reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Egzamin ZALICZONY! Co prawda łatwo nie było ale jakoś poszło:-).
ale się stresowałam:no:. Mam nadzieję że na państwowym będzie mniej nerwów bo już wiem co mnie czeka:-(.

Agniesia25 ale Ci dobrze. Będziesz miała już swoje maleństwo a my to wszystko jeszcze przed sobą.
A mi też mój gin zmienił termin porodu (z 18.10 na 15.10)

reklama
Dopiero jutro odbieram dokumenty ze szkoły i kolo poniedziałku złożę dokumenty więc wtedy się dowiem:-).
Ale cieszę się że przynajmniej to mam to juz za sobą.

DZIEKUJE dziewczynki za dobre slowa a czy z maluszkiem oki to nie mam pewnosci ale
mocno wierze :-) Usg nie mialam i nie mogla sie na 100 % przekonac ze jest oki
ale 3 dni temu bylo oki a podobno grzybica nie szkodzi dzidzi??????????

czarna79 moja instruktorka powiedziała że trzeba czekać ok miesiąca ale niektórzy trafiają np. za tydzień. nie wiem od czego to zależy.
Pożyjemy zobaczymy...

Bry wieczór:-),
witam was kochane babeczki ale Wy produkujecie tych stron, nie ma możliwosci tego nadrobić. Mi ostatnio jakoś niepo drodze do kompa, bo wiecznie cos innego do pozałatwiania, do zrobienia itp itd. Ja nei wiem jak Wy to robicie że znajdujecie na to czas:rofl2:

NatusiaMa - gratulacje
dorotka- z dzidzią na pewno jest wsio OK:tak:

Ja sobię nadal na chorobowym i cierpliwie czekam na jutrzejszą wizytę. Postaram się zdać relację co i jak:tak: Ten weekend szykuje sie troszke zwariowany. Niestety od pon przez podejrzewam tydz nie dam rady zajrzec do Was bo od pon do środy będe z synkiem w szpitalu bo bedzie miał operację:-( Najbardzij przeraża mnie to, że robia to pod narkozą tylko. Trzymajcie prosze kciuki aby wszystko było OK.

przepraszam, że tak egoistycznie:zawstydzona/y: ale nie jestem w stanie sie odniesc do waszych postów
spokojnej nocki buźka:-)

Zawadka spokojnie. I oczywiscie trzymamy kciuki zarówno za jutrzejsza wizyte jak i operacje Twojego synka. Jeżeli można wiedzieć to co to za operacja??

reklama
zawadka trzymam kcuki za synka napewno wsio bedzie dobrze!!!
dorotka ciesze sie ze z malenstwem wszystko dobrze to najwazniejsze!!!!!!a grzybica sie nie przejmuj tez mam i biore globulki dopochwowe bedzie ok!!!!!!!!!!!!!!

Do góry