodniu jedziemy na 10 dni nad morze, oby pogoda dopisała.... aw październiku na 10 dni.,... Maroko!! kupiliśmy bilety na tanie linie i chcemy tam się trochę poszwędac... pozatym nuda :-(

Pozdrowionka

Hej dziewczyny
troche mi się zycie wywaliło do góry nogami. Dostałam plamień i własnie po tygodniu leżenia wróciłam ze szpitala. Mam zwolnienie i nakaz leżenia. Niania przychodzi do Szymcia a ja wspomagam jeszcze wirtualnie koleżanki z pracy dopóki nie dostaną zastępstwa. Od sierpnia będę leżeć odłogiem i w ko/ńcu więcej czasu dla Was. Oby tylko z fasolinką było wszystko dobrze. jejku jak to w godzinę może się wszystko obrócić o 180 stopni, co?

pozdrówki

Witam
Znów powróciło lato więc żyć się chce:))) Dzień jak co dzień więcej nas nie ma niż jesteśmy w domku ale trzeba korzystać;-);-);-)

Wiola kurde kobieto uważaj na fasolinke!!!!! trzymam kciuki by wszystko dobrze sie poukładało:tak::tak:

Ania jakie nudy??????? toć ja wyczytałam ze macie tyle zajęć a ty o nudach piszesz:-D:-D a wyjazdu na Majorkę zazdroszcze:tak::tak:

Ulka widać korzystasz ile możesz na "urlopie" jak się podobał meczyk??? mi średnio ale najważniejsze że Hiszpania przeszła:-p:-p a dziś nasi siatkarze walczą;-)

Minisia ehhh gościu przegina:sorry2::sorry2::sorry2:

tyle pamiętam;-)

No ładnie!! trochę człowieku tu nie było a tu takie nowiści!! Wiola!!!!! Gratulacje fasolinki!! współczuję leżenia...alke fasoleczki gratuluję!! może jeszcze jakiś paździoszek będzie miał rodzeństwo????

Czarna - ohh..jak mi żal, że do 15-16nie jestem z Szymciem na polku..niania z nim chodzi regularnie, ale chciałabym sama :-/

Już ponad 2 lata tu piszemy... ma ktoś jakieś wieści co u dziewczyn, które się nie udzielają od jakeigoś czasu??

laski poczytam was jutro
na zamknietym wkleje mojego meila do goscia zobacze co odpisze poniewaz ksiazki nadal nie mam a facet mi napisal ze mieszkam widocznie w takim miejscu co paczki nie dochodza!!!!!!

oczywiscie skanu nadania listu nadal nie mam!!!!!!

reklama
hej mamuśki.

Ja tylko na moment. W pracy zapierdziel, dopiero wróciłam do domu dobrze że mogę być z małym. Wielkie szycie przed grunwaldem a w środę wyjazd. Czasu na wszystko brak. Ale od środy laba :) Lecę dalej buziaki.

Do góry