reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Oj kropka24, no to bedzie dzidzius w moje urodzinki ;-) Gratuluje kolejnej mamusce!

A Wam wszystkim jak najmniej stresu i usmiechu na twarzy mimo mdlosci i cytryn :-)

reklama
Hej kropka. Gratulujemy dzidziusia;)

A mnie nadal męczą mdłości - najgorzej rano, żuję skórkę od chleba jak tylko się obudzę i troche pomaga.

A do gina idę jutro:)

Szkoda, że tak rzadko mogę tu na kogoś natrafić. Pewnie wszystkie odpoczywacie;-). Widze tylko, że Agniesia buszuje po nocy na forum....ja zasypiam po dobranocce i wstaje skoro świt - budzą mnie okropne mdłosci, że zwariować można. Potem to się trochę uspokaja i jestem w stanie wstać i się ubrać. Potem jeszcze w ciagu dnia delikatnie mdli - to dopiero 3 dzień a już bym chciała od tego odpocząć:sorry:

Kaka no to czekamy na wieści jutro po wizycie :-)
Kropka gratuluję i witam wśród nas :-)
Nabuko, Agnieszko, Gwiazdeczko :-)
Mnie mdli cały dzień, ale jakoś żyję :baffled::-p

Szkoda, że tak rzadko mogę tu na kogoś natrafić. Pewnie wszystkie odpoczywacie;-). Widze tylko, że Agniesia buszuje po nocy na forum....ja zasypiam po dobranocce i wstaje skoro świt - budzą mnie okropne mdłosci, że zwariować można. Potem to się trochę uspokaja i jestem w stanie wstać i się ubrać. Potem jeszcze w ciagu dnia delikatnie mdli - to dopiero 3 dzień a już bym chciała od tego odpocząć:sorry:

trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę - oby udało Ci się zobaczyć jak najwięcej :tak:
a to, że ciężko na kogoś trafić to fakt - ja odświeżam stronkę praktycznie przez cały dzień, więc odzywaj się , kiedy tylko możesz :-)

Dziękuję Wam bardzo :-) Ja też się cieszę, że jestem razem z Wami. Mam małe pytanko: W jaki sposób liczycie swoje tygodnie ciąży? Od momentu poczęcia czy od ostatniej miesiączki? Bo ja już się pogubiłam. I od którego tygodnia męczą Was te mdłości? Bo ja mam na razie zgagę, ale się boję, że te mdłości to dopiero przedemną :-( Pewnie to już było omawiane na forum, ale tych stron jest tak dużo, że jeszcze ich nie przeczytałam :zawstydzona/y:

Halo mamuśki, mam nadzieję że się nie obrazicie że tu czasem zaglądam:-)

Kropka24 - tygodnie liczymy od pierwszego dnia ostatniej miesiączki..., a jak sobie potem od nich odejmiesz dwa tygodnie to wyjdzie Ci przybliżony termin zapłodnienia maleństwa:) A mdłości to u mnie się zaczeły ok 6 tygodnia - nagle, i trwały do 9 ...teraz mam spokój oby hihhihi

Kropka24 ! Tygodnie ciąży liczysz od ostatniej @ czyli w momencie terminu @ której nie dostałaś to był już 4 tydzień ciąży ! Liczy się tak dlatego , że większość z nas ma nieregularne cykle , albo nie wie kiedy ma owulację .
Termin porodu - Wiek dziecka - Ciąża - Dziecko wpisz tutaj swoje dane a wyliczy ci który to dokładnie tydzień ciąży , oraz ile dni faktycznie ( czyli od zapłodnienia) ma płód. Więcej znajdziesz w dziale BB niezbedznik staraczki. Możesz tez wstawić sobie suwaczek - on automatycznie będzie odliczał dni i tygodnie ciąży. :laugh2:

reklama
Bardzo dziękuję za szybka odpowiedź i tego linka. Bardzo mi się przydał :-)
Myślicie że jak za tydzien pójdę do lekarza to już będzie można rozpoznać ciążę??

Do góry