reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

witam!!my zaraz na policje :-(maz mial mala kolizje pozniej opowiem na zamknietym
nic sie nie stalo nikomu ale gostek zaczyna nas wkurzac wiec jedziemy zglosic

no dobra jaka pogoda laseczki wiosennie??u nas wieje mrozny wiatr i swieci slonko:dry:
EVELAJNA sto lat!!!

Żyj tak, aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ja z radością. Czerp energię ze słońca, kapiącego deszczu i uśmiechu innych. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Żyj najpiękniej jak umiesz. Po swojemu spełniaj się.

reklama
Mirabelka - fajne zakupki !!
Czarna - na długości niewiele, za to ścienowane ostro!!!! może trochę nawet za bardzo :baffled: ale salon fajny....

Reszta na zamkniętym...

to tak jak u mnie na długosci wcale ale reszta:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Evelajna ty jesteś Prima Aprilisowa:-p:-p:-p:-p:-p:-p
STO LAT KOBIETKO!!!!

Minisia ehhh jak nie urok to s...

Obecna
Już po pierwszych wojażach podwórkowych a teraz usiłuje małego nakłonic do snu:cool2::cool2::cool2: aby spokojnie kawke wypic i sie zrelaksować choć trza obiadek dokończyć:-D:-D:-D i pranko powiesić

ewelajna sto lat
mirabelka ale sie obkupiłaś, ja miałam w planach targ i jajka, ale nie dałam rady czasowo:-( dzisiaj a u nas do 12 targ, mieliśmy skończyć na świeta, ale non stop coś się chrzani i przesuwa
czarna niezły twój slubny. U mnie wczoraj cały dzień lało i spaceru mieliśmy aż 20 minut
minisia soreki jeszcze nie sprawdziłam bo ja tam wejśc nie umiem, a M zalatany sork i pliiiiiiiissssssssssssss, oj trzymaj się

U nas dzis w kojncu nie pada wiec maly zaliczyl 2 h na dworze i teraz padł i spi. Na dole list i alustrady cd, M lata między zakladem a domem. A ja nie wiem w co najpierw tam ręce wsadzić. ale jeszczec czeakam bo M z teściem mają montować dzis oswietlenie do szafek w kuchni i znów troty i takie tam- choć już patrzeć na ten bajzel nie moge, cochwile odkurzam i zmiatam, ale tam takie porządne ze scierom mnie czeka latanie. wczoraj jeszcze wyszlo ze okap przyszedł uszkodzony- porysowane szkło i znowu czelamy na podmiane- jejku jakiego my mamy pecha- non stop cos nie tak, listwy od mebli te z dołu złamały się w transporcie wiec też czekamy, niedoszedł jeden front i jakaś blaszka z szafki, ale monteży dojadą i pomocują jak będzie.

Cześć Kobietki!

Dziękuję za życzenia! Przyszło słoneczko i relaksujemy się kwietniowo.
A za chwilę wychodzimy więc mykam nakarmić marudę.
A myślałam, że odpiszę....
Do wieczorka!

Evelajna wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!

Minisia masz dobrze z teściami:tak:
Ppatqa zmieścimy się w 9 tysiącach:tak:
Mirabelka wow ale zakupy;-)
Czarna to Twój M naprawdę niezły:-D, mój od razu by się skapnął
Wanilia bardzo mi przykro:-(

Witajcie kochane
Wczoraj nas cały dzień nie było bo byliśmy w rzezni i w sklepach z ciuchami noi wreszcie kupiłam kostium na komunię a potem racji tego, że kupowaliśmy mięso dla naszych trzech znajomych małżeństw to rozwoziliśmy im pozniej i w każdym domu trza było kawkę wypić więc wieczór nas prawie zastał:-D
A dziś już zrobiłam wielki gar fasolki po bretońsku, zarobiłam ciasto na orzechowca, ugotowałam jajka i M będzie robił z dziećmi pisanki a ja jeszcze muszę upiec ciasto i jakąś sałatkę na dzień jutrzejszy zrobić.
Po za tym jak wracaliśmy wczoraj z zakupów to też śnieg sypał jak u Evelajny i było zimno jak diabli bo wiatr wiał straszny..
Dziś już lepiej bo pranie w ogrodzie suszę i Lenka też w ogrodzie się bawi aleniewiadomo kiedy zacznie lać bo chmury dookoła:no:
No to ja spadam do swojej pracy, wpadnę wieczorkiem jeszcze...........................

ula no to miałam lepszą cenę :-), śnieg w święta ta zima w tym roku nie odpuszcza

A u nas M wieczorem walczył z teściem z oswietleniem szafek i złożylismy stół, a wczesniej takie małe zakupki. jejku juz swięta a ja przez ten remont wcale ich nie czuje, zamiast jajka, majonezy latam za jakimiś srubkami i kołkami. Bazie mam ale nie mam gdzie postawić o na dole wszędzie w wyzszych częściach- gdzie młody nie ściągnie walają się srubokręty, częsci jakięś i cała reszta. mam dość

Zawsze tak jest, że jak sobie założę np. "wieczorem spokojnie posiedzę przed kompem", to wypadnie mi coś. Ale dzisiaj to było takie COŚ, że mnie zatkało.
Wróciliśmy z zakupów. Ja do drzwi, a one tylko na jeden zamek zamknięte. Przeraziłam się, bo byłam 100% pewna, że na dół tez zamykałam. Otwieram pomału, a te cholery ledwo idą, bo coś je blokuje. W tym momencie miałam serce w gardle i już chwytałam za telefon, żeby dzwonić na policję. A to balony blokowały drzwi!:-D:-D:-D:-D W salonie stali znajomi z tortem i świeczkami, i ryknęli "Happy B-Day!", że o mało nie zeszłam. :-D:-D
To się nazywa niespodzianka.
Także pozytywnie wypluta idę spać.

I mam dla Was motto podwędzone koleżance z Usypianek:
"Tylko nudne kobiety mają idealnie posprzątane domy" :happy2: Nie dajmy się zwariować i zrelaksujmy się w święta.:cool2:

Evelajna super :-) Zazdroszcze... Żeby mi ktos taką niespodzianke zrobił.... Buuu. A tak w ogóle to nie wiem czy wczoraj złożyłam, więc Wszystkiego Najlepszego :-)

A ja się witam piątkowo... :-)

reklama
Hej Kobitki.Meldujemy się , że u nas w miarę dobrze.Jaguska coś ostatnio nam nie chce jeść i nie wiemy co jej.I taka złośnica się zrobiła, że hoho.Ja szykuje niespodziankę dla K bo niedługo ma urodziny- ale zdradzę już po fakcie:)Poza tym każdy dzień wygląda jak co dzień.Nie mam kiedy zaglądać bo Jagna strasznie waloi w laptopa a on już ledwo soę trzyma więc wchodze tylko na chwilki.U nas dziś strasznie leje.Jutro mieliśmy jechać na świeta ale w czoraj było straszne spięcie więc nie wiem jak będzie.Dziewczyny czy wy też tak nażekacie do swoich facetów czy tylko ja?Zdrówka dla wszystkich noi POGODY DUCHA W TE ŚWIETA,UŚMIECHU NA BUZI I OCZYWIŚCIE MOKRYCH KOSZULEK:)Buziaki

Do góry