reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Powiedz lekarzowi otwarcie, że nie masz teraz kasy na wizytę a on napewno powie co zrobic, do kogo zgłosić. Dorotko ja własnie tak bym postąpiła.

Dziewczynki ja narazie dzwonie po przychodniach w moim miescie i pytam sie czy mnie
przyjma dzisiaj,jak nic nie uda mi sie zalatwic z innym lekarzem to zadzwonie do niego.
Ale jego nie bedzie jeszcze w gabinecie i nie wiem czy on bedzie mial wyniki
mojej cytologi aby powiedziec ze np przez nadzerke to mam,ale po 12 zadzwonie
do mojej poloznej i zapytam czy ona u siebie ma moje wyniki.Jak bedzie mi kazal is do niego dzisiaj to jakos sie zapozycze ale pojde bo zwiarjuje :-(.
Dobrze robie ??????????????

Kaka pozwoliłam sobie wysłać zaproszenie. Śliczna panna młoda :)
Aha musze sie pochwalic, wczoraj zakupiłam swoje pierwsze spodnie ciązowe. M mnie .namówił bo było mi trchę żal kasy

Dorotka dokładnie zrób jak dziewczyny mówią. Zadzwoń do niego on ci powie co robic:tak: i powiedz ze nie masz teraz na wizyte priv napewno zrozumie i cie nie oleje. Trzymam kciuki bedzie dobrze;-)
Ewela kochaniutka wszytsko sie ułozy. Ostatnio pisałaś ze czepiasz sie o byle g.... wiec napewno te kłutnie przez twoje hormonki. Jeszcze wszytko sie uloży i stworzycie wspaniała rodzinkę:tak:

Dzień dobry

reklama
Dorotka Ty lepiej nie wariuj bo Cie dzidzia ugryzie :))) Nie zakładaj nic z góry i spokojnie. zadzwoń do położnej, to mądre kobietki. I spokojnie, nie na wariata. Bo przyjade i ja Cie uspokoje ;)

Do góry