reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Zmęczona i narobiona ... ale szczęśliwa, że już mam to wszystko za sobą.
Jutro czas na świętowanie.

A i jeszcze życzonka dla Was i waszych rodzin

Koszyczki pełne pisanek,
koszyczki kolorowe takie
już od soboty wielkiej,
czekają na Zmartwychwstanie.
A od rana samego
w niedzielny poranek
serca się radują,
ze Zmartwychwstania Pańskiego.
I przy tym wielkanocnym stole,
Dzieląc się jajeczkiem, solą i chlebem
Składamy sobie życzenia
Wesołego Alleluja!!!​

Dobranoc :-)

reklama
To i Ja wpadam z życzeniami
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
   WESOŁYCH ŚWIĄT
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Umyj jajka,
upiecz babkę,
Złap zająca,
Kup sikawkę,
Bo Wielkanoc już nadchodzi,
więc się bawić nie zaszkodzi,
Lecz uważaj też na kaca,
bo we wtorek czeka praca

_
_____§§____________§§
_____§__§__________§__§
___§§____§_________§___§
__§___§___§_______§____§
_§____§____§_____§____§
_§___§_§____§___§____§
_§§§§___§___§§§§§___§
_________§_________§___§§_§§
________§___§§_§§___§_§§§c§§§
_______§_____________§_§d§§§
_______§______§______§__§§§
_______§____§___§____§___§
________§____§§§____§___§
_______§§§§§_____§§§§§_§
_§§§__§_____§§§§§_____§__§§§
§_§_§§____§_______§__§_§§_§_§
§____§_____§_____§__§__§____§
_§____§____§_____§_§__§____§
__§____§§§§_______§§§§____§
___§____§___________§____§
____§____§§§_____§§§____§
_____§§§§___§§§§§___§§§§
............((_,»*—*« »*—*«,_))
((_,»*—**—*«,_)) ((_,»*—**—*«,_))
*~*~*~*~*WESOŁYCH ŚWIĄT*~*~*~*~*

Cześć kochane.
Wpadam tylko na moment złożyć życzenia na święta. My jesteśmy u teściów na święta. Jutro wracamy. Ja miałam troszkę odpocząć ale jak na razie wychodzę z siebie i staje obok przez mojego cudownego teścia i marzę o jutrzejszym powrocie do domu i że za szybko znów go nie zobaczę. Nie odzywam się ostatnio ale czasu na nic nie mam w dodatku Kacperczak rozwalił mi komputer i płyta główna do wymiany.... eh. Może po powrocie uda się wrzucić kilka fotek tego mojego szczęścia :-) W dodatku ostatnio odkryłam, że mi całkiem odbiło. Nie potrafię przestać o nim gadać i myśleć...to już choroba w dodatku stwierdziłam że zrobiłam się pod tym względem infantylna i nudna... pora na następne ;-) Tabletki już odstawione :-D

Tak więc na te święta życzę wam wszystkim dużo ciepła, słońca i miłości co by portfel od nadmiaru kasy się nie domykał i aby w tym roku wszelakie choróbska was i wasze dzieciaczki omijały jak najdalej :-D

cześć Kochane,
późno, ale życzę Wam i Waszym rodzinom wesołych świąt, w gronie najbliższych, a jutro mokrego dyngusa :-)
buziaczki dla wszystkich.
A my po pierwszych gościach, ja mam już dość jedzenia ;-), a jutro zamierzamy leniuchować przed TV :-)

A ja na święta nie zdążyłam z życzeniami, za co przepraszam.

MOKREGO DYNGUSA w zamian, bo Święta na pewno udane i radosne.
Zresztą pogoda chyba załatwi sprawę z "olewaniem".

Buziaki od Izuni dla wszystkich chłopaków, a od Nikusia-wiercidupki dla dziewcząt.

Helo babki
a my dzis z mezem rocznicowo ;)
ale to wieczorkiem teraz mezo w pracy

Moja Wercia nauczyla sie sama jesc widelczykiem i wolac siusiu na nocniczek :) praktycznie bez wpadek ;) raz w poludnie obudzila sie na siusiu! i poszla spac dalej!

A u mnie w rodzinie urodzil sie dzidzius kuzyn zostal tatusiem co prawda go nie lubie :p a widzialam go ostatnio kilka lat temu ale zal mi go bo jesli potwierdzi sie co mowi rodzice to straszne :(
zrobili jego zonie vacum!! i dziecko prawdopodobnie sparalizowane ;( ale 100% nie wiem bo rodzice dowiedzieli sie od cioci (babci maluszka) a ze ciocia ma sklonnosci do przesady czekamy az sie potwierdzi i poki co nie dopytujemy bo to straszne ;(

a ja po przeziebieniu mam chore zatoki i katar zatokowy masakra!!

Helloł;-)

Domi, która to juz rocznica??
Malena ten Twój suwaczek to chyba kłamie, co??;-)

Święta, święta i chyba zaraz pęknę...A jutro do pracy weee a tak fajnie mi było.

Widzę ze coraz więcej pazdziochów bedzie miała rodzenstwo;-D

Domi..stare dobre małżeństwo;-)

U nas 6ta w tym roku. Tak sie złoży, ze w dniu naszej rocznicy idziemy na wesele kuzynka. Może przyszykuje jakąs niespodzianke mężowi...

reklama
święta i po świętach
nareszcie, choć te udane. Wczoraj impreza poza domem a dziś błogie lenistwo, Szymcio spał4 godziny w dzień a my razem z nim. Niestety za dużo by było dobrego więc moje malenstwo dopadła jelitówka, bidulek 6 razy kupkę zrobił. Nie chciał jeść i pokładał się co chwila na nas. Dostał syrop od gorączki i jakby mu lepiej. Na noc zaaplikowałam czopa i mam nadzieję że dziecko pośpi.
A jutro do pracy, buuuuuuuu.
dobranoc babeczki.

Do góry