reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

hej :-)
u nas pogoda pokręcona, jak wychodziłam to padało a jak wracałam to slonko, ale wiatr wieje mocno
moja pani dr wreszcie zmądrzała i wywołuje po nazwisku ludzi, nie ma zmieszania pod drzwiami i wyciągania od babc które przylazły dwie godziny wcześniej, na która mają umówiona wizytę :-p one maja chyba takie hobby - przesiadywania godzinami w przychodni
dostałam jeszcze jedną paczkę antybiotyku - winko w lodówce musi nadal się chłodzić ;-)
Iga Spi z tatą i kotem a ja pobuszuję po necie, T. na 17 do pracy dzisiaj

oj ta "zagroda" dla maluchów na zlocie musi byc solidna :tak: jak sie kilka czy kilkanaście takich przeciągów tam zamknie to wesoło będzie :-)

czarna miłej imprezki urodzinowej :tak:
Kasia mam nadzieję że sprawa z paczką się wyjaśni :tak:

reklama
Hello :)
Ja własnie kawke wypiłam i w chinczyka z Magda pograłam :-D Młody jeszcze spi. U mnie niby słonce swieci, ale wiatr straszny, bylismy w lesie z psem troche wczesniej, ale juz chyba dzisiaj odpuszcze spacerki, bo przez ten wiatr jakos chłodno. Patryka w ten weekend nie bedzie :-( No ale tesciowa zabiera małego o 19 dzisiaj, bo ja rano do szkoły, wiec mam 2 dni tylko dla siebie :-D
Ps. Małemu wyszła trzecia piątka, na ostatniej dziąsło spuchniete... Masakra :-D Pełna buzia zebów :-D hehe

Witam
Milo ze niektore jeszcze nas pamietaja :)
u mnie nic nowego, chodze dalej do pracy, przedluzyli mi umowe na 2 lata :)znowu palic zaczelam:/troche schudlam :)chyba przez te fajki, maly dalej wariuje:)pare dni temu mielismy akcje zapalenie jamy ustnej.tydzien wyjety z zycia ale na szczescie juz dobrze.maly dalej wlasciwie nic nie mowi tylko ciagnie mnie za reke wszedzie i prowadzi.
ja wlasie na obiad bulki z pieczarkami wsuwam, troche z pieprzem przesadzilam i zaraz sie zagotuje chyba:/
milego dnia
pozdrawiam

A nam się sper.... internet. M wkurzony na maksa, bo pracuje przecież dla tej firmy i nie wie o co lata.
Mam nadzieję, że się wysłało i zapisało, i że przyjmiecie usprawiedliwienie ;)

Ppatqa - oj..czasami chciałabym, żeby Szymek był tatusynkiem... albo na zmianę..raz maminsynkiem, a raz tatusynkiem..... Z jednej strony fajnie, że taka przylepa z niego, ale czasami ma takie momenty, że nie odkleja się od mojej nogi...wszędzie chodzi za mną..... i kwiczy, żeby go na rączki wziąść....
Agamir - dobrze, że tak postapiliście z sąsiadem!! co prawda zanim doczytałam do końca to wyobrażałam go sobie jako starego zgreda...

MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!! WŁAŚNIE DOWIEDZIAŁAM SIĘ O TYM SAMOLOCIE!!!!!!!!! 87 OSÓB ZGINEŁO NA 90!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry