reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Świeta, święta i po świętach. Z życzeniami nie dotarłam ale mam nadzieje, że zostanie mi to wybaczone. Nie miałam weny bo tradycyjnie u nas przed swietami zakwas jakis w domu. Ale juz ok!

Pozdrawiam gorąco i milego wtorku :)

reklama
witajcie poswiatecznie ;-)
u nas w tym roku spokój jak nigdy, rodzice wyjechali do ciotki, wczoraj tylko teściowie wpadli na dwie godzinki, wiec cały czas wolny dla nas :-)
młoda na rowerku przejeździla kawał świat, zadowolona niesamowicie
ja na 15 do lekarza idę, mam popuchniete wezly chlonne po lewej stronie i jeszcze inne objawy wskazujace na tzw. chorobe kociego pazura (kot mnie podrapał ok. 10 dni temu) mam nadzieje ze antybiotyk nie bedzie potrzebny :sorry2:

a i jeszcze duzy plus świąt - nie trzeba dzis zadnego zarcia robic ;-)

Hej:-)

No i my też witamy się poświątecznie, obżarci na maksa, rozleniwieni, jak dobrze, że ja do pracy nie muszę:tak:
Swięta udane były, rodzinnie, w niedzielę tylko goście tak że luzik, a i u nas jedzenia zostało więc nawet obiadu nie muszę robić............ nic nie robię...

Minisia wszystkiego dobrego w kolejną rocznicę:tak:
Mirabelka- oby szybko przeszło
Wanilia zdrówka dla Szymonka

mirabelko antybiotyk na kilka dni i przejdzie
wanilia zdrówka dla mlodego
minisia trzymam kciuki za maluszka, cholerny nfz oszczędza na cesarkach
malena jejku już koncówka

A u nas świeta nieciekawe, w poniedziałek babci( pra) skakła strasznie cukier rano 400, przyjechałao pogotowie niby było dobrze a wieczorem 28, nieprzytomna, ale szybko doszła, ale i tak zabrało ją pogotowie, mimo ze powiedzieli ze nie ma potrzeby, a w szpitalu wyszedł jeszcze obrzek płuc, czekamy na wieści z obchodu rannego, a go jeszcze nie bylo- popier.... ta nasza służba zdrowie.
A tak pozatym rodzinnie i wesoło. W sobote na święconce młody wyciągnął sobie z koszyka jajko i kiełbase- i ją zjadł:-):-):-). W niedziele po południ park krasnala.

Witam
Święta rodzinne rewelacyjne ale dzisiejszy dzień:no::no::no::no::no:
UKRADLI NAM DZISIAJ W NOCY SAMOCHÓD!!!!!!!!!!!!!!

nie poczytam was może wieczorkiem buzia

Czarna co ty gadasz! normalnie mialam odpisac ale po twoim poscie juz nie wiem co :(
wierze ze sie odnajdzie Magda tule mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie poświątecznie - jeszcze dziś mam wolne a jutro praca.
Ale 3 dni i ... znów weekendzik :-)
Obżarstwo na maxa ... ufff .... ale już po.

Zaczynam znów dietkowanie :-p:-D

Czarna oj niedobrze, że autko ukradli - jeśli mieliście AC to coś zwrócą.
Qrcze żeby tak ręka uschła tej osobie/ osobom za tą kradzież.
:wściekła/y::no:

Wiolu zdrówka dla Szymcia.

Minisiu spóźnione życzonka z okazji II rocznicy :-D

A ja dziś wybrałam się na zakupy (od babci dostałam 300zł :-p) i ... oczywiście sobie nic nie kupiłam - a wybór ogromny był.
Za to Sebcio wzbogacił się o kurteczkę z 5-10-15 i buciki :-D
Może coś w czwartek sobie kupię.

Dobra zmykam poleniuszkować.

Wanilia zdrówka dla Szymonka
Czarna aż nie wiem co napisać, masakra jakaś!!! Życzę żeby auto się znalazło w nienaruszonym stanie!!!
Minisia oby ciocia przesadziła
Ppatqa zdrówka dla babci

My już też w domku. Martyna dziś miała wizytę u okulisty i rehabilitacja ładnie postepuje. Prawdopodobnie w maju zmienią jej szkła. Plaster 4 godziny dziennie wystarczy.
A ja jutro dwa razy do pracy idę, ale na własną prośbę. Najpierw zebranie do 14:30, a potem na 20 nocka. Trochę się nalatam.
Miłego wieczorku. Pomimo świąt chodzę głodna więc jakaś kolacja ze świątecznych resztek i "KSD" :-)

reklama
kasia super wieści z oczkami
czarna o cholra.......

u nas dzis dzień na dworze, ja zrobiłam ogródek, więc mam juz wszystko wysiae, potem M przywiózł młodemu piasek z dziury do piaskownicy i młody nie chciał iśc do domu

Do góry