reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dziewczyny w nocy dzis o 24 poszlam sie zalatwic i nic nie mialam na wkladce
ale jak wstalam i mylam tece to poczulam jak polecialy ze mnie uplawy
pozadnie poczulam i patrze a one maja kolor ciemno zolty podchodzacy pod
jasny braz i tak bylo przez kilka minut:-(.Nie wiem czy to nie jest plamienie.
Ja to zawsze musze miec pod gorke.Teraz musze szukac lekarza na NFZ
bo nie mam kasy aby sic prywatnie na na kase oni maja terminy :-(
ale jak wstalam i mylam tece to poczulam jak polecialy ze mnie uplawy
pozadnie poczulam i patrze a one maja kolor ciemno zolty podchodzacy pod
jasny braz i tak bylo przez kilka minut:-(.Nie wiem czy to nie jest plamienie.
Ja to zawsze musze miec pod gorke.Teraz musze szukac lekarza na NFZ
bo nie mam kasy aby sic prywatnie na na kase oni maja terminy :-(
Dorotka najlepiej zgloś sie do szpitala, ja przynajmniej dostalam takie dyspozycje od gina. najpierw szpital a później lekarz prowadzacy. BEZ NERWÓW I SPOKOJNIE!!!!! Zadzwoń do szpitala albo poproś lekarza zeby dał ci rade przez telefon i bedziesz spokojniejsza.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Do szpiatala jak pojde to mnie beda musiemi przyjac :-( wiem bo bylam :-( a ja bym tylko
chciala aby mnie jakis lekarz zbadal.Bo je sie o dziecko choc jakos jestem w miare spokojna
ze z nim jest oki Moze reszte krwiaka mi poszlo lub mam nadzerke i przez to te uplawy dziwne.
Myslisz ze jak pojde do szpitala to oni mnie zbadaja i puszcza??????????????
chciala aby mnie jakis lekarz zbadal.Bo je sie o dziecko choc jakos jestem w miare spokojna
ze z nim jest oki Moze reszte krwiaka mi poszlo lub mam nadzerke i przez to te uplawy dziwne.
Myslisz ze jak pojde do szpitala to oni mnie zbadaja i puszcza??????????????
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dodam ze ten kolor byl przez kilka minut a teraz jest spoko ale i tak musze to sprawdzic :-(
Kurcze ja nie moge miec spokojnej ciazy??????????????????
Kurcze ja nie moge miec spokojnej ciazy??????????????????
Rybka, a gdybyś tylko zadzwoniła do gina prowadzącego i zapytała co zrobić. Być moze masz jakis zapalny stan i stad to wszystko. obawiam się ze w szpitalu (o ile przyjma) to zatrzymaja na 24h ale ja jestem laikiem w tym temacie.
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Zadzwonic do niego zadzwonie ,przed swietami wielkanocnymi robilam cytologie a wynikow jeszcze nie bylo w poniedzialek a moze z cytologi wyszlo ze cos nie tak i przez to takie uplawy.Zadzwonie do niego ale ciut pozniej ale i tak musze to sprawdzic bo nie bede mogla funkcjonowac :-( a jak on kaze mi przyjsc dzis popoludniu do niego a ja serio nie mam kasy :-(
Podziel się: