reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Domi kłopoty spakuj do koperty i wyślij w świat ale bez adresu zwrotnego!!!!

Ok fotka Nikodema na zdjęciowym. Normalnie ma więcej włosków niż Ja:)))))))))

Malena serdeczne gratulacje!!! Super chłopczyk - ja dodam, że Europejczyk ;-)

Jestem w pracy na nocce. Ledwo patrzę na oczy, ale nockę filmową mają i muszę czekać aż skończą. Wtedy się zdrzemnę.
Odzywam się, bo Czarna tu jakimś dzienniczkiem straszy :zawstydzona/y:, a za miesiąc spotkanie i mnie na teren nie wpuścicie, bo obca jakaś :sorry:.
Po co mam się tłumaczyć, że mi czasu na wszystko brakuję, jak wszystkim go brakuje.
Magdziunia, Martynka szybkiego zdrowienia
Minisia gratuluję nowej pracy (jak rozumiem) i niech kłopoty się rozwieją
Ppatqa rzeczywiście dziadek się nie popisał :no:
Trina to teraz kłopot z tym autem, oby udało się coś ustalić
Magdasf grunt to zadowolona mama, bo dobra mama, to szczęśliwa mama ;-)

A my w sumie, to już dziś mamy jechać na grilla do rodziców, a tu zaczęło padać :wściekła/y: Mam nadzieję, że do dwunastej jakoś się wyklaruje :crazy:. W poniedziałek mam dyżur dzienny i chciałam jutro odpocząć na łonie natury i co
Ech, pozdrawiam!!!

Halo Nikodem!!! Witamy i ściskamy Ciebie, Rodziców i Twoją Siostrzyczkę!

Minisi
gratuluję pracy i przeganiam kłopoty! Odpocznijcie w pl!
Czarna przeczytałam Twojego posta i jak strzała mi przemknęło przez głowę: "jak to kobicie niewiele trzeba do szczęścia: kupić strój kąpielowy i od razy świat piękny!:laugh2:"
Magdasf zobaczyłam oczami wyobraźni tą kolekcję zegarów i usłyszałam uszami wyobraźni ich tikanie w nocy. O ja Cię.... Ja u moich teściów jeden jedyny zegar z salonu na czas naszych noclegów chowam na dnie szafy pod zimowymi kożuchami:happy:

Byłam dzisiaj z Tuśką w centrum poszukac prezentu dla m i przy okazji obeszłam kilka sklepów. Aaaaaa, tyle ładnych ciuszków, bluzeczek, spódniczek, sukienek, a w portfelu nic. Wrrrrr, muszę się jakoś rozreklamować, bo na razie na same rachunki zarabiam:confused2:

Widze ze tu majówka na całego! Pustki jak nie wiem....

Mały juz lepiej, ale ja za to płuca wypluwam... Jakas masakra... A za oknem leje deszcz....... aaaaaa dołek... :-(

Ps. Nie wiem czy pisałam, ale u nas już koniec ząbkowania na długi czas (mam nadzieje)... Pospieszyło się Rafałowi, hehe :-)

Dzieki laski za pocieszenie :tak:
juz jest ok i mam nadzieje ze tak zostanie
wczoraj pomalowalam pokoik Weronisi ale zmiany najwieksze nadejda
firanka juz kupiona ale jeszcze w Pl
do tego kilka drobiazgow i jak bedzie gotowe pochwale sie fotka

My juz pol na pol spakowani
jutro spakuje sie juz dokladnie a w srode tylko koncowe drobiazgi czyt.szczoteczka, ladowarka do tel itp:-p

Komunie robimy w domku poniewaz pan z restauracji stwierdzil ze na 14 os musze zaplacic za caly dzien a ja chcialam tylko kawe i obiad bo od 11 ktowytrzyma caly dzien
to nie wesele, wiec ostatecznie robimy w domku
a stalo sie tak ze jest 14 os bo tata Wiki, chrzestna i dziadki nie przyjada a to 8 osob mniej
no nic damy rade:-D

z pracy jestem mega zadowolona i powiem wam ze jezyka sie tam szybko naucze bo nadawaja caly czas po angielsku(oczywiste:-D)

czarna
jak sprawy autka
Karola co kupilas na komunie w koncu?bo nie wiem:zawstydzona/y:
pozdrawiam was mamuski

Jestem w pracy na nocce. Ledwo patrzę na oczy, ale nockę filmową mają i muszę czekać aż skończą. Wtedy się zdrzemnę.
Odzywam się, bo Czarna tu jakimś dzienniczkiem straszy :zawstydzona/y:, a za miesiąc spotkanie i mnie na teren nie wpuścicie, bo obca jakaś :sorry:.
Po co mam się tłumaczyć, że mi czasu na wszystko brakuję, jak wszystkim go brakuje.
Magdziunia, Martynka szybkiego zdrowienia
Minisia gratuluję nowej pracy (jak rozumiem) i niech kłopoty się rozwieją
Ppatqa rzeczywiście dziadek się nie popisał :no:
Trina to teraz kłopot z tym autem, oby udało się coś ustalić
Magdasf grunt to zadowolona mama, bo dobra mama, to szczęśliwa mama ;-)

A my w sumie, to już dziś mamy jechać na grilla do rodziców, a tu zaczęło padać :wściekła/y: Mam nadzieję, że do dwunastej jakoś się wyklaruje :crazy:. W poniedziałek mam dyżur dzienny i chciałam jutro odpocząć na łonie natury i co
Ech, pozdrawiam!!!
bo ktoś tu musi trzymać rękę na pulsie:))))
Halo Nikodem!!! Witamy i ściskamy Ciebie, Rodziców i Twoją Siostrzyczkę!

Minisi
gratuluję pracy i przeganiam kłopoty! Odpocznijcie w pl!
Czarna przeczytałam Twojego posta i jak strzała mi przemknęło przez głowę: "jak to kobicie niewiele trzeba do szczęścia: kupić strój kąpielowy i od razy świat piękny!:laugh2:"
Magdasf zobaczyłam oczami wyobraźni tą kolekcję zegarów i usłyszałam uszami wyobraźni ich tikanie w nocy. O ja Cię.... Ja u moich teściów jeden jedyny zegar z salonu na czas naszych noclegów chowam na dnie szafy pod zimowymi kożuchami:happy:

Byłam dzisiaj z Tuśką w centrum poszukac prezentu dla m i przy okazji obeszłam kilka sklepów. Aaaaaa, tyle ładnych ciuszków, bluzeczek, spódniczek, sukienek, a w portfelu nic. Wrrrrr, muszę się jakoś rozreklamować, bo na razie na same rachunki zarabiam:confused2:
wiesz grunt że cokolwiek zarabiasz!!!!! najlepsza jest reklama poczta pantoflową:))) a mi fakt wiele do szczęścia nie trzeba:)))
Widze ze tu majówka na całego! Pustki jak nie wiem....

Mały juz lepiej, ale ja za to płuca wypluwam... Jakas masakra... A za oknem leje deszcz....... aaaaaa dołek... :-(

Ps. Nie wiem czy pisałam, ale u nas już koniec ząbkowania na długi czas (mam nadzieje)... Pospieszyło się Rafałowi, hehe :-)
zdrówka zdrówka. I gratki za PEŁNE UZĘBIENIE!!!!!!!!!!!!!
Dzieki laski za pocieszenie :tak:
juz jest ok i mam nadzieje ze tak zostanie
wczoraj pomalowalam pokoik Weronisi ale zmiany najwieksze nadejda
firanka juz kupiona ale jeszcze w Pl
do tego kilka drobiazgow i jak bedzie gotowe pochwale sie fotka

My juz pol na pol spakowani
jutro spakuje sie juz dokladnie a w srode tylko koncowe drobiazgi czyt.szczoteczka, ladowarka do tel itp:-p

Komunie robimy w domku poniewaz pan z restauracji stwierdzil ze na 14 os musze zaplacic za caly dzien a ja chcialam tylko kawe i obiad bo od 11 ktowytrzyma caly dzien
to nie wesele, wiec ostatecznie robimy w domku
a stalo sie tak ze jest 14 os bo tata Wiki, chrzestna i dziadki nie przyjada a to 8 osob mniej
no nic damy rade:-D

z pracy jestem mega zadowolona i powiem wam ze jezyka sie tam szybko naucze bo nadawaja caly czas po angielsku(oczywiste:-D)

czarna
jak sprawy autka
Karola co kupilas na komunie w koncu?bo nie wiem:zawstydzona/y:
pozdrawiam was mamuski
kurde ale was wyrolował!!!!Masakra
Co do autka "0" wieści ale na dniach będziemy coś kupować:))))
Witam
Weekend majowy udany.
Piatek festyn i kawka u Kaki:)) Niedziele i poniedziałek u rodziców grill tzn moje i szwagra urodzinki. Wczoraj pogoda dopisała a dziś hmmm chyba jak wszędzie:(((
Wieści od Maleny i maluszka na odpowiednim wątku.

reklama
Malenka gratulacje !! :-):-)
no i jest pierwszomajowy Nikodem :tak::-)

nasz weekend superowy, wesoły, aktywny, choć też bardzo meczący (dla nóg i wątroby zwłaszcza ;-))
dom super przygotowany dla gości, kuchnia ekstra wyposażona, świnki, konie, kury, tygodniowe kociaki na miejscu, dwie minuty do jeziora, za 17,50 od osoby to niedużo

pozdrawiam i do jutra :-)

Do góry