reklama
Witam wieczorową porą!
Za chwilę idę "surfować" z żelazkiem, bo trzeba walizę spakować. W sobotę mam nockę więc wracam z pracy i jedziemy do rodziców na śniadanie, a na obiad do teściów i będziemy u nich nocować dwie nocki. W poniedziałek odwiedziny u siorki i babci, a we wtorek okulista Martyny więc cały czas w drodze, ale co zrobić - dobrze że święta dwa razy w roku ;-)
Już Wam nie będę opisywać moich przejść z jelitówką, bo na szczęście od dwóch dni już jest ok. Dzieciaki jedzą normalnie tylko mleka im brakuje
Dopiero jutro mam spróbować.
Ze świątecznych przygotowań niewiele udało mi się zdziałać. Okna pomyte, ale nie wszystkie, w szafach bajzel, w łazience wykręcę żarówkę
Za to zrobiliśmy z M pierwszy raz białą kiełbasę, ale nie wiem jaki efekt - czekamy do niedzieli. A jutro jeszcze pisanki, bo młoda się nie może doczekać i nie odpuści. Potem święconka i chyba dwa koszyczki będę szykować, bo tu z kolei Bartek nie odpuści
i zrobię tradycyjną sałatkę z zupek chińskich
dla mojej mamy, bo sobie zamówiła.
Prezenty kupione - tym razem poszliśmy na "jakość" i dzieciaki w rodzinie dostaną gry edukacyjne, a Bartek kierownice, bo z nim to mamy wszyscy największy kłopot. Najważniejsze, że wszystko doszło na czas i spokój ducha mam :-)
Buziam i do zobaczonka!!!
Za chwilę idę "surfować" z żelazkiem, bo trzeba walizę spakować. W sobotę mam nockę więc wracam z pracy i jedziemy do rodziców na śniadanie, a na obiad do teściów i będziemy u nich nocować dwie nocki. W poniedziałek odwiedziny u siorki i babci, a we wtorek okulista Martyny więc cały czas w drodze, ale co zrobić - dobrze że święta dwa razy w roku ;-)
Już Wam nie będę opisywać moich przejść z jelitówką, bo na szczęście od dwóch dni już jest ok. Dzieciaki jedzą normalnie tylko mleka im brakuje

Ze świątecznych przygotowań niewiele udało mi się zdziałać. Okna pomyte, ale nie wszystkie, w szafach bajzel, w łazience wykręcę żarówkę

Prezenty kupione - tym razem poszliśmy na "jakość" i dzieciaki w rodzinie dostaną gry edukacyjne, a Bartek kierownice, bo z nim to mamy wszyscy największy kłopot. Najważniejsze, że wszystko doszło na czas i spokój ducha mam :-)
Buziam i do zobaczonka!!!
ppatqa
Październikowe mamy'08
kasiu jelitówka straszna, u nas w domu wtedy przez tydzień królowała
Witam ja dzis z grubsza ogarnełam dól i mam dosć, wczoraj szczelił mi coś w krzyżu i dalej strzyka. DZiś dzień jak dzień, M miał wolne, młody spał nam 2 razy- w samochodzie pól godziny i po południu godzinkę. Ja yłam z nim w południe na spacerku, a po południu wyprawiłam dziadka. M przymocował listwy w drzwiach i barierke na dole, a ja umyłam mele w obu pokojkach, ogarnełam i zaczełam układać sobie w szafkach w kuchni. A puste, jedzenie kupowaliśmy my cotygodniówki większe, ale wszystko jest u rodziców, a przecież nie zabiore. Lonia przyjechała wieczorem- wleciała galopem do stajni jak chłopaaków usłyszała
Witam ja dzis z grubsza ogarnełam dól i mam dosć, wczoraj szczelił mi coś w krzyżu i dalej strzyka. DZiś dzień jak dzień, M miał wolne, młody spał nam 2 razy- w samochodzie pól godziny i po południu godzinkę. Ja yłam z nim w południe na spacerku, a po południu wyprawiłam dziadka. M przymocował listwy w drzwiach i barierke na dole, a ja umyłam mele w obu pokojkach, ogarnełam i zaczełam układać sobie w szafkach w kuchni. A puste, jedzenie kupowaliśmy my cotygodniówki większe, ale wszystko jest u rodziców, a przecież nie zabiore. Lonia przyjechała wieczorem- wleciała galopem do stajni jak chłopaaków usłyszała
malaulka
Podwójna mamusia
Z okazji Świąt Wielkanocnych
życzę Wam wiosny, wiosny i jeszcze raz wiosny!
Pękających na drzewach pąków,
ziemi, która zaczyna pachnieć i słońca, które nie tylko świeci, ale wreszcie
także grzeje.
Życzę Wam wiosny w życiu codziennym, rodzinnym, w pracy,
na koncie bankowym ale przede wszystkim życzę Wam wiosny w sercu!!!!!!
Wesołych Świąt dla Was i Waszych rodzin!!!!
życzę Wam wiosny, wiosny i jeszcze raz wiosny!
Pękających na drzewach pąków,
ziemi, która zaczyna pachnieć i słońca, które nie tylko świeci, ale wreszcie
także grzeje.
Życzę Wam wiosny w życiu codziennym, rodzinnym, w pracy,
na koncie bankowym ale przede wszystkim życzę Wam wiosny w sercu!!!!!!
Wesołych Świąt dla Was i Waszych rodzin!!!!
mirabelka73
Październikowe mamy'08
dziewczynki kochane, dla Was i Waszych pociech małych i dużych składam życzenia pogodnych, radosnych i zdrowych Świąt :-)
Evelajna
Październikowa mama
Kasiu no to tyle dobrze, że już u Was lepiej. A te rozjazdy w święta... Będzie nam ich brakować, bo to drugie święta z rzędu, że spędzamy tutaj sami.
Patrycja hehe, Lonia wyczuła, że jest u swoich.
Martynka dzięki
Ja czekałam 33 lata na taka niespodziankę
No może krócej, bo tych pierwszych lat nie liczę
Wesolutka wszystkie narzekamy. Rzadziej lub częściej, ale w końcu jesteśmy baby, a oni to tacy jacyś.... jakby z innej planety

No i miałam Wam tu wstawić takiego zajeżystego kurczaka z czapką na bakier, ale się dziadyga nie chce załadować więc po prostu:

Patrycja hehe, Lonia wyczuła, że jest u swoich.

Martynka dzięki

Wesolutka wszystkie narzekamy. Rzadziej lub częściej, ale w końcu jesteśmy baby, a oni to tacy jacyś.... jakby z innej planety

No i miałam Wam tu wstawić takiego zajeżystego kurczaka z czapką na bakier, ale się dziadyga nie chce załadować więc po prostu:
Zdróweczka, szczęścia, zieleni w duszy, błogości na sercu,
Samych smacznych potraw na stole/-łach,
Wielu radosnych chwil z Rodziną
Upragnionego relaksu!
A w Dyngusa niech się tradycji zadość stanie, ale tak z umiarem
Samych smacznych potraw na stole/-łach,
Wielu radosnych chwil z Rodziną
Upragnionego relaksu!
A w Dyngusa niech się tradycji zadość stanie, ale tak z umiarem
A
agamir
Gość