reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Witajcie.U mnie mega zmiany w zyciu i to niekoniecznie latwe zmiany ale mam nadzieje ze wyjda mi i Oliwce one tylko na dobre.Reszta na zamknietym.
Jade dzis po 8 do kolezanki do Czestochowy.,Naladuje akumulatory na nowa zeczywistosc .
MALENKO rzeczywiscie brzuszek imponujaco duzy.Super :-).Bracisze to bedzie chlop jak dzwon :-).
Milego dnia .
Jade dzis po 8 do kolezanki do Czestochowy.,Naladuje akumulatory na nowa zeczywistosc .
MALENKO rzeczywiscie brzuszek imponujaco duzy.Super :-).Bracisze to bedzie chlop jak dzwon :-).
Milego dnia .
[Quote = ppatqa; 5189138] Malena Sliczny brzuszek [/ QUOTE]
Patrycja lektura na caly wieczor

Magdziunia ja wykorzystalam cale dopoludnie na spacer, a popoludniu caly czas padalo...
Dzien dobry dziewczynki:-) U nas dzis poki co, sloneczka brak, ale w miare cieplusio, czekam na listonosza bo ma przywiesc plaszczyk dla zosi i dla stasia i juz sie doczekac nie moge
Mlody szaleje od rana, tylko zaczal mowic do mnie tata
sama nie wiem dlaczego, bo jacka widzi baaaardzo malo, bo pracuje ostatnimi czasy od rana do wieczora...No co zroic takie czasy, ja siedze z dziecmi w domu to ktos musi pracowac na rodzine;-) A wczoraj wieczorem doszedl do wniosku ze on juz za trzecie dziecko dziekuje, i nie wie jak ja z 2-ka wytrzymuje dzien w dzien caly czas
Dobra dziewczynki uciekam na kawke i do robaczkow:-)Do pozniej;-)
Patrycja lektura na caly wieczor

Magdziunia ja wykorzystalam cale dopoludnie na spacer, a popoludniu caly czas padalo...
Dzien dobry dziewczynki:-) U nas dzis poki co, sloneczka brak, ale w miare cieplusio, czekam na listonosza bo ma przywiesc plaszczyk dla zosi i dla stasia i juz sie doczekac nie moge

Mlody szaleje od rana, tylko zaczal mowic do mnie tata

Dobra dziewczynki uciekam na kawke i do robaczkow:-)Do pozniej;-)
A
agamir
Gość
Czesc dziewczyny serdeczie witam i pzrawiam. Przepraszam, ze nie odpisuje na wasze posty ale ne dam rady nadrobic
Malna brzusio faktycnie ogromny . Patrzylam na swoj to moj domek dla Maksia to była kawalerka Twoj to duzy domek. A jak pokoj dzieci
U nas wielkie zmiany wiele sie dzieje ale nie ma sily ani sychicznie ai izycznie teraz napisac
milego dzionka
Malna brzusio faktycnie ogromny . Patrzylam na swoj to moj domek dla Maksia to była kawalerka Twoj to duzy domek. A jak pokoj dzieci
U nas wielkie zmiany wiele sie dzieje ale nie ma sily ani sychicznie ai izycznie teraz napisac
milego dzionka
hello
u nas tez zadne nowosci
poki co czekamy na tesciow ktorzy maja przyleciec w czwartek o ile sie nie odmysla ;P
szwagier do niedzieli ma czas na wyprowadzenie sie...
a tak siedzimy z malutka w domku tatus w pracy od 6-18
dzieci w szkole
a my latamy bez pieluchy i uczymy sie w dalszym ciagu robic na nocnik
u nas tez zadne nowosci
poki co czekamy na tesciow ktorzy maja przyleciec w czwartek o ile sie nie odmysla ;P
szwagier do niedzieli ma czas na wyprowadzenie sie...
a tak siedzimy z malutka w domku tatus w pracy od 6-18
dzieci w szkole
a my latamy bez pieluchy i uczymy sie w dalszym ciagu robic na nocnik
ppatqa
Październikowe mamy'08
magda u nas kopiuj wklej więc co mam pisać
minisia jejku dostał ultimatum:-)
widze ze wszędzie zmiany oby na dobre. U nas jeszcze nic nie wiadomo, musimy poczekać do konca miesiaca, ale jak się wyjasni wam opisze. My po spacerku młody śpi a ja ide walczyć z oknami- musze zmyć brud remontowy
minisia jejku dostał ultimatum:-)
widze ze wszędzie zmiany oby na dobre. U nas jeszcze nic nie wiadomo, musimy poczekać do konca miesiaca, ale jak się wyjasni wam opisze. My po spacerku młody śpi a ja ide walczyć z oknami- musze zmyć brud remontowy
u nas nocnikowanie najwcześniej na początku wakacjia my latamy bez pieluchy i uczymy sie w dalszym ciagu robic na nocnik![]()
no to jeczekam na te wieści bo coś tak piszesz zagadkowowidze ze wszędzie zmiany oby na dobre. U nas jeszcze nic nie wiadomo, musimy poczekać do konca miesiaca, ale jak się wyjasni wam opisze. My po spacerku młody śpi a ja ide walczyć z oknami- musze zmyć brud remontowy
Witam już wiosennie.
Choć u nas trudno powiedzieć że jest wiosna.
Wczorajszy dzień cały czas lało a miałam takie pikne plany

Wieści od Anuli na nieobecnościach
mirabelka73
Październikowe mamy'08
u nas też żadnych nowości, T. cały weekend w domu to nie było czasu na kompa ;-)
pogoda tez dziś w miarę i ma być coraz ładniej i cieplej :-)
w końcu dziś na spacerku znalazłyśmy krokusy, przebiśniegi i pączki na drzewach, miodzio
pogoda tez dziś w miarę i ma być coraz ładniej i cieplej :-)
w końcu dziś na spacerku znalazłyśmy krokusy, przebiśniegi i pączki na drzewach, miodzio

malaulka
Podwójna mamusia
Witajcie dziewczynki, coś mało aktywne jesteśmy ostatnio, ale może i dobrze, bo nie trzeba godzinami czytać
U nas trochę busy odkąd M wrócił z Polski, ciągle gdzieś jezdzimy albo mam klientów, więc nie mam zbyt wiele czasu a dzieci też chcą się z nami bawić a że pogoda iście wiosenna to dużo jesteśmy na dworze..
Jutro Karolina przystępuje do pierwszej spowiedzi wiec trochę się tym stresuję........
Minisia ja też próbuję z nocnikiem ale coś marnie mi to wychodzi
Mirabelka w moim ogródku już żonkile kwitną na całego, a dziś kupiłam mnóstwo bratków kolorowyh i jutro z mężem robimy następną rabatkę
Malena ślicznie wyglądasz
Ppatqa no oby się wam wszystko pomyślnie ułożyło!!

U nas trochę busy odkąd M wrócił z Polski, ciągle gdzieś jezdzimy albo mam klientów, więc nie mam zbyt wiele czasu a dzieci też chcą się z nami bawić a że pogoda iście wiosenna to dużo jesteśmy na dworze..
Jutro Karolina przystępuje do pierwszej spowiedzi wiec trochę się tym stresuję........
Minisia ja też próbuję z nocnikiem ale coś marnie mi to wychodzi

Mirabelka w moim ogródku już żonkile kwitną na całego, a dziś kupiłam mnóstwo bratków kolorowyh i jutro z mężem robimy następną rabatkę

Malena ślicznie wyglądasz

Ppatqa no oby się wam wszystko pomyślnie ułożyło!!
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Witajcie.
Dziś pogoda nie rozpieszczała - zimno i szaro ... mam nadzieję, że jutro będzie ciut lepiej.
Podjęłam się zrobienia gazetki wielkanocnej w szkole - dwa kurczaczki i jak już zrobię i powieszę to się pochwalę fotkami :-)
Jutro jadę kupić materiały i działam
Dla chorowitków zdróweczka - Evelajna szczególnie dla Patusi całuski.
Trzymam też kciuki za pomyślność operacji Michasia.
A mnie już 3 dzień pobolewa gardło po lewej stronie i nie wiem co jest - cały czas coś biorę na gardło i .... z marnym skutkiem.
Dziś pogoda nie rozpieszczała - zimno i szaro ... mam nadzieję, że jutro będzie ciut lepiej.
Podjęłam się zrobienia gazetki wielkanocnej w szkole - dwa kurczaczki i jak już zrobię i powieszę to się pochwalę fotkami :-)
Jutro jadę kupić materiały i działam

Dla chorowitków zdróweczka - Evelajna szczególnie dla Patusi całuski.
Trzymam też kciuki za pomyślność operacji Michasia.
A mnie już 3 dzień pobolewa gardło po lewej stronie i nie wiem co jest - cały czas coś biorę na gardło i .... z marnym skutkiem.
Podziel się: