reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Ja wróciłam z terenu byliśmy u koników, w drodze powrotnej kupiliśmy pączki, zjadłam 2 i jeszcze mam ochote zajade jak będe wracać do domu, teraz siedze i robie papierki. Jutro do gina hura, już nie moge się doczekać, tak że aż przed chwilą słoneczko skakło w brzuszku.
Co do pracy to nie wiem czy bede wracać di inspekcji, czy załoze swoją działalność, zobacze, jak narazie to jestem na stałym więc chyba będę mogło wrócić, bo i tak mamy wolne etety i od roku cisza.

reklama
Przy powrocie do pracy to by nam się polepszyło finansowo tylko na ten czas kiedy pracujemy bo potem to samo...a za 2 miechy to sami by nas z pracy wypędzali.

Mnie moj szew juz wypedzal od poczatku na chorobowe bo sie martwi aby mi sie cos nie stalo :rofl2:.Ja tez nie mam 100% pewnosci ze bede mogla wrocic tzn na chwile
na pewno najwyzej wypowiedzenie dostane ale narazie nie mysle o tym ,a pozatym
moj szef jak dotad jest wporzo i wydaje mi sie ze mnie przyjmie bo wiecie
male dziecko sie pojawilo to on wie ze kasy potrzeba ,ale zobaczymy jeszcze mam czas a jak nie ta praca to inna :-)

Kochana nie załuj sobie arbuza on nie tuczy :tak:

Ide pichcić obiadek ale bede zaglądać i się wtrącać

No i jak wkladalam arbuza do lodowki to nie moglam sie oprzec i troche zas go zjadlam
dziewczyny pierwszy raz mi sie w ciazy dzieje ze cos mi sie az tak bardzo chce
ze nie moge sie opanowac i nie zjesc cale 2 kg na raz :baffled::rofl2:.
Ja ide do szafy i czuje ze ona bedzie pusta:rofl2:,ale zagladac tez bede do was:-D

W szafie juz posprzatane :tak: caly fotel ubran do schowania a polowa z tych
ktorych zostala tez niedlugo pojda do schowania bo bluzki na lato to w lato beda zamale :tak::-D ( juz sie nie moge doczekac jak bede miala piekny duzy brzusio
i jak gdziekolwiek pojde to wszyscy beda wiedzieli ze jestem w ciazy :tak: ja chce
aby wszyscy wiedzieli ze jestem najszczesliwsza na swiecie oczekujac
na swoje ukochane dziecko :-D ) hihihihih.
Chyba za duzo naraz zjadla tego arbuza bo teraz cos mi na zoladku siedzi :no:.
Ide zjesc zupke moze mi przejdzie ,nienawidze jak mnie zoladek boli :wściekła/y:.

ale tu dzis gwarno:-p
Ja tez uwielbiam arbuziki ale nie wtej ciąży:-D za to jestem po porcyjce pierożków:-p tez wróciłam z miasta. Szłam jako towarzyszka do zakupów a wróciłam biedniejsza o 100:-:)-) kupiłam sobie torebkę i okularki.I takie tam pierdołki. M mnie powiesi na balkonie:zawstydzona/y::rofl2:
Ide z malutka na podwórko trza korzystac jak pogoda pikna.
Do później

Dorotka, ja tez muszę się zająć szafą. Zaczyna brakować miejsca na rozmiar XXL :-D

No, ziemniaczki wstawione a mięsko dochodzi. Bozie jaka jestem glodna.

Dorotka, ja tez muszę się zająć szafą. Zaczyna brakować miejsca na rozmiar XXL :-D

No, ziemniaczki wstawione a mięsko dochodzi. Bozie jaka jestem glodna.

A ja juz po zupce ale mi jakos teraz niedobrze i wierci mi sie cos tam w brzuchu
GAZY i wzdecia mam hihih i troche zolad boli ide sie polozyc:rofl2:
Do wieczora

reklama
Ale sie cisza zrobiła...ja chyba iteż idę po arbuza bo jakoś tak ten poprzedni się skonczył, a potem do nauki. Jutro test a ja jeszcze w polu...

Do góry