reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Czarna kurde, co za gn...je. Nogi z d..y to i tak mało.

O i tyle poczytałam, bo dziś jeszcze tylko przelotem - m ma dziś ostatni dzień urlopu.
Ale jutro go do pracy wysmerfuję i przypędzę w kurcgalopkach.
"Niusa" tylko Wam zapodam - dostałam pracę taką jak chciałam. Tra-la-la-la-la!!! :D
Pa!

reklama
Witajcie!
Ja tylko pozdrawiam, bo już mam dość tej ciąży...
Żeby się z własnym dzieckiem nie mieć siły pobawić!
Wrrrrrrrrrrrrrrr...........
A jak znam życie, to pochodzę z brzuchem do lipca!
patrze na twój suwaczek i nie dowierzam!!!!! normalnie szok w trampkach:szok::szok::szok: torba spakowana:-p:-p:-p i poczytaj co Agamir piszę ciesz się tym co masz;-)
Czesc Dziewczyny serdecznie witam i pozdrawiam. U nas jak zwykle cos nie tak czyli na zmiane badania , szpital, ciagle w pospiechu .
Jakos ciagniemy

CZARNA wspołczuje

MALENA CIESZ siie spokojem potem juz nie będzie wiem co mowie . Duzo radości duzo miłosci wspaniałe uczucie ale ciezko jest strasznie zawsze ktos poszkodowany albo Antos albo Maksio nie umiem sie rozerwac . Patrze czaem z zazdroscia na kobiety w ciazy i ze mamja przed soba ten niezapomniany widok nowonarodzonego dziecka ten czas oczekiwania jaki bedzie jest cudowny i bezccenny . ALE JA JUZ SPASOWAŁAM KONIEc dzieci MUSZE POSWIECICM DUZO UWAGI I SIŁY TYM CO MAM A JAK CHŁPAKI BEDE MIAŁY PO 8-10 LAT TO JA BEDE ZA STARA NA KOLEJNE WIEC TEMAT DZIECI ZAMKNIETY CZEKAMY NA WNUKI

CHWILKA ODPOCZYNKU TERAZ ZA CHWILKE BIORE SIE ZA ROBOTKE.

Z SASIADEM WARITEM CIAG DALSZY ALE TO DLUGO OPISYWAC ZŁOZYŁAM SKARGE NA POLICJI TAKI JEST FINISZ .

MIŁEGO WIECZORKU
kurde czyli jednak był szpital???? co mówią jak maluszki???? A co do sąsiada jak znajdziesz chwile skrobnij na zamkniętym;-)
"Niusa" tylko Wam zapodam - dostałam pracę taką jak chciałam. Tra-la-la-la-la!!! :D
Pa!
Brawoooooooooooooooooooo super strasznie się cieszę!!!!!!!

Witam wieczorowo
My dziś spędziliśmy 5h na podwórku!!! Mały przestawił sobie drzemkę więc zamiast drugiego śniadanka miał obiad a później dostał danio na świeżym powietrzu:tak::tak: Tak padnietę dzieci usnely już przed 20:-p:-p:-p
Ja właśnie obiadek gotuje co by jutro mieć znów wolne na podwórkowe harce:-p:-p
Co do samochodu brak jakichkolwiek wieści:no::no::no:

Czarna współczuję z autem.
Zgłaszajcie jak najszybciej szkodę. Jak tylko będą wszytkie dokumenty wypłacą Wam odszkodowanie. Aha i jak będziecie zgłaszli to podaj w zgłoszeniu wszystko co było w środku. Może i za fotelik zwrócą. Oby kasa była jak najszybciej to i drugie autko będziecie mogli kupować.

U nas już lepiej, Szymcio zaczął jeść, bo wczoraj to była masakra. Pojechaliśmy na pogotowie, a dr pyta czy wyrażamy zgodę na pobyt dziecka w szpitalu. Keeeee? No i zabrałam dzieciaka, bo po szpitalu to jeszcze jakie inne cholerstwo by się przyplątało. Zapytałam tylko czy są jakieś objawy odwodnienia i umówiłam się ze w razie czego pojedziemy do szpitala.

Tak poza tym to nic ciekawego. Wiosno przyłaź, bo mi słonka brakuje!

wITAM SIE I JA . naSZ DZIEN ZACZĄŁ SIE O 5 BO MAKSYMILIAN POSTANOWIŁ SOBIE Z MAMA POGADAC. DZIEWCZYNY ZAZDROSZE WAM ZE DZIECI OGLADAJA BAJKI MOJ IESTETY NIE CHCE OGLADAC TZN NIE CIEKAWIA GO NATOMIAST TVN 24 MOZE OGLADAC PASJAMI.
U NAS POGODA TAKA SOBIE.
ALE PO SNIADANKU WYRUSZAMY NA SPACER I NA SPRAWDZIC ILE WAZY MAKSYMILIAN NO I NA ZASTRZYK.

MALENA CIESZ SIE OSTATNIMI DNIAMI POTEM TEZ NIE BEDZIESZ MIAŁA CZASU. PRZED TOBA BEZCENNA CHWILA PWOITANIA DZIECKA NA SWIECIE PIERWSZE SPOJRZENIE PIERWSZY DOTYK A OTEM JUZ SŁODKIE OBOWIAZKI , BRAK SNU I PRZYNAJMNIEJ W MOIM PRZYPADKU POCZUCIE WINNY ZE NIE ZAWSZE MOGE POSWIECIC TYLE CZASU aNTOSIOWI CO BYM CHCIAŁA

O SASIEDZIE WARIACIE NA ZAMKNIETYM ALE ZA CHWILKE BO aNTOS SIE ZŁOSCI

MIŁEGO DZIONKA CIOTECZKI

A MEZUS CHYBAMI COS A IMIENKI SZYKUJE BO DZIWNE ROZMOWY PRZEPROWADZA ZE ZNAJOMYMI

Witajcie - mnie się nic nie chce .... opadłam po świętach z sił.
Przykre to bardzo a może wina pogody i braku słonka ... zapowiadali na dziś a tu zonk.

Poczytam co na innych wątkach i chyba na spacerek śmigniemy z Sebciem - może lepiej mi się zrobi.

Dziękuję w imieniu Martynki :-)
Ppatqa gratuluję
Malena ja też jestem w szoku, że ten czas tak szybko leci.
Agamir czyli jednym słowem sąsiad z tych co w społeczeństwie nie potrafi się odnaleźć - współczuje.
Trina oby cała historia szybko znalazła swój finał.

Ja jestem po nocce. Właśnie położyłam Bartka, a mieliśmy iść do sklepu coś na obiad kupić i zonk.
Rano zrobiłam badania, bo znowu moje plecy się odezwały i już sama nie wiem, czy to kręgosłup, czy nerki, a może to jednak taki urok jajeczkowania. Popołudniu będą wyniki i albo będę wiedzieć coś więcej albo szukać innej przyczyny.
Pranko wstawione, bo u mnie akurat słonko świeci i ma być 13 stopni, to poświąteczne brudy wypiorę. Jeszcze szafa w przedpokoju, balkon i garaż. O syzyfowej pracy w szafach dzieci nie wspomnę. wczoraj ubrałam Martynie spodnie i kolejne za krótkie.Bartek ma już jedną parę na podwórko. Wrrr, chyba allegro przejrzę, bo do lumpów nawet nie mam kiedy się przejść.
Miłego dnia. Ja po obiedzie idę na kawkę do sąsiadki :-)

Ostatnia edycja:
Czarna współczuję z autem.
Zgłaszajcie jak najszybciej szkodę. Jak tylko będą wszytkie dokumenty wypłacą Wam odszkodowanie. Aha i jak będziecie zgłaszli to podaj w zgłoszeniu wszystko co było w środku. Może i za fotelik zwrócą. Oby kasa była jak najszybciej to i drugie autko będziecie mogli kupować.

U nas już lepiej, Szymcio zaczął jeść, bo wczoraj to była masakra. Pojechaliśmy na pogotowie, a dr pyta czy wyrażamy zgodę na pobyt dziecka w szpitalu. Keeeee? No i zabrałam dzieciaka, bo po szpitalu to jeszcze jakie inne cholerstwo by się przyplątało. Zapytałam tylko czy są jakieś objawy odwodnienia i umówiłam się ze w razie czego pojedziemy do szpitala.

Tak poza tym to nic ciekawego. Wiosno przyłaź, bo mi słonka brakuje!
Wiolu M zaraz po spisaniu zeznań przez policję dzwonił do ubezpieczalni z zawiadomieniem i mamy czekać teraz na jakąś koperte i przesłać im wszystkie dokumenty i kluczyki od samochodu:tak::tak:

Witam czwartkowo chyba musze sobie coś na cierpliwość i nerwy kupić bo są momenty ze sama nie mogę słuchać co gadam:confused2::confused2::confused2: Normalnie te moje dzieciaki (czyt Samuel w szczególności) chcą mnie wykończyć:eek: Dziś już po jednym spacerku i pasuje na dziś bo jestem tak zmęczona psychicznie jego zachowaniem że wole w domku posiedzieć:-p a że zimnawo troszku więc nie jest mi szkoda:rofl2:
A na poprawę nastroju zamówiłam sobie pizze:-p

Dziś był dzielnicowy i przesłu****ą sąsiadów ciekawe czy ktoś coś powie:cool:

Hej dziewczyny.
Jesteśmy i żyjemy. Nie poczytałam nic tylko to że czarnej samochód ukradli. Współczuje kochana.
U nas w miare ok. Niestety czasu mi brak. Nie mam jak usiaśc do kompa bo mały mi nie pozwala. Poza tym najpierw organizowałam panieński o którym wam mówiłam, potem święta a teraz idziemy w sobote na ślub i przyjęcie (wesela nie ma). Spróbuje sie odezwać wieczorem i być już na bieżąco. Wstawie póżniej zdjęcia z panieńskiego (oj było gorąco!!!) Ściskam was mocno

reklama
Do góry