reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Fajnie tak czasem poszaleć.

Ja mam od poniedziałku szwędacza. Wogóle siedzieć mi sie nie chce w domu. Łażę nad rzekę albo na rynek...nic nie kupuję tylko oglądam:)
A widiząłam dzis takie śliczne skarpetki dla noworodka heheheh

reklama
Jabym nawet nie kupiła tej torebki ale jak wychodze z mała zawsze w mojej brakowało miejsca to na picie to na chusteczki mokre i takie tam. Dlatego kupiłam i jestem zadowolona.
Ja tez mało co w domku siedze:tak: jak juz to na jakies zarcie czy cusik wracamy

Zacznie się urlop i pewnie forum będzie świeciło pustkami. Wszystkie na świeżym powietrzu. Kurcze, za tydzien wesele a ja butów nie rozchodziłam.

Hej dziewczyny, ja biegam z ankietami do pracy mgr. a tu dopiero 2 powiaty, jeszcze 16 :-(te podróze są takie męczące, próbowałam załatwic to wszystko przez tel. ale sie nieda, bo ludzie zbywają :wściekła/y:i łatwiej im odmówić. mam chociaż skromną nadzieje ze uniwerek zwróci mi kase za paliwo. do tego wkółko sie kłuce z moim przyszłym M, biedny jest bo sie czepiam o głupoty:tak:. ale pogoda jest piękna:tak:pozdrawiam

Ewela współczuję z tym jeżdzeniem ale faktycznie łatwiej komuś odmówić przez telefon niż patrząc mu w oczy.

Pasta wyszła super:)

Hej dziewczyny mam pytanie może nie będziecie chciały ale jesli któraś ma swój profil na naszej-klasie to moze podamy swoje imiona,nazwiska i zaprosimy sie nawzajem do znajomych?bedziemy mogły obejrze galerie naszych zdjec przez co wiecej sie o sobie dowiemy jak wygladamy itp. co wy na to?

reklama
Kurcze a ja sie dzis nic nie uczylam jutro musze to niestety naprawic :rofl2: i sie uczyc bo czas leci a mnie nauka stoi w miejscu:baffled: Bylam z M i pieskiem na spacerku :happy: bylo super :-D.
Dziewczyny ja chyba dzisiaj przytylam bo ja dzisiaj non stop cos jem
normalnie przez 3 miesiace nie mialam tego co dzisiaj i tak u mnie dzis caly czas.
Ledwo co zjem to juz mysle co by tu jeszcze skonsumowac SZOK :rofl2::rofl2::rofl2:.

Ja na kolacje zjem kanapeczke i arbuza :-D:-D:-D.
Do jutra dziewczynki milej nocki:-D

Do góry