reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Jestem juz wrocilam od gina :tak:.U dzidzi wsio oki przeziernosc karkowa 1,7 mm
i ryzyko chorob na downa mam 1 na 1346 a inne jeszcze wiecej wiec spoko ale dla
pewnosci moj gin pobier zawsze kazdej krew ale tlumaczyl ze bardziej wiarygodne jest usg a zniego wychodzi ze jest oki ale on zawsze rowna z krwi ktora nie jest tak wiarygodna jak usg wiec jest oki :-D.
Dzidzia od glowy do pupki ma 71 mm :-D i wedlug usg wychodzi na
13 tydzien 1 dzien :-).
Zmienilabym teraz suwaczek ale nie wiem jak :-(

reklama
Witam nowe mamusie

Mój biust tylko troche poszedł do przodu, dalej noszete sme staniki tylko że bez wkładek 75B.
My wczoraj byliśmy we Wrocku na zakupkach, wzieła mnie ochota na kubełek KFC i lody.
Dziś moje biurko okupowała babka z sąsiedniego inspektoratu byla na naukach i nie miała jak tu wpaść, a po południu ciąg dalszy płotów.

Ale mam teraz ochote na grila, ciekawe czemu?

No Dorotka1234.... jak mogłaś nas tak długo trzymać w nerwach:-D najważniejsze ze wszytsko dobrze. A dlaczego chcesz zmieniać suwaczek, przecież to tylko 2 dni różnicy;-)? ale jak bardzo chcesz to poprostu musisz go stworzyc od nowa:tak:

ppatqa my rozumiemy tak zapracowana mamusie:tak: Co do grilla to nie wiem skad u Ciebie takie zachcianki:confused::cool2::laugh2:

A nasza Kaka gdzieś sie zapodziała pewnie znów u mamusi zagościła lub odwrotnie albo na angielskim:)

dorotka gratuluje
Ja ide w czwarte do ginka i chce już pauzować z pracą.
Ide zrobie kolacje i mykam spać.

Jak widac Czarna wie co ja po angielskim porabiam..u mamusi na kolacji byłam:) Jadłam pyszny barszczyk ukraiński.

Dla mnie tatziki są dość czosnkowe i nie dodaje już czosnku naturalnego...

Aniaaa cebularz to u nas w regionie taki placek z ciasta takiego jak kajzerka, z tym że obsypany drobno pokrojoną cebulką i makiem. Nigdy ich nie lubiłam a teraz coś mi się smaki mieszają.:szok:Chyba jestem w ciąży. ;-)Ja podobnie jak Ty nie pamiętam kiedy jadłam coś z mięsa, głównie wieprzowego. W szpitalu chyba jak byłam to jadłam jakoś drobiową wędlinę ale to ze 2 plasterki:laugh2:
dorota123456789 cieszę się że dzidziuś Wasz ma się dobrze, to najważniejsze:happy:Niech rośnie duży i zdrowy.
A mnie wczoraj w nocy dopadł głód, mój mąż się cieszy ze wreszcie czuje że ma żonę w ciąży.:szok:O 12 w nocy jadłam naleśnika z truskawkami...Tak mi się dobrze po nim zrobiło, że szybko zasnęłam. A dziś tylko wstałam i myślę coby coś zjeść.:-(Miłego dzionka.

reklama
Do góry