reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Ja już po kąpanku i czekam na "na wspólną":-p

Dorotka jedz jedz jak masz taka potrzebe:tak: ja dzisiaj przez te moje latanie tez sie nieuczyłam i musze nadrobic:zawstydzona/y:
Ewela już ci wysłałam zaproszonko;-) Milutko zobaczyć z kim sie rozmawia:tak:
Sliczna z was para aż jestem ciekawa waszej mieszanki co nosisz pod serduchem:-D

A ja dzisiaj cały dzień poza domem. Byłam w PZU, potem w pracy, u rodziców, na działce i u lekarza, a potem na kolacji z okazji 10 m-cy od ślubu-mąż mnie zaprosił:-) Relacja od dżina na mamusiach u lekarza. Miłego wieczorka.

Hehe sie by mężulko zdziwił. Bo ja teraz siedze na jego kompie i z przyzwyczajenie nie zwróciłam uwagi:-p i nie pomyślałam.
Jeszcze chwile posiedze na Allegro i spadam chyba do łóżeczka co by nabrac siły na jutrzejszy dzionek:rofl2:

Dobra Panienki szukam kiecki na komunie (chrześnicy) powiedzcie co o tych myślicie?
nr 1
nr 2

Narazie te mi wpadły w oko (hmmm ceny tez do przyjecia:-p) jak cos znajde to dorzuce. Wiadome ze pozniej tez bede nosiła. Więc która:rofl2:

reklama
pokłuciłam sie z moim chłopakiem i sie rostaliśmy, niedenerwuje sie najwazniejsza jest dzidzia, co bedzie to bedzie, wszystko mi sie wali

Do góry